Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Reaction score
7

Αυτό είναι το έργο. Όλοι ξέρετε και το link του. Αλήθεια ή ψέμματα, καλά να είμαστε, θα το μάθουμε σε 42 μήνες. Ο Γιωργάκης να είναι καλά να κόψει την κορδέλα.

Reaction score
51
Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112 said:
εροδρόμιο Ελληνικού
Σουφλιάς real estate

Αρνείται τη χρηματοδότηση (85%) από Κομισιόν, επιμένει στην αντιπαροχή

Της ΧΑΡΑΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ

Επιμένει το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ στα σχέδια που έχει ανακοινώσει για χρηματοδότηση του μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό από τα έσοδα της οικιστικής αξιοποίησης τμήματος της έκτασης. Απορρίπτει έτσι την πρόταση της Κομισιόν να εξασφαλίσει έως και το 85% του κόστους, αλλά και το αίτημα των γύρω δήμων (Ελληνικού, Αλίμου, Αργυρούπολης, κ.λπ.) να μην οικοπεδοποιηθεί ούτε ένα στρέμμα, αφήνοντας παράλληλα έκθετο τον πρωθυπουργό που πριν από τις εκλογές του 2004 είχε δεσμευτεί δημόσια ότι στο Ελληνικό θα γίνει μόνον πάρκο.

Με την τακτική του ...real estate πάντως, το παλιό αεροδρόμιο παραμένει ακόμη στα σχέδια, έξι χρόνια μετά τη μεταφορά των εγκαταστάσεων στο «Ελ. Βενιζέλος» και τρία χρόνια μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η υπόθεση του μητροπολιτικού πάρκου ήρθε χθες στην επικαιρότητα με αφορμή δήλωση της αρμόδιας επιτρόπου Ντανούτε Χούμπνερ, η οποία, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη, τονίζει ότι «η πρόταση για τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου θα μπορούσε κατ' αρχήν να είναι επιλέξιμη για κοινοτική συγχρηματοδότηση» και αναφέρει ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στο ελληνικό Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) της περιόδου 2007-13. Στο γνωστότερο ως Δ' ΚΠΣ, η χώρα μας έχει υποβάλει κατάλογο με τα σημαντικότερα επιχειρησιακά προγράμματα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται το Ελληνικό, όπως σημειώνεται στην απάντηση της επιτρόπου.

«Η κυβέρνηση μένει γυμνή από επιχειρήματα και έκθετη στα μάτια των πολιτών, μετά την απάντηση της Κομισιόν», τονίζει σε δήλωσή του ο Δ. Παπαδημούλης και προσθέτει: «Επιμένει στα σχέδιά της να δώσει αντιπαροχή σε εργολάβους περίπου 1.000 στρέμματα αστικού πρασίνου». Υπογραμμίζει ότι η Αθήνα έχει τη μικρότερη αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο, μόλις 2,55%, ενώ το καλοκαίρι έχασε στην πυρκαγιά της Πάρνηθας 60.000 στρέμματα, από τα οποία τα μισά ανήκουν στον πυρήνα του εθνικού δρυμού.

Τι απαντούν

Από την πλευρά του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ δεν εκδόθηκε απάντηση. Συνεργάτες του όμως μας ενημέρωσαν ότι το πάρκο του Ελληνικού δεν μπορεί να ενταχθεί σε κοινοτικά προγράμματα για τους εξής λόγους:

**Εκτός από τα κονδύλια για την κατασκευή υπάρχει και το κόστος λειτουργίας που δεν μπορούν να εκτιμήσουν, αλλά είναι σαφές ότι δεν καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους. Υπολογίζουν πως θα χρειαστούν περίπου 500 εκατ. ευρώ για τα έργα και τα έξοδα για ένα χρονικό διάστημα, που δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν. Πάντως, το λειτουργικό κόστος θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τα έσοδα του πάρκου, δεδομένου ότι υπάρχουν σοβαρές ολυμπιακές εγκαταστάσεις προς αξιοποίηση.

**Δεν προβλέπονται νέα κονδύλια, αλλά αναδιανομή των πόρων που διατίθενται για την Ελλάδα και επομένως αφαιρούνται από άλλα προγράμματα που δεν μπορούν, όπως π.χ. το Ελληνικό, να εξασφαλίσουν ιδιωτικά κεφάλαια. Αυτό είναι σωστό, όμως η ένταξη του πάρκου σε κοινοτικά προγράμματα διασφαλίζει σε μεγαλύτερο βαθμό το χρονοδιάγραμμα και το τελικό κόστος των έργων.

**Ακυρώνεται το «πράσινο ταμείο» που, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού, θα δημιουργηθεί από τα έσοδα της οικιστικής αξιοποίησης και ένα μέρος του θα διατεθεί για απόκτηση χώρων πρασίνου σε υποβαθμισμένες περιοχές. Υπάρχει πάντα το θέμα της υλοποίησης του σωστού μέτρου, καθώς ώς τώρα έχουν θεσπιστεί πόροι για το περιβάλλον (π.χ. το τάλιρο στη βενζίνη), που όμως καταλήγουν στο Δημόσιο Ταμείο για την κάλυψη των ελλειμμάτων του εθνικού προϋπολογισμού.

Αορίστως...

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη αοριστία στο χρονοδιάγραμμα, αφού οι συνεργάτες του υπουργού μας είπαν ότι η δημόσια διαβούλευση που είχε ανακοινωθεί θα ξεκινήσει «άμεσα», αλλά χωρίς κάποια άλλη πληροφορία. Οσο για την έναρξη των έργων, μας είπαν ότι «θα γίνει προσπάθεια να ξεκινήσουν μέσα στο 2008», ενώ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν τη διάρκεια κατασκευής.

Ασάφεια υπάρχει ως προς το εμβαδόν του πάρκου. Πριν από ένα χρόνο (6/6/2006), ο υπουργός είχε ανακοινώσει πάρκο 4.000 στρεμμάτων και διάθεση 1.000 στρεμμάτων για οικιστική ανάπτυξη.

Τον περασμένο Αύγουστο το πάρκο έφθασε τα 5.900 στρέμματα, αφού προστέθηκε η από χρόνια δεδομένη υπογειοποίηση της λεωφόρου Ποσειδώνος και το γκολφ της Γλυφάδας. Γίνεται όμως ένα παιχνίδι με την έκταση που θα διατεθεί για οικιστική ανάπτυξη. Από τα 1.000 στρέμματα θα καλυφθούν τα 300, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι δρόμοι και ακάλυπτοι χώροι.

Οι συνεργάτες του υπουργού δεν ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν για τον συντελεστή δόμησης, ώστε να ξέρουμε πόσο ...μπετόν θα έχει το πάρκο. Επίσης δεν μας έδωσαν στοιχεία για τη λωρίδα που θα καταληφθεί από τον νέο αυτοκινητόδρομο που προβλέπεται να κατασκευαστεί κατά μήκος της δυτικής πλευράς του παλιού αεροδρομίου και θα ενώσει απευθείας και με ανισόπεδο κόμβο την Ποσειδώνος με την Αττική οδό μέσο σήραγγας στον Υμηττό.

Και αφού όπως λες «ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...» να σου αναφέρω πως το παραπάνω άρθρο εμφανίστηκε ένα χρόνο πριν (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/10/2007)

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Αυτά τα λέγαμαι στα 20 μας. Είσαι και moderator...Το προσπερνάω...
Το ότι εσύ προφανώς χρησιμοποιούσες μια έκφραση στα 20 σου, τι ακριβώς σημαίνει? Ότι δεν μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιεί στα 30 ή τα 40?
Χώρια που πιθανότατα την ίδια φράση να την χρησιμοποιούσες διαφορετικά γιατί κάθε έκφραση αναλόγως πως λέγεται μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά....
Τώρα που κολλάει το θέμα περί moderator μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις...........

Επειδή όμως δεν θες να καταλάβεις, σου εξηγώ με απλά Ελληνικά το ότι αυτή τη στιγμή είσαι ο μόνος που προσπαθείς να κάνεις flame στο thread (και εύκολα θα μπορούσα να σταματήσω τις παρατηρήσεις και να πατάω κουμπάκια) και ο μόνος που για όσους παρακολουθούν εμφανίζεσαι σαν υπερβολικά δυνατός υπερασπιστής των δεξιών προγραμμάτων και δηλώσεων.

Δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να προσπαθείς να πείσεις όλον τον κόσμο ότι ξαφνικά σε όλα τα έργα της Ελλάδας τα πράγματα είναι αγγελικά πλασμένα.

Σε τελική ανάλυση, έλα σε μερικούς μήνες, ξέθαψε το θέμα και πες μας πόσο δίκιο είχες που πίστεψες στις δυνάμεις του ΥΠΕΧΩΔΕ και απολαμβάνεις την νέα ΕΟ Κορίνθου Πατρών και Τσάκωνας κοκ

Όπως άλλωστε σήμερα απολαμβάνεις την Εγνατία κοκ

Εντελώς. Προφανώς επειδή ΔΕΝ είσαι μηχανικός κάνεις και λάθος όμως. ΕΝΤΕΛΩΣ όμως.

Τα χρονοδιαγράμματα είναι παράλληλα ΦΥΣΙΚΑ και τελειώνουν το ένα πίσω από το άλλο ανάλογα τις ημερομηνίες που έχουν συμφωνηθεί.

Δείξε την σύμβαση σε ένα πολιτικό μηχανικό ή έστω ακόμα και σε δικηγόρο να σου εξηγήσει να μην εκτίθεσαι περεταίρω.

Διάβασε και το παρακάτω:
"Από σήμερα λοιπόν «τρέχουν» οι ακόλουθες αποκλειστικές προθεσμίες για την ολοκλήρωση τμημάτων του έργου:
-Εντός 12 μηνών: ολοκλήρωση εργασιών στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών για άρση επικινδυνότητας και βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών.
-Εντός 20 μηνών: ολοκλήρωση αναβάθμισης του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα – Κόρινθος.
-Εντός 42 μηνών: ολοκλήρωση του τμήματος Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος.
- Το υπόλοιπο τμήμα Πύργος – Τσακώνα μήκους 90 χλμ. θα περαιωθεί μέσα στη συνολική προθεσμία των 70 μηνών."

Κάνουμε copy paste τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν μπορείτε να πιστέψετε ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...

Δεν είμαι μηχανικός.
Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο...
Και ούτε έχω υποχρέωση να ξέρω τα του επαγγέλματος των μηχανικών.
Και σε ρωτώ ευθέως: Εσύ που είσαι μηχανικός? Στην σύμπραξη μήπως? Γιατί ειλικρινά τέτοιο πάθος υποστήριξης της σύμπραξης ούτε οι νομικοί σύμβουλοί της δεν θα είχαν...Ούτε οι πρόεδροι των επιμέρους εταιριών.

Και για να επιστρέψω στο θέμα.
Είναι άδικο να πληρώνουμε διόδια σήμερα για κάτι που θα παραδοθεί σε 4 ή 14 χρόνια.
Αυτό μπορείς τουλάχιστον να το καταλάβεις?

Αν ναι, συνεχίζουμε.

Και βεβαίως, επιμένω στο ότι το χρονοδιάγραμμα ΔΕΝ θα τηρηθεί και η απόδειξη θα έρθει σε λίγα χρόνια

Reaction score
51

Και κάτι ακόμα.....

Gordonas έχεις την σύμβαση στα χέρια σου?
Αυτή που υπέγραψαν οι εταιρίες για να είσαι σίγουρος για αυτά που λέμε?
Αν ναι, θα ήθελα να την δούμε (έστω και ως link).
Για να δούμε και τα «παραθυράκια» ως προς τα χρονοδιαγράμματα και τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.....
Και τα «ψιλά» γράμματα.

Εδώ ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας κάνεις και τα ψιλά γράμματα αλλάζουν πράγματα που νομίζουμε δεδομένα. Σε συμβάσεις δις δεν υπάρχουν?

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Και αφού όπως λες «ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...» να σου αναφέρω πως το παραπάνω άρθρο εμφανίστηκε ένα χρόνο πριν (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/10/2007)
Το 80% τσιμέντο που έλεγες που είναι?

Reaction score
7

Και κάτι ακόμα.....

Gordonas έχεις την σύμβαση στα χέρια σου?
Αυτή που υπέγραψαν οι εταιρίες για να είσαι σίγουρος για αυτά που λέμε?
Αν ναι, θα ήθελα να την δούμε (έστω και ως link).
Για να δούμε και τα «παραθυράκια» ως προς τα χρονοδιαγράμματα και τις υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.....
Και τα «ψιλά» γράμματα.

Εδώ ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας κάνεις και τα ψιλά γράμματα αλλάζουν πράγματα που νομίζουμε δεδομένα. Σε συμβάσεις δις δεν υπάρχουν?
Από την στιγμή που δεν είσαι μηχανικός και δικαίως αγνοείς κάποια πράγματα, άστο...

Το ζουμί της σύμβασης είναι αυτό που έχει κυκλοφορήσει στον τύπο. Τα ποσοστά χρηματοδότησης και ότι δεν είναι εγγυητής το δημόσιο. Επίσης οι αναγκαστικοί χρόνοι παράδοσης του έργου.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Το ότι εσύ προφανώς χρησιμοποιούσες μια έκφραση στα 20 σου, τι ακριβώς σημαίνει? Ότι δεν μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιεί στα 30 ή τα 40?
Χώρια που πιθανότατα την ίδια φράση να την χρησιμοποιούσες διαφορετικά γιατί κάθε έκφραση αναλόγως πως λέγεται μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά....
Τώρα που κολλάει το θέμα περί moderator μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις...........
Αυτή η έκφραση δείχνει πρόθεση για τσαμπουκά. Τουλάχιστον εγώ έτσι την ξέρω. Αν εσύ την χρησιμοποιείς αλλιώς πάω πάσο.

Επειδή όμως δεν θες να καταλάβεις, σου εξηγώ με απλά Ελληνικά το ότι αυτή τη στιγμή είσαι ο μόνος που προσπαθείς να κάνεις flame στο thread (και εύκολα θα μπορούσα να σταματήσω τις παρατηρήσεις και να πατάω κουμπάκια) και ο μόνος που για όσους παρακολουθούν εμφανίζεσαι σαν υπερβολικά δυνατός υπερασπιστής των δεξιών προγραμμάτων και δηλώσεων.
Flame κάνω εγώ το thread όταν κάποιος μιλάει για κωφάλαλους και δεν του απαντάει κανείς άλλος εκτός από εμένα? Λυπάμαι...
Κουμπάκια να πατάς όσα θέλεις...Είμαι όσο οξύς είσαι και εσύ.

Εντάξει παίδες, αφού είμαι μόνο ένας, τόσο λάθος προφανώς και κάνω και flame σας αδειάζω την γωνιά να τα λέτε πολιτισμένα. Χάρηκα και θα τα ξαναπούμε εν καιρό.

Σε τελική ανάλυση, έλα σε μερικούς μήνες, ξέθαψε το θέμα και πες μας πόσο δίκιο είχες που πίστεψες στις δυνάμεις του ΥΠΕΧΩΔΕ και απολαμβάνεις την νέα ΕΟ Κορίνθου Πατρών και Τσάκωνας κοκ
Δεν χρειάζεται, μου αρκεί η έκφραση που θα έχετε όταν θα χρησιμοποιείτε τον δρόμο. Από την άλλη σιγά μην θυμόσαστε τότε αυτά που γράφατε.

Όπως άλλωστε σήμερα απολαμβάνεις την Εγνατία κοκ
Τον Μαλιακό τον ξέχασες. Βλέπεις αυτός έγινε. Και επειδή δεν ξέρεις και το μεγαλύτερο μέρος της Εγνατίας έχει γίνει. Αλλά είπαμε, δεν βαριέσαι, άστο. Ζήτω η δημοκρατία των φόρουμ...

Γειά σας δημοκράτες, σας αφήνω να τα λέτε μεταξύ σας εσείς που συμφωνείτε...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Το 80% τσιμέντο που έλεγες που είναι?

O «φίλος σου» ο Σουφλιάς μιλούσε για μόνο πράσινο.
Μετά «θα φτιαχτούν και μερικά κτήρια»
Κάθε ανακοίνωση αυξάνει τα ποσοστά τσιμέντου, τη στιγμή που ακόμα « Οι συνεργάτες του υπουργού δεν ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν για τον συντελεστή δόμησης, ώστε να ξέρουμε πόσο ...μπετόν θα έχει το πάρκο.»

Το μόνο που θα σώσει το Ελληνικό και την τσιμεντοποίηση είναι ότι μάλλον ο Σουφλιάς δεν θα προλάβει εντολή σε μπουλντόζες αφού δεν τον βλέπω για πολύ ακόμα υπουργό!!

Εσύ μείνε στην εμπιστοσύνη που δείχνεις και άσε εμένα να τους βλέπω καχύποπτα. Δικαίωμά σου και δικαίωμά μου.
Αλλά δεν πρόκειται να βάλω παρωπίδες μπροστά σε όλα τα στραβά που βλέπω......

Και για να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα.....
Δες πόσο καιρό είναι στο AVsite και πόσα posts έχω.
Σε πληροφορώ λοιπόν πως απέχω από όλες αυτές τις χαζοσυζητήσεις περί πολιτικής γιατί δε με απασχολεί αν κυβερνά ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης ή ο οποιοσδήποτε.
Στο παρόν θέμα έγραψα μόνο και μόνο για να εκφράσω την κοροϊδία που τρώμε στα μούτρα τόσα χρόνια για την Ε.Ο και τα διόδια......

Αν εσύ θες να είσαι φιλικά προσκείμενος στους μπλε δικαίωμά σου. Μην προσπαθείς να με ψήσεις ότι έχεις δίκιο γιατί δεν έχεις για μένα. Τέλος.-

Και μια και υπονοείς ότι είσαι μηχανικός (και πιθανότατα στις εταιρίες που τόσο όμορφα διαφημίζεις, ακόμα δεν το αρνήθηκες) γιατί δε μας το κάνεις λιανά και σε όλους τους υπόλοιπους ηλιθίους που σε διαβάζουμε?
Αλλά θα ήθελα, πριν μας εξηγήσεις, να σεβαστείς το πτυχίο του μηχανικού που έχεις, και να βγάλεις την μπλε ζελατίνα που το έχεις βάλει. Σε ακούμε με (άχρωμο και ουδέτερο) ενδιαφέρον λοιπόν!!

Reaction score
51

Αυτή η έκφραση δείχνει πρόθεση για τσαμπουκά. Τουλάχιστον εγώ έτσι την ξέρω. Αν εσύ την χρησιμοποιείς αλλιώς πάω πάσο.
Ο καθένας εξηγεί μια φράση αναλόγως με το μυαλό ή τα βιώματά του. Αν εσύ στα 20 σου προσπαθούσες να κάνεις κάποια επανάσταση και το έπαιζες τσαμπουκάς, πρόβλημά σου. Ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι!!

Flame κάνω εγώ το thread όταν κάποιος μιλάει για κωφάλαλους και δεν του απαντάει κανείς άλλος εκτός από εμένα? Λυπάμαι...
Κουμπάκια να πατάς όσα θέλεις...Είμαι όσο οξύς είσαι και εσύ.
Όταν όλοι με τους οποίους συνομίλησες σου λένε ότι έχεις άδικο γιαυτό και γιαυτό και εσύ επιμένεις στην άποψή σου προσπαθώντας να μας βγάλεις τρελούς, ε τότε ποια από τις δύο ομάδες δεν ακούει? Εσύ ή όλοι οι υπόλοιποι?
Ξερεις κάτι? Σε κάθε χωριό υπάρχει και κάποιος τρελός ή κάποιος τόσο ανώτερος που ξεχωρίζει. Αν θεωρείς τον εαυτό σου τόσο ανώτερο να βλέπεις πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε, δικαίωμά σου. Αλλά βρες άλλο φόρουμ να σου χτυπούν παλαμάκια. Ρώτησε εδώ. Θα σε βοηθήσουν.....

Εντάξει παίδες, αφού είμαι μόνο ένας, τόσο λάθος προφανώς και κάνω και flame σας αδειάζω την γωνιά να τα λέτε πολιτισμένα. Χάρηκα και θα τα ξαναπούμε εν καιρό.
Arrivederla :107:

Δεν χρειάζεται, μου αρκεί η έκφραση που θα έχετε όταν θα χρησιμοποιείτε τον δρόμο. Από την άλλη σιγά μην θυμόσαστε τότε αυτά που γράφατε.
Τα γραπτά μένουν......
ΜΑΚΑΡΙ να είμαστε όλοι λάθος...
Γιατί αν έχουμε δίκιο θα είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι.....:141:

Τον Μαλιακό τον ξέχασες. Βλέπεις αυτός έγινε. Και επειδή δεν ξέρεις και το μεγαλύτερο μέρος της Εγνατίας έχει γίνει. Αλλά είπαμε, δεν βαριέσαι, άστο. Ζήτω η δημοκρατία των φόρουμ...
Γιαυτό έγραψα επιλεκτικά για την Εγνατία......
Ακόμα δεν έχει τελειώσει....

Γειά σας δημοκράτες, σας αφήνω να τα λέτε μεταξύ σας εσείς που συμφωνείτε...
Εμείς προσπαθούμε να είμαστε δημοκράτες. Χωρίς πρόθεση ΝΕΟ.....
Λες να έχουμε πρόβλημα?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Ζηλευω το νεανικο σας παθος (20αρηδων:120:) που σας οδηγει σε αποχαιρετισμους τελικα - πιθανως λογω ελλειψης επιχειρηματων ή και διαθεσης. Εν πασει περιπτωσει (Gordoooon) μην τα παρατας τοσο ευκολα, ειμαστε (μαλλον ε;) και σχεδον συναδελφοι:107:

Reaction score
7

Ο καθένας εξηγεί μια φράση αναλόγως με το μυαλό ή τα βιώματά του. Αν εσύ στα 20 σου προσπαθούσες να κάνεις κάποια επανάσταση και το έπαιζες τσαμπουκάς, πρόβλημά σου. Ευτυχώς δεν είμαστε ίδιοι!!
Ευτυχώς θεέ μου...

Όταν όλοι με τους οποίους συνομίλησες σου λένε ότι έχεις άδικο γιαυτό και γιαυτό και εσύ επιμένεις στην άποψή σου προσπαθώντας να μας βγάλεις τρελούς, ε τότε ποια από τις δύο ομάδες δεν ακούει? Εσύ ή όλοι οι υπόλοιποι?
Ξερεις κάτι? Σε κάθε χωριό υπάρχει και κάποιος τρελός ή κάποιος τόσο ανώτερος που ξεχωρίζει. Αν θεωρείς τον εαυτό σου τόσο ανώτερο να βλέπεις πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε, δικαίωμά σου. Αλλά βρες άλλο φόρουμ να σου χτυπούν παλαμάκια. Ρώτησε εδώ. Θα σε βοηθήσουν.....
Εγώ είπα την γνώμη μου. Εσύ δείχνεις το ποιόν σου...

Τα γραπτά μένουν......
ΜΑΚΑΡΙ να είμαστε όλοι λάθος...
Γιατί αν έχουμε δίκιο θα είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι.....:141:
Τι μακάρι να είσαστε λάθος? Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο δρόμος ΔΕΝ θα γίνει. Μην τα γυρίζεις τώρα. Ο δρόμος Κορίνθου-Πατρών δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ή στην καλύτερη θα κάνει 10 χρόνια να τελειώσει. Αυτό πιστεύεις...

Γιαυτό έγραψα επιλεκτικά για την Εγνατία......
Ακόμα δεν έχει τελειώσει....
Κάποιοι την χρησιμοποιούν. Παράξενο ε?
Νεοδημοκράτες θα είναι...

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε δημοκράτες. Χωρίς πρόθεση ΝΕΟ.....
Λες να έχουμε πρόβλημα?
Πολύ δημοκρατία ρε παιδί μου. Ειδικά η λογική... "εμείς ΟΛΟΙ έχουμε άλλη γνώμη και εσύ ΜΟΝΟ διαφορετική και έχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να την λες"...είναι ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και πολύ...ευφυής...

Reaction score
7

Ζηλευω το νεανικο σας παθος (20αρηδων:120:) που σας οδηγει σε αποχαιρετισμους τελικα - πιθανως λογω ελλειψης επιχειρηματων ή και διαθεσης. Εν πασει περιπτωσει (Gordoooon) μην τα παρατας τοσο ευκολα, ειμαστε (μαλλον ε;) και σχεδον συναδελφοι:107:
Διάθεσης...

Χάρηκα για την γνωριμία αν και ήσουν ένας από τους πολλούς που δεν συντάχθηκα με την γνώμη του...:114: Μηχανικός φαντάζομαι.

Παράξενο να ακούς σχόλια επειδή απλά υποστηρίζεις την γνώμη σου...

Άντε να την κάνω γιατί σε λίγο θα με πουν και ταγματασφαλίτη και δεν λέει...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Είχα μια ελπίδα ότι θα τηρούσες την υπόσχεσή σου......
Αλλά και σε αυτό μοιάζεις με αυτούς που διακαώς υποστηρίζεις.....

Ευτυχώς θεέ μου...
Μη μου κλέβεις τις ευχές......

Εγώ είπα την γνώμη μου. Εσύ δείχνεις το ποιόν σου...
Και όλοι οι υπόλοιποι την άποψή μας λέγαμε.
Όλοι μας αυτό που πιστεύουμε λέμε και υποστηρίζουμε.
Τώρα πως γίνεται εσύ να λες την άποψή σου και εγώ το ποιόν μου, μάλλον έχει να κάνει με τις ιδέες που έχεις γαλουχηθεί...
Ίσως η φράση «αποφασίζουμε και διατάσουμε» να σε ικανοποιεί πολύ......
Δεν δικαιολογείται αλλιώς το να πιστεύεις ότι μόνο εσύ εκφράζεις άποψη και όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν το ποιόν τους ανάμεσα σε αμπελοφιλοσοφίες....

Τι μακάρι να είσαστε λάθος? Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο δρόμος ΔΕΝ θα γίνει. Μην τα γυρίζεις τώρα. Ο δρόμος Κορίνθου-Πατρών δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ή στην καλύτερη θα κάνει 10 χρόνια να τελειώσει. Αυτό πιστεύεις...
Ναι είμαστε σίγουροι πως αποκλείεται το έργο να παραδοθεί σε χρήση (στο 100% των δυνατοτήτων του και όχι «σχεδόν έτοιμο») σε 42 μήνες. Αλλά ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να κάνουμε λάθος γιατί ελπίζουμε να μην έχουμε σκοτωθεί μέχρι τότε......
Δεν αλλάξαμε άποψη.
Ευχή κάναμε.
Το ότι μεταφράζεις τα πράγματα όπως σου αρέσει δείχνει για άλλη μια φορά τις πεποιθήσεις σου....

Κάποιοι την χρησιμοποιούν. Παράξενο ε?
Νεοδημοκράτες θα είναι...
Η Εγνατία έχει παραδοθεί στο 100%?
Όχι...
Τέλος....
Πήγαινε τώρα να κλάψεις στον ώμο του φίλου σου και ινδάλματός σου, του Σουφλιά που δεν τελείωσε (για ακόμα μια φορά) το έργο στην ώρα του.....
Μην ξεχάσεις να κάνεις το ίδιο και σε 42 μήνες.....
Αν και δεν θα έχει σημασία τότε.....Ο «εργασιομανής» φίλος σου μάλλον θα τρώει την σύνταξή του (τι ευτυχία Θεέ μου)

Πολύ δημοκρατία ρε παιδί μου. Ειδικά η λογική... "εμείς ΟΛΟΙ έχουμε άλλη γνώμη και εσύ ΜΟΝΟ διαφορετική και έχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να την λες"...είναι ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και πολύ...ευφυής...
Αυτή είναι Δημοκρατία αγαπητέ....
Αυτό που σου αρέσει εσένα είναι χούντα.
Δηλαδή η «δημοκρατία» του ενός.
Του αποφασίζουμε και διατάσουμε.....
Αρχίζω να πιστεύω ότι το link που σου είχα δώσει ήταν πολύ κεντρώο για τα γούστα σου....

Ακόμα να μας απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις πάντως.....
Όπως πχ αν είσαι υπάλληλος ή συνεργάτης ή όπως θες πες το, της σύμπραξης......Τελικά είσαι??
Ή τα γούστα σου επιβάλλουν κουκούλα και δεν μπορείς να καταδώσεις τον εαυτό σου?

Και μιας και άρχισες να μας δείχνεις το προσωπάκι σου δεν πας σε άλλη παραλία να παίξεις, μπας και καταφέρεις να τηρήσεις μια υπόσχεση σου?

VG

Reaction score
0
Noμιζω θα ηταν καλη ιδεα να τελειωσει εδω το θεμα οριστικα,δεν εχει κατι αλλο να προσφερει.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Noμιζω θα ηταν καλη ιδεα να τελειωσει εδω το θεμα οριστικα,δεν εχει κατι αλλο να προσφερει.
Σωστα - τωρα μαλιστα που ανελαβαν οι ΤΣΙΠΡΑδες του ΣΥΡ΄ΖΑ να το υπερασπισθουν το θεμα, φοβαμαι πως....:138:

Reaction score
51

Σωστα - τωρα μαλιστα που ανελαβαν οι ΤΣΙΠΡΑδες του ΣΥΡ΄ΖΑ να το υπερασπισθουν το θεμα, φοβαμαι πως....:138:

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα παλικάρι μου!! :111: :116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα παλικάρι μου!!
Ωπα Gio τι...αποκαλυψεις ειναι αυτες; τωρα δεν την γλυτωνεις απο τον Γκορντονα (τον βλεπω με...καδρονα

ααααχ! ποσο χαρηκα το "παλληκαρι μου"

Reaction score
51

Μου έκανε εντύπωση το σχόλιό σου!!!
Γιατί δεν ακολουθώ «γραμμές» και «χώρους». No way!!!

Δεν είσαι παλικάρι Ευάγγελε!!
Είσαι παλίκαρος!! :107: :126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Μου έκανε εντύπωση το σχόλιό σου!!!
Γιατί δεν ακολουθώ «γραμμές» και «χώρους». No way!!!

Δεν είσαι παλικάρι Ευάγγελε!!
Είσαι παλίκαρος!! :107: :126:
Παρομοιως φιλε - γι αυτο τους εχω και...εγγεγραμμενους:138:

Αλοιφη με εκανες τωρα - οχι μονον χαλί! Μιλ μερσι!!!

Παρεπιμπτοντως (το ξεχασα!): ασφαλως και δεν εννοουσα εσενα, μα τις θεατρικες ενεργειες του Τ.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδράσεις πολιτών στο ΙΝΚΑ για τις αυξήσεις των διοδίων

Η Εγνατία έχει παραδοθεί στο 100%?
Όχι...
Τέλος....
Πήγαινε τώρα να κλάψεις στον ώμο του φίλου σου και ινδάλματός σου, του Σουφλιά που δεν τελείωσε (για ακόμα μια φορά) το έργο στην ώρα του.....
Μην ξεχάσεις να κάνεις το ίδιο και σε 42 μήνες.....
Αν και δεν θα έχει σημασία τότε.....Ο «εργασιομανής» φίλος σου μάλλον θα τρώει την σύνταξή του (τι ευτυχία Θεέ μου)

Αυτή είναι Δημοκρατία αγαπητέ....
Αυτό που σου αρέσει εσένα είναι χούντα.
Δηλαδή η «δημοκρατία» του ενός.
Του αποφασίζουμε και διατάσουμε.....
Αρχίζω να πιστεύω ότι το link που σου είχα δώσει ήταν πολύ κεντρώο για τα γούστα σου....

Ακόμα να μας απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις πάντως.....
Όπως πχ αν είσαι υπάλληλος ή συνεργάτης ή όπως θες πες το, της σύμπραξης......Τελικά είσαι??
Ή τα γούστα σου επιβάλλουν κουκούλα και δεν μπορείς να καταδώσεις τον εαυτό σου?

Και μιας και άρχισες να μας δείχνεις το προσωπάκι σου δεν πας σε άλλη παραλία να παίξεις, μπας και καταφέρεις να τηρήσεις μια υπόσχεση σου?
Είναι φανερό ότι έχεις σοβαρό κόμπλεξ με οποιονδήποτε σου πάει κόντρα. Τι να πω, περαστικά...

Κύριε ανακριτά...όχι δεν δουλεύω στην κοινοπραξία, ούτε συνεργάτης είμαι και καμία σχέση δεν έχω μαζί τους. Κάποια άλλη ερώτηση? Ηλικία? Πως με λένε? Που συχνάζω? Πόσα βγάζω?

Τελικά ο ρόλος του Super Duper Moderator σου ικανοποίησε την περιέργεια για την εξουσία ε? Σου βγαίνει άσχημα όμως ρε παιδί μου. Δεν πειράζει καλύτερα εδώ παρά αλλού.

Αυτό με την Εγνατία είναι αρκετά αστείο...

Παραδόθηκε όλη? ΟΥΓΚ...
Όχι...ΟΥΓΚ
Εκεί φτάνει το μυαλό σου? Στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ? Στο άσπρο και στο μαύρο? Στο 0% και στο 100%? Τα ενδιάμεσα έχουν χαθεί? Θα έπρεπε να το περιμένω...

Έτσι για να καταλαβαίνουν και οι άλλοι τι αστέρι είσαι, πάρε τον χάρτη με το έργο μέχρι σήμερα...Έργο που έγινε έπι ΠΑΣΟΚ και Νέας δημοκρατίας...

Με το μαύρο το ολοκληρωμένο κομμάτι...Ελπίζω χάρτη να μπορείς να διαβάσεις...Στο τέλος θα σου στείλουμε και DVD μήπως και καταλάβεις...

Πάρε και το link να το έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση μήπως και δεν βλέπεις...http://www.egnatia.eu/files/images/Project_Status.jpg

Και κοίτα και το ημερολόγιο, 2008 γράφει και εσύ ακόμα ονειρεύεσαι κουκούλες, τανκ, ταγματασφαλίτες...Βγάλε λίγο την τσίμπλα γιατί έγινες ο φασίστας που κάποτε κατηγορούσες...

Δημοκρατία είναι όταν μπορεί να ακούγεται και η γνώμη τους ΕΝΟΣ και όχι όταν αυτή πνίγεται...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.166
Members
38.664
Νεότερο μέλος
Spar12