Αντίο

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.659
Μάλλον κάποιοι φοβούνται και τα μισόλογα....
Πάντως χωρίς να πολυκαταλάβω τι έγινε, απο την ώρα που κλειδώθηκε με δημοκρατικότατο τρόπο το θέμα του φίλου μου του Σταμάτη, έχασα κάθε όρεξη να γράψω το οτιδήποτε...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Αρτ φιλε μου...ο Σταματης εφυγε μονος του και αυτο συμβαινει σε μελη σε οποιοδηποτε forum ...ηταν δικη του αποφαση και δεν πιεστηκε απο κανεναν γιαυτο!
Δεν φοβαται ρε συ κανενας τα μισολογα .....οτι ηταν να γραφτει -γραφτηκε-δεν κρυφτηκε κατι....ασε που ξαφνικα --εμεις--γιναμε οι κακοι της παρεας.....
Για να χαλαρωσουμε λιγακι παιδια ...δυστυχως μεγαλωσαμε για να ειμαστε τοσο ευαισθητοι .....παμε παρακατω τωρα!

Reaction score
1.788
Βλαση μου ισως καποιοι τον θεσμο της φιλιας να μην τον αισθανονται τοσο επιδερμικα.Αυτο το site διμιουργησε τετοιες βαθιες φιλιες. Σιγουρα οι καταστασεις που ζουμε να μας[σας] εχουν αλλαξει λιγο. Η φιλια ομως για καποιους ειναι σταθερη αξια και πορευεται στο χρονο ειτε εντος, ειτε εκτος site. Σε αυτες τις δυσκολες μερες ειναι η μονη παρηγορια !

Reaction score
1.685
Τακη, οι φιλιες που δημιουργηθηκαν μεσα απο το site, δεν το εχουν απολυτη αναγκη για να διατηρηθουν.
Υπαρχουν (και θα υπαρχουν) και πορευονται σταθερα στο χρονο, ακριβως λογω των αξιων..

Reaction score
1.659
Αρτ φιλε μου...ο Σταματης εφυγε μονος του και αυτο συμβαινει σε μελη σε οποιοδηποτε forum ...ηταν δικη του αποφαση και δεν πιεστηκε απο κανεναν γιαυτο!
Δεν φοβαται ρε συ κανενας τα μισολογα .....οτι ηταν να γραφτει -γραφτηκε-δεν κρυφτηκε κατι....ασε που ξαφνικα --εμεις--γιναμε οι κακοι της παρεας.....
Για να χαλαρωσουμε λιγακι παιδια ...δυστυχως μεγαλωσαμε για να ειμαστε τοσο ευαισθητοι .....παμε παρακατω τωρα!
Βλάση φίλε μου, αφού κανείς δεν φοβάται τα μισόλογα, τότε για πιό λόγο κλειδώθηκε το θέμα?
Το θεωρείς δημοκρατία αυτό? Εγώ τουλάχιστον απογοητεύτητα πλήρως από αυτή την συμπεριφορά. Εγώ είπα στον Σταμάτη ότι διαφωνώ με την απόφασή του γιατί έκανε την χάρη σε κάποιους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την απόφασή του. Όπως και θέλω να σέβονται και την δική μου άποψη αλλά και του καθενός και να μην την κλειδώνουν...

Reaction score
1.002
Βλάση φίλε μου, αφού κανείς δεν φοβάται τα μισόλογα, τότε για πιό λόγο κλειδώθηκε το θέμα?
Το θεωρείς δημοκρατία αυτό? Εγώ τουλάχιστον απογοητεύτητα πλήρως από αυτή την συμπεριφορά. Εγώ είπα στον Σταμάτη ότι διαφωνώ με την απόφασή του γιατί έκανε την χάρη σε κάποιους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την απόφασή του. Όπως και θέλω να σέβονται και την δική μου άποψη αλλά και του καθενός και να μην την κλειδώνουν...
Συμφωνώ δεν υπήρχε προφανης λογος να κλειδωθεί..

Reaction score
1.002
Οπως και το θεωρω παιδαριωδες να ανοιγει συντονιστής (ατμιστης) τετοιο νημα και να σατυριζει την απόφαση αλλου μελους..

Εκτος αν ακομα ειμαστε στο σχολειο ... Οποτε κατανοητό

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Οπως και το θεωρω παιδαριωδες να ανοιγει συντονιστής (ατμιστης) τετοιο νημα και να σατυριζει την απόφαση αλλου μελους..

Εκτος αν ακομα ειμαστε στο σχολειο ... Οποτε κατανοητό
Φιλε μου...μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο το thread ηταν Πρωταπριλιατικο αστειο.....για αστειο ομως........γιαυτο ειπα πριν....χαλαρωστε λιγακι παιδες....μην βλεπετε παντου κακους!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.795
Άσε ρε Βλάση, η πλάκα έγινε το thread των κατατρεγμένων. Κενωνία άτιμη, παλιοκενωνία, που λέει και μια πσυχή. :D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Οπως και το θεωρω παιδαριωδες να ανοιγει συντονιστής (ατμιστης) τετοιο νημα και να σατυριζει την απόφαση αλλου μελους...
Ούτε την σατυρίζει,ούτε την διακωμωδεί.....ο 'abcd' διαθέτει χιούμορ(ευτυχώς),παίζανε και στην ίδια groupάρα:D

Reaction score
1.659
Φιλε μου...μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο το thread ηταν Πρωταπριλιατικο αστειο.....για αστειο ομως........γιαυτο ειπα πριν....χαλαρωστε λιγακι παιδες....μην βλεπετε παντου κακους!!!
Βλάση μου, ούτε κακούς βλέπουμε, ούτε κατατρεγμένοι είμαστε...(εκτός και αν κάποιοι βλέπουν κάποιους έτσι...)
Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω...προς τι η αντιπαράθεση μεταξύ μας και το χώρισμα? Έχουμε κάτι να χωρίσουμε και δεν το ξέρω?
Εγώ μέχρι τώρα ήμουν πολύ χαλαρός, μέχρι που κλειδώθηκε το συγκεκριμένο θέμα.
Αλλά δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτησή μου... Το θεωρείς δημοκρατικό να κλειδώνει ένα θέμα έτσι γιατί σε κάποιον δεν άρεσε???

Reaction score
7.947
Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν από τους εμπλεκόμενους. Όμως μου έχει κάτσει πολύ άσχημα το κλείδωμα. Δεν το ξεκλειδώνουμε να ξεμπερδεύουμε; :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.694
Αν είχε κάποιος να πει κάτι συγκεκριμένο έγραψε ο Νίκος, και είχαν ήδη εκφραστεί οι απόψεις όλων. Τότε κλειδώθηκε.
Κυτίο παραπόνων δεν έχουμε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σε ένα forum δεν υφίστανται οι όροι "δημοκρατικό" και "αντιδημοκρατικό". Δεν ψηφίσαμε τίποτα και δε συμμετέχουμε στα έξοδά του.
Κι άλλα θέματα έχουν κλειδωθεί παλιότερα αφού είπαν όλοι ό,τι τέλος πάντων ήθελαν να πουν που τα νεότερα μέλη μπορεί να μην έχουν προλάβει.

Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω πως υπάρχει άλλο forum με τόση ελευθερία, και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα.
Όταν επιτρέπεται σε όλους να κάνουν ό,τι θέλουν με απλές προειδοποιήσεις και χαϊδέματα, θεωρείται μετά το παραμικρό καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Που το συγκεκριμένο thread δεν ήταν.

Reaction score
677
Αν είχε κάποιος να πει κάτι συγκεκριμένο έγραψε ο Νίκος, και είχαν ήδη εκφραστεί οι απόψεις όλων. Τότε κλειδώθηκε.
Κυτίο παραπόνων δεν έχουμε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σε ένα forum δεν υφίστανται οι όροι "δημοκρατικό" και "αντιδημοκρατικό". Δεν ψηφίσαμε τίποτα και δε συμμετέχουμε στα έξοδά του.
Κι άλλα θέματα έχουν κλειδωθεί παλιότερα αφού είπαν όλοι ό,τι τέλος πάντων ήθελαν να πουν που τα νεότερα μέλη μπορεί να μην έχουν προλάβει.

Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω πως υπάρχει άλλο forum με τόση ελευθερία, και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα.
Όταν επιτρέπεται σε όλους να κάνουν ό,τι θέλουν με απλές προειδοποιήσεις και χαϊδέματα, θεωρείται μετά το παραμικρό καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Που το συγκεκριμένο thread δεν ήταν.
Δημήτρη πολύ σωστά και έχεις δίκιο,πιο χαλαρό φόρουμ δεν υπάρχει.
Κι επειδή ακριβώς έτσι μας έχετε κακομάθει,το να διαλέγεις επιλεκτικά να κλείνεις κάτι,είναι κάπως.
Ή θέτεις λοιπόν συγκεκριμένους κανόνες ή θα γίνονται αυτά που γίνονται και θα υπάρχει μόνιμη γκρίνια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos