Ανασχεδιασμός στέγης σε σοφίτα

Reaction score
431
Αν και δεν εχω δει την υπόγα ψηφίζω υπόγα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο για home cinema. Ποιο εύκολες μονώσεις ηχου, ποιο εύκολες μονώσεις θερμοκρασίας, μικρότερη διακύμανση θερμοκρασίας επίσης πολύ βασικό στην σοφιτα το καλοκαιρι θα ψήνεσαι και το χειμώνα θα παγώνεις στην υπόγα με ένα air codition εισαι κομπλέ. Η Σοφίτα ειναι σουπερ για τρανζιστοράκι , ψησταριά και ποτά το καλοκαίρι.

D

debianfox

Guest
Αν και δεν εχω δει την υπόγα ψηφίζω υπόγα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο για home cinema. Ποιο εύκολες μονώσεις ηχου, ποιο εύκολες μονώσεις θερμοκρασίας, μικρότερη διακύμανση θερμοκρασίας επίσης πολύ βασικό στην σοφιτα το καλοκαιρι θα ψήνεσαι και το χειμώνα θα παγώνεις στην υπόγα με ένα air codition εισαι κομπλέ. Η Σοφίτα ειναι σουπερ για τρανζιστοράκι , ψησταριά και ποτά το καλοκαίρι.
σωστος.....under ground καταστασεις..το ιδεωδες κατω απ την γη κυριολεκτικα... το ταβανι μισο μετρο κατω απ την αυλη

D

debianfox

Guest
παντως , μηπως κ δεν προσεξα καλα, τιμη 150/τετ μετρο, προ 1-2 ετων, ειναι εξωφρενικη τιμη.....σημερα με τις αυξησεις που εχουν παρει ολα, μια τετοια σκεπη κυμαινεται στο 100-110 αντε 120 ευρω/μετρο...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.233
εχω ανεβάσει φωτό κ από την υπόγα πιο πίσω....

ως προς την θερμοκρασία που λες...καμία σχέση αυτό που εζησα....
ζεστούλα χειμώνα και καλοκαίρι νορμάλ....έτσι κ αλλιώς σε τέτοια μέρη μπαίνει εξαερισμός ....δεν τα αφήνεις έτσι....θα πνιγείς

Reaction score
3.506
για εξαερισμό..
Με δύο Arctic f 14 :roflmao: (είσοδος - έξοδος )( θα χρειαστείς το "φρέσκο" οξυγόνο) κάνεις άνετα και αθόρυβα την δουλειά σου 😉
Σκέψου μόνο αν θα σου κοστίσει περισσότερο το να προσθέτεις διαφορά στο υπόγειο >:(

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.233
Με δύο Arctic f 14 (είσοδος - έξοδος )( θα χρειαστείς το "φρέσκο" οξυγόνο) κάνεις άνετα και αθόρυβα την δουλειά σου 😉
Σκέψου μόνο αν θα σου κοστίσει περισσότερο το να προσθέτεις διαφορά στο υπόγειο >:(
με φανάκια pc καλέ?

υπάρχουν ηχοπαγίδες εξαερισμού στο κατοστάρικο....να ανασάνουμε....
θα γλιτώσουμε από τα μπάσα και θα πάμε από ασφυξία.... :roflmao:

Reaction score
5.625
α να ξέρτε...αν δεν κάτσει ούτε το υπόγειο υπάρχει και αυλίτσα πίσω για χτίσιμο :lolsign:

που έχω δει να προεξέχουν από το χώμα τέτοια παχιά σινάζια (που ανέφερε ο @reactv8) που εκτείνονται-ενώνονται από το σπίτι μέχρι τον πίσω αυλόγυρο που σηκώνεται με μπετό γιατί είναι σε χαμηλότερο ύψος από το πάρκινγκ-αλάνα πίσω από το σπίτι
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στην ζωή σου
Εάν αλλάξεις χόμπι σου μένει και σαν αποθήκη
Ίσως να σου κοστίσει και πολύ λιγότερα
Το μόνο σίγουρο ότι είναι η καλύτερη μόνωση

daharis666

Moderator
Reaction score
83.233
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στην ζωή σου
Εάν αλλάξεις χόμπι σου μένει και σαν αποθήκη
Ίσως να σου κοστίσει και πολύ λιγότερα
Το μόνο σίγουρο ότι είναι η καλύτερη μόνωση
το κακό είναι ότι και εκεί κεραμίδια θα θέλει... :roflmao:

Reaction score
5.625
το κακό είναι ότι και εκεί κεραμίδια θα θέλει... :roflmao:
Μπααααα
Τσιμέντο
Σκέπη κανονική .
Τα όρια με τδιμεντολιθο γεμισμένο με μπετο .
Σίγουρη λύση
Εάν θες σκαψε και Κανε το υπόγειο ακόμα καλύτερο για το μπάσο
Από πάνω από γήπεδο μέχρι πισίνα ....
Κάπου το έχω δει αυτό !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός