Αντικραδασμικό υλικό για βάση ηχείου

Reaction score
6.237
Καλησπέρα σε ολους, πειραματιζόμενος δοκίμασα να βάλω το κεντρικο ηχείο μου πάνω στο σαμπ (χρησιμοποιώντας το σαμπ σαν βάση). Το πρόβλημα είναι ότι μοιραία όταν ανεβάσω εντάσεις το κεντρικό ηχείο θα μετακινηθεί με κίνδυνο ακόμα και να πέσει καθώς και ότι οι δονήσεις του σαμπ μεταφέρονται στο κεντρικό το οποίο δεν ξέρω αν έχει και αρνητική επιπτωση στον ήχο. Γνωρίζει κάποιος τι υλικό μπορώ να βάλω ανάμεσα στο σαμπ και το ηχείο το οποίο να είναι αντιολισθητικο και αντικραδασμικο;

Reaction score
449
Πες μας τι σε ενοχλεί καψερέ. :)
'.....οι δονήσεις του σαμπ μεταφέρονται στο κεντρικό το οποίο δεν ξέρω αν έχει και αρνητική επιπτωση στον ήχο... "

τι να το κανω αν ξερω 800 τυπους να υπολογισω τεχνικα θεματα, βατ, αποδοσεις, απκρισεις κτλ κτλ και να μην μπορω να καταλαβω οτι εαν εχεις ενα ηχειο να δονειται τρελα απο εξωγενη παραγοντα, θα παιζει απο μετρια εως χαλια και θα ειναι τιγκα στην παραμορφωση..

σα κατι γιατρους που αμα σου γραψουν εκθεση για κατι λες πω πω τι θεος ειν τουτος, και αμα δουν ασθενη λες καλυτερα να παω σε ζουλου εξορκιστη...

Reaction score
6.237
Για ποιο λόγο θα είναι τίγκα στη παραμόρφωση; Λόγω των δονήσεων; Έχω δει πολύ κόσμο να τοποθετει έτσι το κεντρικό και αν δε κάνω λάθος και ο @costas EAR έτσι το εχει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Με κατάλληλη απομόνωση δεν θα έχει διαφορά σε κραδασμούς απο τους μεταφερόμενους μέσω του αέρα και της τοιχοδομής/πατωμάτων σε ηχεία που είναι τοποθετημένα ανεξάρτητα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
2 πραματα
πριν (δεν θυμαμαι ποσα χρονια η καναδεζικη ¨τοτ娨 μιραζ
ελεγε...
βαλε το χερι σου σεκθε σαμπ που λειτουργει....
και μετα βαλτο σε ενα μιραζ........δεν τρεμει ε?
Και δευτερο......αν το σαμπ σου κροταλιζει.....μην ψαχνεις τροπο να κανεις το σαμπ σου ηρεμο
Στο svs ειχα ξαπλωσει ενα κλιπς 64 II ......και με κληση......και δεν εκανε κιχ.........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney