Αντίδραση στην τρομοκρατία!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
μου το έστειλαν με e-mail και θεώρησα σωστό να το διαδώσω...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Οι αρχηγοί όλου του κόσμου ζητούν τη βοήθειά σας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, και μας ζητούν να διαδηλώσουμε κατά των τρομοκρατών αυτή την Παρασκευή στις 15:00 το απόγευμα.
Είναι πασίγνωστο ότι οι Ταλιμπάν είναι αντίθετοι στην κατανάλωση αλκοόλ και θεωρούν ότι να κοιτάζεις γυμνές γυναίκες είναι αμάρτημα.
Για το λόγο αυτό, στις 15:00 αυτή την Παρασκευή, όλες οι γυναίκες θα πρέπει να τρέχουν γυμνές στο γραφείο, ενώ οι άντρες θα τις κυνηγούν με μια μπύρα στο χέρι.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξουμε την απέχθειά μας για τους Ταλιμπάν και μπορεί να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τους τρομοκράτες ανάμεσά μας, έτσι όποιος δεν κάνει ότι προτείνεται θα θεωρηθεί τρομοκράτης, θα αποκυρυχθεί σε όλο τον κόσμο και θα εκτελεστεί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανάμεσα στις πολλές απαντήσεις που πήρα όταν έστειλα το email σχεδόν σε όλες τις γυναίκες της εταιρίας μου (όποτε θες μωρό μου και τέτοια... :wink: ), πήρα και τούτη:

- ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...

Τι να πω.... Γυναίκες... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Εγω εχω τη μπυρα στην τσεπη, για να εχω ΚΑΙ τα 2 χερια ελευθερα....
Να δω που θα βάλεις τις μπύρες αν δεν έχεις τσέπες........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εεεε την πάτησε ο Γιώργος! Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να εναντιωθούμε στην "τρομοκρατία" μετα του οφελίμου :wink:

Reaction score
52

Πάντως στην Καλιφόρνια γυμνές γυναίκες διαδήλωσαν έτσι! ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ! 8)

Reaction score
7

Reaction score
51
Εγω εχω τη μπυρα στην τσεπη, για να εχω ΚΑΙ τα 2 χερια ελευθερα....
Να δω που θα βάλεις τις μπύρες αν δεν έχεις τσέπες........ :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Στις μασχαλες....
Είσαι ΝΑΖΙ ρεεε????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney