Ανθρώπινη νοημοσύνη σε βλάβη ή σημεία των καιρών του φαίνεσθαι;

Reaction score
7.026
Έχετε δει και εσείς με δική σας παρουσία ή μέσω ίντερνετ ότι τον τελευταίο καιρό στον χώρο του audio κυριαρχεί η σχεδόν μόνο ιδέα του πόσο θα εντυπωσιάσεις τον άλλον που θα ακούσει είτε με μέγεθος είτε με αριθμό δυσανάλογων ηχείων για οποιοδήποτε χώρο είτε με γυαλάδες μηχανήματα και το χειρότερο από όλα με την ίδια συγκεκριμένη μουσική.
Μουσική που απαρτίζεται από καινούργια κομμάτια ( "αβανταδόρικα" για τα στέρεο που θα έλεγε κάποιος :wink: ) στην ουσία ψεύτικα τελείως τα οποία παίζουν παντού. Σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις εκθέσεις , σε όλα τα αντίστοιχα καταστήματα.
Δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που έχει σταματήσει να ακούει κανονική μουσική από ένα βινύλιο των 5 ευρώ ή ένα παλιό άλμπουμ σε ψηφιακή μορφή χωρίς τα "περίφημα" remaster της εποχής που διανύουμε.

Reaction score
4.915
Δεν εχει σταματησει ο κοσμος να ακουει κανονικη μουσικη
απλα οι εκθετες εχουν διακοψει την σχεση τους με την κανονικη μουσικη.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των παλαιων παραγωγων
ειναι μεγαλης μουσικης αξιας αλλα πολυ ανισης τεχνικης ποιοτητας.
Οποιος ενδιαφερεται βρισκει και τον τροπο να τις ακουει ικανοποιητικα και οχι υποφερτα.
Οι εκθετες περιοριζονται σε καλα remaster, υπαρχουν καταπληκτικα, η αδιαφορες audiophile ηχογραφησεις.
Θεωρω οτι λογικα καποιος που ειναι στην αγορα για ενα συστημα θα εξακριβωσει
και τον τροπο που αυτο αποδιδει το ειδος της παραγωγης που τον ενδιαφερει περισσοτερο.

Reaction score
22.307
Έχετε δει και εσείς με δική σας παρουσία ή μέσω ίντερνετ ότι τον τελευταίο καιρό στον χώρο του audio κυριαρχεί η σχεδόν μόνο ιδέα του πόσο θα εντυπωσιάσεις τον άλλον που θα ακούσει είτε με μέγεθος είτε με αριθμό δυσανάλογων ηχείων για οποιοδήποτε χώρο είτε με γυαλάδες μηχανήματα και το χειρότερο από όλα με την ίδια συγκεκριμένη μουσική.
Μουσική που απαρτίζεται από καινούργια κομμάτια ( "αβανταδόρικα" για τα στέρεο που θα έλεγε κάποιος :wink: ) στην ουσία ψεύτικα τελείως τα οποία παίζουν παντού. Σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις εκθέσεις , σε όλα τα αντίστοιχα καταστήματα.
Δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που έχει σταματήσει να ακούει κανονική μουσική από ένα βινύλιο των 5 ευρώ ή ένα παλιό άλμπουμ σε ψηφιακή μορφή χωρίς τα "περίφημα" remaster της εποχής που διανύουμε.
Δεν πρόσεξα τίποτε. :D

Μετά την Κράλ και την πως την λέν την άλλη την ξινή που λέτε .... το Big Bad John λες που βάζανε όλοι ; :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.550
Εδώ υπάρχουν μουσικόφιλοι που θ'αρνούνταν τις ακροάσεις άμα εκείνες δεν συνοδεύονταν από θέαση...εικόνας.:wink:

1748689947108.png

Όσες ακραίες καταστάσεις θίγονται αποτελούν μαζί με όσες υπερβολές γράφονται σε fora εναλλακτικές όψεις σε νόμισμα γνωστικής ασυμφωνίας.

Reaction score
7.026
Εδώ υπάρχουν μουσικόφιλοι που θ'αρνούνταν τις ακροάσεις άμα εκείνες δεν συνοδεύονταν από θέαση...εικόνας.:wink:

View attachment 368796

Όσες ακραίες καταστάσεις θίγονται αποτελούν μαζί με όσες υπερβολές γράφονται σε fora εναλλακτικές όψεις σε νόμισμα γνωστικής ασυμφωνίας.
Αν εννοείς εικόνα κανονική , ναι την ξέρω την κατηγορία αυτή των ακροατών γιατί ήμουν και εγώ μέρος της κάποτε. Τώρα απλά (χαμο) γελώ με τέτοιες σκέψεις και εικόνες😀.

tempImage9Ahg69.jpg
Εν τω μεταξύ ψάχνοντας φωτογραφία συνειδητοποίησα ότι τα έχω "χωρίσει" σε δύο διαφορετικά τελείως project εδώ και τέσσερα χρόνια ευτυχώς....

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.120
- και όμως όι εγγραφές , παραγωγές , εκτυπώσεις των τελών 50s ... & τελών 70s ήσαν πολύ καλές , ειδικά jazz ...

... Ως προς τό φαίνεσθαι ... Βασιλεύει είς βάρος του είμαστε , παντού όμως ... Καλά νά πάθουμε , αφού μας αρέσει τό ψέμα

Reaction score
22.307
Αν εννοείς εικόνα κανονική , ναι την ξέρω την κατηγορία αυτή των ακροατών γιατί ήμουν και εγώ μέρος της κάποτε. Τώρα απλά (χαμο) γελώ με τέτοιες σκέψεις και εικόνες😀.

View attachment 368921
Εν τω μεταξύ ψάχνοντας φωτογραφία συνειδητοποίησα ότι τα έχω "χωρίσει" σε δύο διαφορετικά τελείως project εδώ και τέσσερα χρόνια ευτυχώς....
Είδα μια φωτό που πόσταρε ο Bhutia με την πρέσβυρα Anette Askvik και εναν τύπο απο ενα φόρoυμ , μπλογκ δεν ξέρω τί ..... κάποιου είδους audio people πάντως ήτανε :D .... και ο τύπος φορούσε μπλουζάκι Star Wars. Κατάλαβες τώρα που έχουμε μπλέξει (εξαιρείται μόνο ο Ear). :D 😍

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou