Αντεροβγαλτης ηχειων

Reaction score
2
Απάντηση: Αντεροβγαλτης ηχειων

Πω πω..οσο φανταστικά δείχνουν από έξω τόσο φτωχά και φτηνιάρικα μου φάνηκαν από μέσα..(φαντάζομαι τι μπινελίκι θα ακούσω ο άσχετος χιιχιχ)

Reaction score
140
Άμα έρθει σπίτι σας αυτός ο τύπος μην τον αφήσετε ( εκτός αν έχετε πάνελ ) να πλησιάσει
Να ρίξω μια ματιά στα ηχεία σου? Όξω πο@στη ,

Reaction score
7.089

Οντως πολυ νοβοπαν εσωτερικα ακομα και σε ηχεια ακριβα.Γι αυτο μην μενουμε στην εξωτερικη εμφανιση.
Τωρα καταλαβαινεται γιατι μια ιδιοκατασκευη ειναι αρκετα πιο βαρια και στιβαρη.

Reaction score
7.089

Κυριοι το ξεκοιλιασμα επιτρεπεται μονο με φωτογραφικη καλυψη και δημοσιοποιηση των φωτο :140:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καποτε μου χε πει ο τρελλιαρης Γ.Πετροπουλος οτι σ αυτα τα ηχεια ειχαν χρησιμοποιησει μεγαφωνα ELAC.
Σιγα μη θυμοταν τι ειχε κανει το 1987...

Reaction score
7.089

Πω πω μαλλι!!!! Πουλοβερ φτιαχνεις.

Elac σιγουρα φορουσαν τα tdl που για μια περιοδο (διετια περιπου) τα εφτιαχνε η a.s.για λογαριασμο των αγγλων.

Reaction score
1.187

Elac σιγουρα φορουσαν τα tdl που για μια περιοδο (διετια περιπου) τα εφτιαχνε η a.s.για λογαριασμο των αγγλων.
Δεν την ήξερα αυτή την λεπτομέρεια!

Reaction score
7.089

Ναι και ηταν πολυ καλα ηχεια και απο ηχο αλλα και απο ποιοτητα κατασκευης. Θυμαμαι εκει πισω στο 1992 (περιπου) που ειχα τα tdl compact monitor,ενα εξαρετικο ηχειο βασης μεσαιου ογκου,φτιαγμενο στην Ελλαδα απο την a.s.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η TDL ηταν σουπερ!!
Ακομη θυμαμαι τα TDL reference με τα οβαλ γουφερ...

Reaction score
1.187

Ναι και ηταν πολυ καλα ηχεια και απο ηχο αλλα και απο ποιοτητα κατασκευης. Θυμαμαι εκει πισω στο 1992 (περιπου) που ειχα τα tdl compact monitor,ενα εξαρετικο ηχειο βασης μεσαιου ογκου,φτιαγμενο στην Ελλαδα απο την a.s.
Τα TDL τα θυμάμαι, είχε φίλος μου TDL δαπέδου transmission line (δεν θυμάμαι μοντέλο) και έπαιζαν και πολύ καλά!!!
Το ότι ήταν κατασκευασμένα από την AS δεν ήξερα. :133:

Υπάρχει ακόμα αυτή η φίρμα;

Reaction score
7.089

Μπα δε νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος,φυσικα μιλαμε για την μετεξελιξη της περιφημης IMF,περασμενες καλες εποχες.Θυμαμαι και εγω το studio 2 που ειχε φιλος,δυο δρομων,γραμμης μεταφορας και με 8" γουφερ.Με ενα καλο ενισχυτη (αναισθητα γαρ) επαιζε καταπληκτικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos