Αν η γυναίκα σας σας κάνει τη ζόρικη....τότε

Reaction score
150
Απλά δείχτε της τι έχει βάλει αυτός ο τύπος στο σπίτι του.......ρε την καημένη τι τραβάει.

Της υποσχέθηκε ότι θα βγάλει τα μεγάλα SUB και θα πάρει ένα μόνο και μικρό και κοιτάχτε τι της έφερ...

Τα μεγάλα...

Και το καινούριο το "μικρό" Danley TH50

Βέβαι αν δεν ήταν τσίπης μπορούσε να το πάρει και έτσι:

ή έτσι

Είδατε για όλα υπάρχουν λύσεις....

Reaction score
150
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με έχει πιάσει με τα SUB και θα κάνω καμια τρεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααα.

Reaction score
150
Αμ λες να μη θέλω να πάρω??? Είμαι σε καραντίνα όμως προς το παρόν...Ειδικά μετά τα 803D που πήρα για surround. Άσε που έχει και γενέθλια η γυναίκα μου αυτό το μήνα.

Αστα να πάνε σου λέω δράμα....

Reaction score
150
Να φανταστείται ότι 4 τέτοια βάζουν σε αίθουσες Imax και υπάρχουν τύποι με δύο τέτοια στο σπίτι τους.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Αν η γυναίκα σας σας κάνει τη ζόρικη....τότε

Αμ λες να μη θέλω να πάρω??? Είμαι σε καραντίνα όμως προς το παρόν...Ειδικά μετά τα 803D που πήρα για surround. Άσε που έχει και γενέθλια η γυναίκα μου αυτό το μήνα.

Αστα να πάνε σου λέω δράμα....
παρτης ενα σαμπακι για δωρο....

Reaction score
5.722
γιατι δεν της παιρνεις για δωρακι το cdx της naim για να ακουει την μουσικη της ???:105::105::105:

Reaction score
150
Εδώ σήμερα μου είπε ότι δεν τις αρέσει να πηγαίνει σε εκείνη τη μεριά στο σαλόνι!!! Ποια της λέω???? Αυτή εκεί με τα ψιψιψίνια σου...!

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Αν η γυναίκα σας σας κάνει τη ζόρικη....τότε

Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με έχει πιάσει με τα SUB και θα κάνω καμια τρεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααα.
τελικα εκεινα τα svs των 12'' και 13'' ......δεεεν λενε;
με προληματιζει οτι ειναι στην Νορβηγια και πρεπει να φτασουν εδω με ασφαλεια....

Reaction score
150
Πως δεν λένε, ειδικά το PB 13 Ultra! Παίζει πιο δυνατά και από το F113 της JL αλλά σε προειδοποιώ ότι είναι μεγάλο το κουτί επειδή το sub είναι ported. Αν η τιμή του είναι οκ μην το ψάχνεις γιατί δεν υπάρχει καλύτερο ούτε σε αυτά ούτε σε πολλά παραπάνω λεφτά.
Εκτός και αν θες να περιμένεις (δεν ξέρω πόσο) γιατί θα βγάλουν και κλειστού τύπου (sealed) με 16" drivers και θα έχουν σαφώς μικρότερη καμπίνα.

Όσο για τη μεταφορά αν έρθει οδικός μην το φοβάσαι, τα κούριερ είναι που δεν κάνουν για ηχεία γιατί τα κεντρα επεξεργασίας τους χρησιμοποιούν ιμάντες και κοπανιούνται.

Το Danley δεν είναι για σαλόνι ούτε και οι εντάσεις του μιας και μιλάμε για 120-130DB ίσως και παραπάνω με το room gain. Προκαλεί ζημιές σε διάφορα αντικείμενα (και σε προβολείς) καθώς και σε σένα. Επίσης για να το φέρεις εδώ με κάποιο από τα ανθρώπινα finishes υπολογίζε πάνω από 6.000 Ευρώ με μεταφορά + τελωνεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.271
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale