Αν ειχα 1000 Ε ποιον AV?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
μια φορα γινεται η ρυθμιση και μετα μενει μονιμα στην αλυσιδα ενδοιαμεσα της συνδεσμολογιας των rca εξοδων του ενισχυτη και των σαμπ ενω η usb θυρα ειναι μονο για να γινει η αρχικη ρυθμιση με την παραλληλη χρηση του REW σωστα?
σωστα

Reaction score
6.599
Εχει συμβατοτητα με ολους τους av? με ολα τα ειδη eq των διαφορων εταιριων , δηλ η επεμβαση του δεν ανερειται απο καποιο συγκεκριμενο?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
μπαινει αναμεσα στις εισοδους rca του πολυκαναλου και τις εξοδους απο τους τελικους των sub ή των ηχειων.

Reaction score
6.599
mini dsp.png

επειδη με μπερδεψες , στο παραπανω εχω την συνδεσμολογια ενος av απο τις εξοδους των σαμπ (στον συγκεκριμενο 2)

1)πες μου τι παει που με τα χρωματα τους στον συγκεκριμενο av
2)και εαν μπορει να γινει αυτο και με av με μια εξοδο σαμπ και πως

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
View attachment 36241

επειδη με μπερδεψες , στο παραπανω εχω την συνδεσμολογια ενος av απο τις εξοδους των σαμπ (στον συγκεκριμενο 2)

1)πες μου τι παει που με τα χρωματα τους στον συγκεκριμενο av
2)και εαν μπορει να γινει αυτο και με av με μια εξοδο σαμπ και πως
αναλογα ποιο audio plugin θα κατεβασεις κανεις και τα παρακατω:
1)audio plugin 2 way advanced (αν εχει ο ενισχυτης σου διπλη εξοδο sub)
s1 παει στο in1
s2 παει στο in 2
out 1 παει στο sub 1
out 3 παει στο sub 2

2)audio plugin 4 way advanced
s1 παει στο in 1
out 1 παει στο sub 1
out2 παει στο sub2
και μπορεις μεχρι 4 sub

Reaction score
6.599
Ο δικός μου ήταν πέντε ετών πάντως. Λόγος της αλλαγής η έλλειψη sub eq των Pioneer.
με ενα τετοιο εργαλειο δεν εκανες δουλεια? τελοςπαντων πηρες αλλο ειδα αλλα λεμε τωρα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Και βέβαια έκανα δουλειά, έχω ένα Behringer FBQ2496 που την έκανε.

Reaction score
6.599
εδω οι αλλοι πεταχτηκαν σαν τα ποντικια απο τον τιτανικο(pioneer,denon) σε λεμβο(yamaha) και ακομη δεν εχω καταλαβει τον λογο μιας και τις οποιες αδυναμιες τους τις καλυπταν με λυσεις με εξωτερικα ματζαφλαρια τι αλλο να σκεφτω? :D

η απορια μου εξακολουθει μιας και δεν απαντηθηκε αυτο το mini dsp ειναι πληρως συμβατο με ολους τους av? δηλ η τελικη πινελια του ειναι αυτη που μενει η υπαρχουν av που δεν αφηνουν να γινει κατι τετοιο?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Πλάκα θα κάνεις, και κρύα.

Συνεχίζω να πιστεύω πως οι Pioneer είναι οι καλύτεροι ολοκληρωμένοι.
Πολύ έξυπνα δεν ανακατεύονται με τα σκ@τά, αν και καλό θα ήταν να έχουν manual δυνατότητα ισοστάθμισής τους.

η απορια μου εξακολουθει μιας και δεν απαντηθηκε αυτο το mini dsp ειναι πληρως συμβατο με ολους τους av? δηλ η τελικη πινελια του ειναι αυτη που μενει η υπαρχουν av που δεν αφηνουν να γινει κατι τετοιο?
Και βέβαια είναι συμβατό με όλους τους AV, όλοι δεν έχουν sub out; .-

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.192
τον χρησιμοποιεις και ως προ σε δικαναλο?
ως προ οχι.

ως ολοκληρωμενο, υπο συνθηκες, με καποιες ευκολιες που εχει, πχ, ιντερνετικο ραδιοφωνικο, tuner fm, σαν background μουσικη-μουσικο χαλι, οταν βαριεμαι να βαλω λαμπατους η τα ψηφιακα μονομπλοκ, οταν θελω ν ακουσω πολυκαναλα cd η μουσικη απ το media player, κλπ κλπ !

Reaction score
6.599
μαλιστα απλα επειδη θελω να απλοποιησω καποια πραγματα και να εχω ενα για ολα ,κοιταω να δω που θα κανω τους συμβιβασμους μου, γιαυτο θελω να εχει ποιο hi fi χαραχτηριστικα ως προ, γιαυτο και κλεινω το ματι και προς τον marantz...ειδομεν...

Reaction score
29.590
Να ξέρεις κάτι.!
Κανένας av pro , δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει να αντικαταστήσει κάποιον καθαρόαιμο audio pro . Ποτέ.
Μπορεί να συνδεθεί , μπορεί να παίξει. Ποτέ όμως δεν θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Reaction score
6.599
Εχεις δικιο, ομως με την ιδια πηγη (pc) μπορουμε να οδηγησουμε διαφορετικους προ και ιδια ηχεια? 7μετρα αποσταση απο υπολογιστη
1)με ποιο τροπο?
2)αν ναι η ταση που θα εφαρμοζεται στον ενα προ οταν θα ειναι σβηστος κανει ζημια?
3)στα ηχεια πως θα κομποσουν?παλι η ιδια απορια με τους προ ..(ενεργα)
η μενω με ενα καλο ιμιαιμο ?

Reaction score
29.590
Όλα Γίνονται.
1)Με το να συνδέσεις με splitter την έξοδο από το pc στους δυο προ ξεχωριστά.
2) Όχι δεν θα του κάνει τίποτα απολύτως.
3) Τι θα πεί πως θα κουμπώσουν στα ηχεία? είτε ενεργά είτε παθητικά ηχεία πάντα υπάρχει ενισχυτής που θα οδηγήται από έναν προ.
Ενας ημίαιμος πάντα ημίαιμος θα είναι .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo