1. Καλώς ήρθατε στο AVsite! Ελάτε στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή!
  Απόκρυψη ανακοίνωσης

Αντικατάσταση ενισχυτή από AIHT

Συζήτηση στο φόρουμ 'ΔΙΚΑΝΑΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΟΙ' που ξεκίνησε από το μέλος Feregorn, στις 11 Ιανουαρίου 2018.

 1. Feregorn

  Εγγραφή:
  12 Νοεμβρίου 2016
  Μηνύματα:
  82
  Likes:
  32
  Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Μετά την πολύτιμη βοήθειά σας για την επιλογή/αγορά ενός καλού ηχοσυστήματος πέρυσι, επανέρχομαι για ένα άλλο - απλούστερο - ζήτημα αυτή τη φορά.

  Οι γονείς μου έχουν ένα Home Cinema αρκετά παλιό, αυτό: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Home-Theater-Systems/HTD-510DV

  Το οποίο δουλεύει καλά κατά τα άλλα, αλλά η έλλειψη σύγχρονων ψηφιακών εισόδων και φορμά ήχου έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα. Σκεφτόμουν για το λιγότερο δυνατό κόστος, να κρατήσω τα ηχεία και να αντικαταστήσω μονάχα τη κεντρική συσκευή με ένα σύγχρονο αλλά εισαγωγικό μοντέλο AVR με 4Κ υποστήριξη.

  Συγκεκριμένα τον Denon AVR-X540BT που επειδή δεν μπορεί να υποστηρίξει το υπάρχον παθητικό σαμπγούφερ σκέφτομαι να το συνδυάσω με αυτό το ενεργητικό Pioneer S-21W για ένα συνολικό κόστος γύρω στα 370 ευρώ. Είναι εφικτή και λειτουργική αυτή η λύση, ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα/ασυμβατότητα; Μου έχει διαφύγει κάτι σημαντικό;
   
 2. Zizik

  Zizik Cмурфик Blue
  Moderator

  Εγγραφή:
  7 Ιουνίου 2007
  Μηνύματα:
  34.246
  Likes:
  40.522
  Δε νομίζω να υπάρξει θέμα. :)
   
  Feregorn and PPG like this.
 3. Feregorn

  Εγγραφή:
  12 Νοεμβρίου 2016
  Μηνύματα:
  82
  Likes:
  32
  Ευχαριστώ Ζιζικ για την απάντηση!
   
  Zizik likes this.

Μοιραστείτε τη σελίδα