Αναπαραγωγη Dts μεσο scart σε dvb media player?

N

ndox

Guest
Καλησπερα σας,
Εδω και ενα χρονο περιπου εχω στην κατοχη μου εναν crystal audio sd για την αναπαραγωγη των ψηφιακων καναλιων.Μου αρεσε μου μπορουσα να οργανωσω τα καναλια του οπως ηθελα,το control του ειναι απαραδεκτο(ειναι το μικρο),και για την ακριβεια χρειαστηκε να αγοραστει και ενα καινουργιο γιατι σταματησε να λειτουργει.Σιγα σιγα ομως μου δημιουργηθηκε η αναγκη για media player και επεσε στα χερια μου ενας grundig ak04 τον οποιο και δοκιμαζω.Η εικονα του ειναι πολυ καλυτερη απο τον crystal audio,παιζει αρχεια mkv και υποτιτλους χωρις το παραμικρο κολημα διαβαζει δισκους 2,5" σε φορματ fat32-ntfs,αλλα δεν μου εβγαζε ηχο dts μεσο του scart,και παρολο που σε αφηνει να βαλεις τα καναλια του στην σειρα που τα θελεις τα ονομαζει απο 801 και επανω,με αποτελεσμα αν επιλεξεις το καναλι 1 να σου βγαλει μηνυμα ανυπαρκτο καναλι!!!Αρκει παντος που τα βαζεις με την σειρα που θελεις.Ερωτω υπαρχει καποιος δεκτης που να περναει ηχο dts και μεσα απο τις αναλογικες του εξοδους και φυσικα με ολα τα καλα του grundig;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.136
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead