Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
μωρε εγω ενδιαφερομαι αλλά έχω βάλει τον κωδικό και έπεξα λίγο γιατι περισσότερο το online με ενδιέφερε... ο κωδικός δεν αλλάζει χέρια καθόλου?
Υπάρχουν ακόμα:Για ανταλλαγή:
spiderman 3
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
Genji: Days of the Blade
Full Auto 2: Battlelines
Κυρίως ψάχνω Need for Speed Hot Pursuit αλλά ακούω προτάσεις!
Επίσης ψάχνω το dead space 2 για ανταλλαγή με κάποια από τα παραπάνωΥπάρχουν ακόμα:
spiderman 3
Genji: Days of the Blade
Sonic The hedgehog
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Eπίσης η 5η σεζόν του 24, άριστη κατάσταση κασετίνα παιγμένη μία φορά
Ψάχνω:
Burnout Paradise
Wall-E κ το παιχνίδι κ την ταινία σε dvd ή blu
Υπάρχει διαθέσιμο, ολοκαίνουργιο (αγορά προηγούμενο Σάββατο). Το ανοιξαμε απο την ζελατίνα του μόνο για τις οδηγίες, αλλά όταν είδαμε στο youtube περι τίνος πρόκειτε ούτε που βγάλαμε το δισκάκι απο το κουτί...οποιος βαρεθηκε το Black Ops ας μου πει...
Φίλε σε τι τιμή το δίνεις?Υπάρχει διαθέσιμο, ολοκαίνουργιο (αγορά προηγούμενο Σάββατο). Το ανοιξαμε απο την ζελατίνα του μόνο για τις οδηγίες, αλλά όταν είδαμε στο youtube περι τίνος πρόκειτε ούτε που βγάλαμε το δισκάκι απο το κουτί...
Αγοράστηκε λόγω τηε πληροφορίας ότι παίζει co-op παρόλα αυτά είναι απο τα παιχνίδια που με αφήνουν παντελώς αδιάφορο (first person shoot-em-up).
Ανταλάσσετε με Wall-E ή uncharted 2.
Ναι ρε..φαίνεται εξαιρετικό το παιχνίδι..άσε που πρέπει να είναι ατελείωτο.
Έχει δύο χαρακτήρες για να διαλέξεις, έπαιξε την εισαγωγή και το 1ο κεφάλαιο και με τους δύο.
Η ιστορία είναι εξαιρετική μέχρι το σημείο που την είδα, εκπληκτική πλοκή, γεμάτη μυστήριο, φανταστικά γραφικά και ακόμα πιο φοβερούς χαρακτήρες.
Το παιχνίδι είναι γεμάτο γρίφους απ' ότι λένε (Εγώ δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα). Δεν είναι όμως σαν κλασσικό adventure..καθώς έχει και μάχες όπου μάλιστα μαζεύεις τα Folks (τα οποία είναι παγιδευμένες ψυχές ή κάτι τέτοιο κάπου το έχασα σε εκείνο το σημείο) κουνώντας το sixaxis!
Θα ανοίξω ένα θέμα αν είναι αργότερα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες να σας δώσω και κάνα λινκ
Motorstorm σφραγισμένο.
F1 champion ship Edition παιγμένο μόνο για 15 λεπτά ΑΚΡΙΒΩΣ.
Virtual Fighter 5
RESISTANCE
GENJI DAYS OF THE BLADE
Ναι ρε..φαίνεται εξαιρετικό το παιχνίδι..άσε που πρέπει να είναι ατελείωτο.
Έχει δύο χαρακτήρες για να διαλέξεις, έπαιξε την εισαγωγή και το 1ο κεφάλαιο και με τους δύο.
Η ιστορία είναι εξαιρετική μέχρι το σημείο που την είδα, εκπληκτική πλοκή, γεμάτη μυστήριο, φανταστικά γραφικά και ακόμα πιο φοβερούς χαρακτήρες.
Το παιχνίδι είναι γεμάτο γρίφους απ' ότι λένε (Εγώ δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα). Δεν είναι όμως σαν κλασσικό adventure..καθώς έχει και μάχες όπου μάλιστα μαζεύεις τα Folks (τα οποία είναι παγιδευμένες ψυχές ή κάτι τέτοιο κάπου το έχασα σε εκείνο το σημείο) κουνώντας το sixaxis!
Θα ανοίξω ένα θέμα αν είναι αργότερα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες να σας δώσω και κάνα λινκ