Ανθεκτική κεφαλή MC

Reaction score
968
Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη των φίλων του βινυλίου, σχετικά με το ποιες θεωρούν από την εμπειρία τους ως ανθεκτικές (robust) κεφαλές MC όσον αφορά τόσο τη συχνή χρήση (σχεδόν επί καθημερινής βάσης) όσο και από τυχόν κακομεταχείριση (ακόμη και από το συχνό καθάρισμα με βουρτσάκια ή το παίξιμο στρεβλωμένων δίσκων).

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ανθεκτική κεφαλή MC

Mικρού στελέχους από βόριο (boron cantilever) όπως σχεδόν όλες οι κορυφαίες.

Reaction score
968
Δηλαδή το μήκος και το υλικό του στελέχους παίζουν ρόλο στη μακρο-ημέρευση της κεφαλής?

Reaction score
2.248

Συνήθως στις κεφαλές το ατύχημα είναι ένα......Στραβώνει η βγαίνει το στέλεχος.
Το βόριο είναι σκληρότερο (είναι σε κρυσταλλική μορφή), δεν στραβώνει μεν όπως τα του αλουμίνου..... αλλά σπάει. Δύσκολα μεν, αλλα σπάει.

Το μήκος έχει σχέση (ένα μακρύ στέλεχος είναι επιρρεπή σε ατυχήματα) και επιπλέον εφαρμόζεται επιπλέον δύναμη στο σημείο στήριξης του (pivot)

Η γνώμη μου είναι φυσικά αυτή σαν φίλος του βινυλίου και βάση με τα ατυχήματα που έχω πάθει και τις ώρες λειτουργίας που έχουν καλύψει οι κεφαλές που έχω στην διαθεσή μου :102:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

(ένα μακρύ στέλεχος είναι επιρρεπή σε ατυχήματα) σου ξεφυγε πανω στο γραψιμο
Επιρρεπες ειναι το σωστο.Μια και μας διαβαζουν πολλοι ας ειμαστε κατα το δυνατον σωστοι

Reaction score
0

Κατά τη δική μου άποψη αν κάνεις σωστή χρήση στην κεφαλή, όποια και να είναι θα αντέξει και το αντίστροφο. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον GeoVaz.

Reaction score
2.248

(ένα μακρύ στέλεχος είναι επιρρεπή σε ατυχήματα) σου ξεφυγε πανω στο γραψιμο
Επιρρεπες ειναι το σωστο.Μια και μας διαβαζουν πολλοι ας ειμαστε κατα το δυνατον σωστοι
Σωστά :120:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88