Αν ειχα 1000Ε...

Reaction score
640
Με ρωτάς πού θα βρεις το firmware των παραπάνω συσκευών αφού η εταιρεία τους δεν τόχει στο ίντερνετ;

Σου απαντώ ότι σύντομα, κάποιο καλό παιδί από κάποιο σέρβις (κάπου στον κόσμο) θα το ανεβάσει σε ένα ftp , να το πάρει ένας φίλος του. και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλον ον κόσμο. Σου ανέφερα έναν τρόπο. υπάρχουν κι άλλοι πολλοί τρόποι. Κάπου αλλού σε κάποιο άλλο φόρουμ μπορεί να φτιάχνουν και τα modifications τους.. mods.., ανάλογα με την ανταπόκριση του προβολέα στους αγοραστές.

τι άλλο θέλεις να σου πω
Αρα συμφωνεις οτι δεν ειναι διαθεσιμο στον τελικο χρηστη και αρα εχω δικιο σε αυτο που ειπα οτι τα προβολικα συστηματα δεν ειναι υπολογιστες και οι αναβαθμισεις firmware δεν ειναι κατι ευκολο
Μηπως μπορεις να φανταστεις το γιατι ?
Μηπως ξερεις εαν παει κατι στραβα και σου μεινει πανω στην αναβαθμιση εαν καλυπτεσαι απο την εγγυηση ?
Ποσοι διακυνδυνεουν την εγγυηση ενος καινουργιου μηχανηματος ?

Reaction score
16
Αρα συμφωνεις οτι δεν ειναι διαθεσιμο στον τελικο χρηστη και αρα εχω δικιο σε αυτο που ειπα οτι τα προβολικα συστηματα δεν ειναι υπολογιστες και οι αναβαθμισεις firmware δεν ειναι κατι ευκολο
Μηπως μπορεις να φανταστεις το γιατι ?
Μηπως ξερεις εαν παει κατι στραβα και σου μεινει πανω στην αναβαθμιση εαν καλυπτεσαι απο την εγγυηση ?
Ποσοι διακυνδυνεουν την εγγυηση ενος καινουργιου μηχανηματος ?
Όχι δε συμφωνώ με τα συμπεράσματα σου, είναι σε αντίθεση με κάθε λογική σκέψη (μου).

Έχεις όμως την ευχέρεια να κρατήσεις τις απόψεις σου και να μείνεις και στο δικό σου ιδιαίτερο τρόπο αντίληψης των γραφομένων του άλλου. Ερμήνευσε ότι διαβάζεις- αφομοίωσέ το όπως μπορείς. Κι επίσης έχεις την ευχέρεια να διατυπώνεις τις σκέψεις σου κι όσοι σε ακούνε... .

Reaction score
48
Το καλώδιο που σου έδωσα ποιος σου είπε ότι είναι firmware update ? είναι το αντίστοιχο dvi της in focus με έξοδο για VGA + USB για παρουσίαση από PC μέσω του χειριστηριου του πρότζεκτορα.Το λινκ είναι επικοινωνία με το support της εταιρείας να ρωτήσεις. Και τέλος ο soco έχει ανοίξει ένα τοπικ και με αυτά του το χαλάμε.

Reaction score
640
benq 1070 και ελαχιστα στον 1500 τωρα ενω στα χαρτια δειχνει ο 1500 ποιο φωτεινος και ενω ηταν ιδια ρυθμισμενοι(εκο μοντ και οι φωτεινοτητες, γκαμα, για κατι αλλο δεν γνωριζω λεπτομεριες και εαν αυτες μπορουν να κανουν διαφορα)στην πραγματικοτητα ηταν φωτεινοτερος ο 1070 και ισως και ο λογος που ηταν ποιο εντονο. ανοιγμενοι στις 92'' και σε 1gain οθονη με ελαφρα υπογωνια θεαση(δεν ημουν ακριβως κεντρο)
Η εργοστασιακες ρυθμισεις που υπαρχουν αποθηκευμενες στον προβολεα δεν ειναι ιδιες για ολα τα κομματια της εταιρειας και ειναι πολυ πιθανο το cinema mode με gamma 2.2 σαν επιλογη να δινει στον 1070 θερμοκρασια 7000 βαθμους Κελβιν με Gamma 2.1 και στον 1500 6500 βαθμους Κελβιν μα gamma 2.3 το ιδιο μπορει να συμβαινει και με το contrast με την ιδια θεση στο ρυθμιστικο ο ενας να δινει φωτεινοτητα 16 fL και ο αλλος 18 fL .
Αυτες οι διαφορες μπορει να υπαρξουν αναμεσα και σε δυο κομματια του ιδιου μοντελου

Reaction score
6.665
πες μου και κατι αλλο, ειδα οτι φορουν διαφορετικες λαμπες, και οπως ειπα ο 1070 εδειχνε φωτεινοτερος,ομως ο 1500 ειχε ποιο ζωντανα χρωματα, και καλυτερα μαυρα-σκοτεινα πλανα, παιζει κατι με την ιριδα? δηλ και ουσιαστικα να ειναι φωτεινοτερος ο 1500 αλλα αυτη η εξτρα φωτεινοτητα να μεταφραζεται ως ποιο εντονα χρωματα?

γιατι καλο χρυσο το προτζεκτορ καλκιουλειτορ ,(φανταζομαι σε εξελ βασιζεται βαση των σπεκς)αλλα στο γκειν της οθονης που παμε?σε 0,8 η 1.0??

Reaction score
640
πες μου και κατι αλλο, ειδα οτι φορουν διαφορετικες λαμπες, και οπως ειπα ο 1070 εδειχνε φωτεινοτερος,ομως ο 1500 ειχε ποιο ζωντανα χρωματα, και καλυτερα μαυρα-σκοτεινα πλανα, παιζει κατι με την ιριδα? δηλ και ουσιαστικα να ειναι φωτεινοτερος ο 1500 αλλα αυτη η εξτρα φωτεινοτητα να μεταφραζεται ως ποιο εντονα χρωματα?

γιατι καλο χρυσο το προτζεκτορ καλκιουλειτορ ,(φανταζομαι σε εξελ βασιζεται βαση των σπεκς)αλλα στο γκειν της οθονης που παμε?σε 0,8 η 1.0??
O 1500 απ'οτι γνωριζω δεν εχει ιριδα. Οι διαφορες που βλεπεις οφειλωνται στην μεγαλυτερη φωτεινοτητα κατα 40 % που εχει ο 1500 και ισως στο οτι η προρυθμιση του cinema mode ειναι καλυτερη και πιο κοντα στο ιδανικο το ιδιο κα τα χρωματα του
Ριξε μια ματια εδω
http://www.projectorcentral.com/benq_w1500_vs_benq_w1070_shootout.htm
και εδω
http://www.digitalversus.com/video-projector/benq-w1500-p16623/test.html.
Σε οτι αφορα την οθονη εξαρταται απο το εαν προβαλεις σε φωτεινο η σκοτεινο δωματιο και απο τις αντανακλασεις του χωρου .
Εγω με τον 1500 θα πηγαινα σε 0,8 κερδος

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.640
Κανένας από τους δυο δεν έχει ίριδα. Κι εδώ που τα λέμε καλύτερα, γιατί σ' αυτή την κατηγορία τιμής θα ήταν για γέλια.

Reaction score
640
Κανένας από τους δυο δεν έχει ίριδα. Κι εδώ που τα λέμε καλύτερα, γιατί σ' αυτή την κατηγορία τιμής θα ήταν για γέλια.
Τα 1500 που ζητα ο 1500 δεν ειναι και λιγα ....οι διαφορες αναμεσα στην εικονα που θα παρεις απο τους δυο προβολεις δεν νομιζω να δικαιολογουν την διαφορα στην τιμη .

Reaction score
6.665
για τον 1400 αναφερομαι, απλα εκτεταμενα ρεβιου τεστς εχουν γινει στον 1500 οπου ειναι και η ασυρματη εκδοση και περισσοτερο γνωστη και αυτη ετυχε να δω σε λειτουργεια.

Reaction score
48
για τον 1400 αναφερομαι, απλα εκτεταμενα ρεβιου τεστς εχουν γινει στον 1500 οπου ειναι και η ασυρματη εκδοση και περισσοτερο γνωστη και αυτη ετυχε να δω σε λειτουργεια.
Ριξε και μια ματι ααν τυχον τον βρεις πυενα demo(δυσκολο βεβαια)
http://www.infocus.com/projectors/h...ctors/infocus-in8606hd-home-theatre-projector

Reaction score
6.665
αντιπροσωπεια εδω εχει? απο εξωτερικο δεν προκειται με τιποτε, σε dlp με μια μικρη ρυθμιση vertical lens και frame inter και να ανοιγει 120'' απο 3,5 -4.00 υπαρχει?

Reaction score
48
αντιπροσωπεια εδω εχει? απο εξωτερικο δεν προκειται με τιποτε, σε dlp με μια μικρη ρυθμιση vertical lens και frame inter και να ανοιγει 120'' απο 3,5 -4.00 υπαρχει?
AMC λεγεται ή καπως ετσι ΑΜΙ ισως.Θα ριξω μια ματια και θα σου πω.Παντως ειναι DC3 και πιστευω χωρις ομως να τον εχω δει οτι θα ειναι αρκετα καλος.

Οντως ΑΜΥ λεγεται και στα προϊοντα παραπεμπει στο site της infocus.Αν η τιμη που εχει εκει διατιθεται και απο τον εδω αντιπροσωπο δηλαδη 899$ (660 ευρω) ή μπορουν να στο διαθεσουν καταστηματα του χωρου σε προσιτη τιμη αξιζει να τον δεις αν δεν εχεις καταληξει γιατι ειναι πολυ φρεσκο μοντελο.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.480

Reaction score
48
Λογικά ναι λίγο παραπάνω. Εχει ομως 2Χ colourwheel?Περιεργο που ο αλλος λεει οτι δεν βλεπει rainbow εν σχεση με τον 1500benq.Αν ειναι 2Χ δεν θα ειναι τοσο ποιοτικος.

Last edited:

Reaction score
6.665
ndeed IN8606HDcolorwheelspeed is 2X but when I made that statement I said it applied to a 1080p60 input. It also applies to 1080i30. However at the slower blu-ray movie 24 fps rate colorwheelspeed is 4X with 2D material and 6X for 3D. And that brings up another point. You must use 3Dglassescompatible with 144HZ left eye right eye switching. I agree if your main interest is gaming and your game box or PC is set for 60fps and you are sensitive to RBE 2X might be problematic for you.

Dennis
τι σημαινουν αυτα? ειναι μεταβαλλομενης ταχυτητας ανλογου υλικου? η κατι δεν καταλαβαινω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.640
Καλά κατάλαβες. Στα 24fps η ταχύτητα πάει στα 4Χ και στο 3D στα 6Χ.

Reaction score
6.665
αυτο συμβαινεις σε ολους? για να εχουμε μια συγκριση με τον 1070 τι ισχυει με αυτον?

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
SOCO έκανα τις δοκιμές,
γενικές πληροφορίες 1080/60p ( το βίντεο είναι 24ρ οπότε κάποιο upscale γίνεται μέσα στον προβολέα),χρωματικός τροχός 6 χρωμάτων,ταχύτητα 2χ( έχει 2 2.5 κ 3 )
το να τους βάλεις στις μαύρες μπάρες δεν αλλάζει κάτι
αν αφαιρέσεις το μαύρο πλαίσιο από τα γράμματα κ την σκιά τους πάλι μικρή η διαφορά αλλά εκεί μετά παίζει ρόλο κ το back ground της εικόνας,αν είναι πάνω στο βίντεο γιατί στις μαύρες μπάρες δεν αλλάζει κάτι με αυτό.
αν τους σκουρίνεις μικρή η διαφορά,αλλά ορατή
αυτό που έχει μεγάλη διαφορά είναι,αντί να τους σκουρίνεις ( που πάλι είναι RGB ) να τους κάνεις ένα χρώμα που του λείπει το ένα βασικό πχ ενα θαλασσί που δοκίμασα R0 G255 B255.έτσι δεν βλέπω καθόλου rainbow...το θέμα όμως είναι αν εσένα σου κάνει αυτό γιατί στο βίντεο?!
όσο ανέβαζα το R τόσο πιο έντονο το rainbow
αυτά για τους υπότιτλους,
γενικά όμως εγώ δεν το βλέπω έντονα,σε σκηνές σπάνια,αλλιώς το βλέπω αν κουνάω τα μάτια μου αρκετά,πχ αν τρώω παράλληλα κ κοιτάω πάνω κάτω.επίσης χθές δεν το έβλεπα καθόλου ( ούτε εγώ ούτε ο συγκάτοικος ) δεν ξέρω γιατί,άρα κάτι μου διαφεύγει για το φαινόμενο οπότε μην πάρεις τα λεγόμενά μου σαν δεδομένα :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.199
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon