Αντιγραφα απο Videoclub!!!!!

Reaction score
5
Χθες νοικιασα απο το club της περοχης μου τους 'Πειρατες της Καραϊβικης'.
Επειδη μου εκανε λιγο εντυπωση το θαμπο της ετικετας, εξετασα στο Pc το DVD, οπου διαπιστωσα:
α) οτι ειναι αντιγραφο
β) οτι το αντιγραφο ειναι σε απλο DVD (4,7 gb) αρα η ταινια που εχει και μεγαλη διαρκεια (137 λεπτα) εχει υποστει συμπιεση μεγαλη αρα και η ποιοτητα της ειναι αναλογη.

Το κανουν που το κανουν δεν χρησιμοποιουν ξκαι double layer τουλαχιστον!!!!

Σημειωνω οτι το γεγονος μου εχει τυχει αλλα μια φορα στο ιδιο μαγαζι.

Τι θα κανατε εσεις στη θεση μου;;;

1) Τον αδιαφορο
2) Θα κανατε παραπονα στον ιδιοκτητη οποτε (πιθανως) θα σας ελεγε να μη πληρωσετε την ενοικιαση
3) Θα κανατε φασαρια στο καταστημα παρουσια και αλλων πελατων
4) Θα καταγγελατε το καταστημα στην εταιρια διανομης
5) και το (3) και το (4)

Αναμενω προτασεις

Reaction score
0
Και εμένα στην περιοχή μου έχει 5 DVD club και τα 4 από τα 5 τα έχουν γραμμένα και σε απλά DVD 4,7gb δεν λέω και εγώ τα ενοικιάζω και τα αντιγράφω αλλα πχ τους πειρατές της καραϊβικής τους αντίγραψα σε double layer δισκάκι που το αγοράζω 4,50 εύρο + 2 εύρο η ενοικίαση.
Τουλάχιστο να τα αντιγράφουν σε double layer να είναι καλή η ποιότητα να πεις οκ αλλα είναι χάλια η εικόνα γεμάτη τετραγωνάκια άσε που αν είναι γραμμένα αν γρατσουνιστούν λίγο δεν παίζουν… έτσι έκοψα από τα αλλα DVD club και πάω μόνο σε ένα και για να δω μια ταινία καινούρια αν την πετύχω πρέπει να είμαι τυχερός η πειρατές έχουν βγει σε DVD ένα μήνα σχεδόν και τους πέτυχα προχτές είμαι τυχερός…

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν με πολυπειραζει γιατι το DVD club μου καθε τοσο μου χαριζει καμια 20αρια απο αυτες τις κοπιες!

Reaction score
6
Βρε παιδιά τι λεμε τωρα;
Φτάσαμε στο σημείο να δίνουμε λεφτά για να νοικιάζουμε copy;
Αν μου τύχαινε πρώτον ουτε καν θα έκανα τον κόπο να το επιστρέψω .
Θα το κρατούσα για καμία βδομάδα και όταν θα ξαναπηγαινα θα τον παρακαλούσα να μου ζήτηση χρήματα για καθυστέρηση .

Reaction score
119
Το μονο που ξερουν ειναι να "γραφουν" τα καφενεια που εχουν τηλεορασεις...τα καφενεια.Επισης θα ενδιεφερε τις εταιρειες διανομης.

Reaction score
14
http://www.aepi.gr/greek/index.asp

Θα τους ενδιεφερε να ενημερωθουν ισως
Οχι ΑΕΠΙ αλλά ΕΠΟΕ, αυτό είναι το σωστό "σώμα" δίωξης για Οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Κάνουν πολύ καλή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια που μας γλίτωσαν απο κόπιες και μαιμουδιές στα περισσότερα βιντεοκλάμπ

Να πάρεις τηλέφωνο στο Τηλέφωνο: 210-6542748 ή το 210-6542764 και σου έχω στείλει με ΠΜ το ονοματεπώνυμο του διευθυντή της ΕΠΟΕ για να μιλήσεις μαζί του να δείς μήπως και τον έχουν τσιμπίσει τον δικό σου τον "βιντεοκλαμπατζή" ή τους είναι αγνωστος ακόμα.

Αν πάλι θές συμπληρώνεις την φόρμα καταγγελίας και είσαι σωστός με την συνείδηση σου και ανώνυμος: http://epoe.hr1.gr/gr/charges.php

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.955
Απάντηση: Αντιγραφα απο Videoclub!!!!!

Συνήθως τα αντίγραφα τα κάνουν σε ταινίες με μεγάλη ζήτηση, ώστε να μπορούν να την καλύψουν.
Έχουν 1 ή περισσότερα αντίτυπα αυθεντικά και τα υπόλοιπα είναι αντιγραμμένα. Έτσι μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι πελάτες ταυτόχρονα.
Που να δείτε τι γίνεται με τα πορνό. Είναι τα περισσότερα αντιγραφές, κάκιστης ποιότητας.

Reaction score
7
To θεμα ειναι οτι οι τις εκδοσεις που προοριζονται για ενοικιαση τις αγοραζουν ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ επειδη η πολλαπλη ανοικιαση τους παρεχει περισσοτερα εσοδα.
Τωρα ετσι με τις αντιγραφες εχουν εσοδα περισσοτερα απο οσα προβλεπει ο νομος και εσενα σε χρεωνουν κανονικα...

VG

Reaction score
0
Μου την σπαει που το video club δεν εχει παρα μονο ΕΝΑ αντιτυπο του prison break,αν ειχε και μια κοπια δεν θα με χαλαγε,αρκει να μην εβλεπα την διαφορα επι της οθόνης.Αν μου δινανε ομως καμιά σαβουρα θα τους εδινα στεγνα,χωρις προειδοποίηση...

Reaction score
14
Μου την σπαει που το video club δεν εχει παρα μονο ΕΝΑ αντιτυπο του prison break,αν ειχε και μια κοπια δεν θα με χαλαγε,αρκει να μην εβλεπα την διαφορα επι της οθόνης.Αν μου δινανε ομως καμιά σαβουρα θα τους εδινα στεγνα,χωρις προειδοποίηση...
αν βλεπουν ότι υπάρχει ζήτηση θα ήταν σωστοί επαγγελματίες να αγοράσουν και άλλες κόπιες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Οι κόπιες εντάξει δεν λέω ευκολή λύση είναι αλλά γιατί να την πληρώσω???

Οταν εχει αγοράσει το νοικιάρικο έργο ο κλαμπατζής 20 Ευρώ και το νοικιάζει 30 φορές απο 1.5 Ευρώ και βγάζει 30 και μετά όταν περάσει (φτουρήσει) το πουλήσει και άλλα 5 έχει βγάλει κοντά 2.5 φορές το κόστος αγοράς.

Αν στο κοπιάρει σε απλό Single Layer ( 30 λεπτά το άγραφο) και το νοικιάζει πάλι τόσες φορές τι πάει να βγάλει? 1500% κέρδος?? Ποιά δουλειά βγάζει τέτοια απόδοση απο το αρχικό σου κεφάλαιο???

Πάντως έμαθα ότι εχει πάρει τον σωστό δρόμο η καταγγελία, που δεν είναι και η πρώτη για το συγκεκριμένο μαγαζί.

VG

Reaction score
0
Δεν ξερω ποσο το εχει παρει ο κλαμπατζης το εργο,μπορει να το παιρνει πιο ακριβα με δικαιωματα κτλ, ξερω σιγουρα οτι αν ηθελα να πεινασω θα ανοιγα ενα video-club.

Στην Ελλαδα οπου μια οδοντογλυφιδα κανει σχεδον 1Ε πια, ο κλαμπατζης μου νοικιαζει την ταινια με 1Ε και μου την φερνει και σπιτι δωρεαν για να μην κουναω τον βαριεστημένο γκώλο μου...Αλλοι βγαζουν υπερκέρδη και θησαυρίζουν,οχι οι κλαμπατζήδες που απλα παλευουν να επιβιωσουν.

Αν μπορει να μου φτιαξει ενα τελειο αντιτυπο ετσι ωστε ο μοναδικος τροπος να το προσεξω θα ειναι να κολλησω την μουρη μου πανω στο dvd και παραλληλα να βρισκω διαθεσιμη την ταινια που θελω,μαγκια του.
Αν μου φερει καμια σαβουρα σαν αυτες από μαύρο, πρωτος-πρωτος θα τον καταγγειλω....

Reaction score
6
Απάντηση: Αντιγραφα απο Videoclub!!!!!

Παντως όταν είχαμε ακομα δραχμες η αγορα κασέτας που προοριζόταν για ενοικίαση κόστιζε από 18 εως 20 χιλιάδες δραχμές.
Συνεπώς δεν πιστεύω πως τα 30ευρω που αναφέρονται παραπάνω είναι το πόσο που δινει σήμερα ένα ιδιοκτητης Video C. .
Επίσης το συγκεκριμένο επάγγελμα εχει μεγαλη φοροδιαφυγή.
Για τσεκάρετε το.
Ποσοι από σας παίρνετε απόδειξη από την ενοικίαση.;

VG

Reaction score
0
Εγω ποτε δεν εχω παρει χωρις αποδειξη παντως,σε δυο διαφορετικα της περιοχης.Την εκδιδουν με μεγαλη επιμελεια.

Reaction score
14
Ανδρέα απο 15-35 Ευρώ δίνουν λόγω ποσότητας και σχέσης με τις εταιρίες διανομής. ένα καλό έργο που έρχεται σε σοβαρό κλαμπ αποκτάται σε 5-8 αντίγραφα το λιγότερο, οπότε δεν είναι και λίγα τα λεφτά που δίνουν για υλικό ενοικίασης. Τώρα για φοροδιαφυγή.... αστα να πάνε...!! εδώ εγώ αγοράζω μαζικά τα ex-rental και μια απόδειξη δεν έχω πάρει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.265
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale