Αν ξερει κανεις για το NAC-HD1E sony

Reaction score
0
Παιδια την καλησπερα μου Εχω παρει το juke box της sony και θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου δωσει πληροφοριες για αυτο αν υπαρχει καποιο προγραμμα να το χειροστω μεσα απο τον pc και αν καποιος ξερει πως μπορω να το δω απο τον pc.Προσπαθω οπως μου γραφει μεσα στο μανουαλ αλλα δεν μπορει με τιποτα να δει τον sharing φακελο στον PC.
Οποιος φιλος το ξερει θα ηθελα οτι πληροφορια θα μπορουσε να μου δωσει..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Reaction score
7
Παιδια την καλησπερα μου Εχω παρει το juke box της sony και θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου δωσει πληροφοριες για αυτο αν υπαρχει καποιο προγραμμα να το χειροστω μεσα απο τον pc και αν καποιος ξερει πως μπορω να το δω απο τον pc.Προσπαθω οπως μου γραφει μεσα στο μανουαλ αλλα δεν μπορει με τιποτα να δει τον sharing φακελο στον PC.
Οποιος φιλος το ξερει θα ηθελα οτι πληροφορια θα μπορουσε να μου δωσει..

Ευχαριστω προκαταβολικα.
Το Sony βλέπει απλά shared φακέλους ή απαιτεί να τρέχει κάποιος Media Server στο PC; Τσέκαρε το Firewall του router σου (αν έχεις), των Windows καθώς και κανένα Firewall όπως το Zonealarm και το Norton Internet Security (με αυτό είχα παιδευτεί κάποτε και το απεγκατέστησα). Για Αρχή θα σου πρότεινα να απενεργοποιήσεις όλα τα Firewall και στη χειρότερη να τα απεγκαταστήσεις ώστε να μείνει μόνο των Windows. Δες και τις IP... Το Sony παίρνει μόνο του IP; Έχεις DHCP; Μήπως το πρόβλημα οφείλεται σε λάθος σετάρισμα των IP; Περιεγραψέ μας λίγο το οικιακό σου δίκτυο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney