Μάλλον κάποιοι φοβούνται και τα μισόλογα....
Πάντως χωρίς να πολυκαταλάβω τι έγινε, απο την ώρα που κλειδώθηκε με δημοκρατικότατο τρόπο το θέμα του φίλου μου του Σταμάτη, έχασα κάθε όρεξη να γράψω το οτιδήποτε...
Μάλλον κάποιοι φοβούνται και τα μισόλογα....
Βλάση φίλε μου, αφού κανείς δεν φοβάται τα μισόλογα, τότε για πιό λόγο κλειδώθηκε το θέμα?Αρτ φιλε μου...ο Σταματης εφυγε μονος του και αυτο συμβαινει σε μελη σε οποιοδηποτε forum ...ηταν δικη του αποφαση και δεν πιεστηκε απο κανεναν γιαυτο!
Δεν φοβαται ρε συ κανενας τα μισολογα .....οτι ηταν να γραφτει -γραφτηκε-δεν κρυφτηκε κατι....ασε που ξαφνικα --εμεις--γιναμε οι κακοι της παρεας.....
Για να χαλαρωσουμε λιγακι παιδια ...δυστυχως μεγαλωσαμε για να ειμαστε τοσο ευαισθητοι .....παμε παρακατω τωρα!
Συμφωνώ δεν υπήρχε προφανης λογος να κλειδωθεί..Βλάση φίλε μου, αφού κανείς δεν φοβάται τα μισόλογα, τότε για πιό λόγο κλειδώθηκε το θέμα?
Το θεωρείς δημοκρατία αυτό? Εγώ τουλάχιστον απογοητεύτητα πλήρως από αυτή την συμπεριφορά. Εγώ είπα στον Σταμάτη ότι διαφωνώ με την απόφασή του γιατί έκανε την χάρη σε κάποιους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την απόφασή του. Όπως και θέλω να σέβονται και την δική μου άποψη αλλά και του καθενός και να μην την κλειδώνουν...
Φιλε μου...μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο το thread ηταν Πρωταπριλιατικο αστειο.....για αστειο ομως........γιαυτο ειπα πριν....χαλαρωστε λιγακι παιδες....μην βλεπετε παντου κακους!!!Οπως και το θεωρω παιδαριωδες να ανοιγει συντονιστής (ατμιστης) τετοιο νημα και να σατυριζει την απόφαση αλλου μελους..
Εκτος αν ακομα ειμαστε στο σχολειο ... Οποτε κατανοητό
Ούτε την σατυρίζει,ούτε την διακωμωδεί.....ο 'abcd' διαθέτει χιούμορ(ευτυχώς),παίζανε και στην ίδια groupάραΟπως και το θεωρω παιδαριωδες να ανοιγει συντονιστής (ατμιστης) τετοιο νημα και να σατυριζει την απόφαση αλλου μελους...
Βλάση μου, ούτε κακούς βλέπουμε, ούτε κατατρεγμένοι είμαστε...(εκτός και αν κάποιοι βλέπουν κάποιους έτσι...)Φιλε μου...μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτο το thread ηταν Πρωταπριλιατικο αστειο.....για αστειο ομως........γιαυτο ειπα πριν....χαλαρωστε λιγακι παιδες....μην βλεπετε παντου κακους!!!
Επίσης.Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν από τους εμπλεκόμενους. Όμως μου έχει κάτσει πολύ άσχημα το κλείδωμα. Δεν το ξεκλειδώνουμε να ξεμπερδεύουμε;![]()
Δημήτρη πολύ σωστά και έχεις δίκιο,πιο χαλαρό φόρουμ δεν υπάρχει.Αν είχε κάποιος να πει κάτι συγκεκριμένο έγραψε ο Νίκος, και είχαν ήδη εκφραστεί οι απόψεις όλων. Τότε κλειδώθηκε.
Κυτίο παραπόνων δεν έχουμε.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, σε ένα forum δεν υφίστανται οι όροι "δημοκρατικό" και "αντιδημοκρατικό". Δεν ψηφίσαμε τίποτα και δε συμμετέχουμε στα έξοδά του.
Κι άλλα θέματα έχουν κλειδωθεί παλιότερα αφού είπαν όλοι ό,τι τέλος πάντων ήθελαν να πουν που τα νεότερα μέλη μπορεί να μην έχουν προλάβει.
Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω πως υπάρχει άλλο forum με τόση ελευθερία, και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα.
Όταν επιτρέπεται σε όλους να κάνουν ό,τι θέλουν με απλές προειδοποιήσεις και χαϊδέματα, θεωρείται μετά το παραμικρό καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Που το συγκεκριμένο thread δεν ήταν.