Αν πουλουσατε τον Panasonic AE700....

Reaction score
2
E oxi ρε παιδια και 700.... το μηχανάκι είναι φοβερό...
Και συγνώμμη αλλά που έκανε 1000 καινούργιο ?????

Reaction score
802
Oταν 1350ε εχει ο epson tw600 τα πραγματα αρχιζουν και σκουραινουν επικινδυνα...

Reaction score
54
kostis7gr said:
E oxi ρε παιδια και 700.... το μηχανάκι είναι φοβερό...
Και συγνώμμη αλλά που έκανε 1000 καινούργιο ?????
Ελα ντε..και εγω δεν τον εχω δει πουθενα 1000 καινούργιο. Μιλάμε πάντα για την Ελληνική αγορά.

Παίδες δεν ρώτησα ποσο θα θέλατε να τον αγοράζατε, ρώτησα πόσο θα τον πουλούσατε εσεις εαν τον είχατε.

Reaction score
5
παλιε μου φιλε... πανω απο 700ευρω δε νομιζω να μπορεσεις να τον πουλησεις... σε οποια καταστηματα (παει ομως και καιρος) ειχα δει στοκ, τον εδιναν ~1000ευρω και ηταν και καινουριος... οχι οτι ο δικος σου δεν ειναι, αλλα η εγγυηση εχει τρεξει, ενω στο νεο, οχι!

εγω αν τον ειχα (οπως ρωτας), δεν θα τον πουλουσα μεχρι να βγουν φθηνα 1080ρ μηχανακια ωστε να τον εδινα με κανα 500αρικο πλεον με ελαφρια καρδια και γρηγορα (λογω τιμης) σε κανεναν γνωστο!

Reaction score
32
SOYND CINEMA AΣΚΛΗΠΙΟΥ κατι σε διαφημιση Hitech Δεκεμβριου 999 ευρω!
Εκτος και αν έλεγε ψέματα.
Θελεις να τον πουλήσεις ή ψαχνεις δικαιολογία για την γυναίκα σου?

Reaction score
438
GEORGETDM said:
SOYND CINEMA AΣΚΛΗΠΙΟΥ κατι σε διαφημιση Hitech Δεκεμβριου 999 ευρω!
Καθόλου απίθανο.
Αλήθεια, υπάρχει ακόμα;

Reaction score
7
GEORGETDM said:
SOUND CINEMA AΣΚΛΗΠΙΟΥ κατι σε διαφημιση Hitech Δεκεμβριου 999 ευρω!
ΧαΧΑ... Ναι!! Πηγαινε εκει και ο ****** θα σου πει...

"Δεν τον εχω ετοιμοπαραδοτο, αλλα εχω τον ΧΧΧΧΧ με 150€ παραπανω, αλλα ειναι και πιο καινουριος"
ή
"Ειναι 999€ αν παρεις μαζι πακετο και την ΨΨΨ οθονη με το DVDp ΔΔΔΔ "...

Απλος κραχτης ειναι.

Reaction score
2
Eγώ δεν θα τον σκότωνα για 600 με τίποτα. Θα τον ξεζούμιζα μέχρι τελευταίου lumen και μετά με αλλαγή λαμπίτσας θα τον έδινα στον γιό μου να βλέπει τον Μπόμπ τον σφουγγαράκη....

Reaction score
19
Αλήθεια με τι Player τον τροφοδοτείς? Εγω εχω τον συγκεκριμένο προβολέα, και στην αρχή δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα η κινηματογραφική του απόδοση. Άλλαξα Player, πήρα ένα με ενσωματωμένο Upscaler και HDMI έξοδο, ανέβασα τις γραμμές στις 1080 και μεταμορφώθηκε σε άλλο μηχάνημα. Απορούσα, τι έκανα τόσο καιρό. Έβγαλε μία εικόνα (καμμία σχέση το τρέχον Player με το προηγούμενο που τον δούλευε σε χαμηλή ανάλυση) με την οποία έμεινα κατάπληκτος σε σημείο ώστε να μην σκέφτομαι πια να τον αλλάξω αν δεν ξεζουμίσω και την τελευταία ώρα της λάμπας. Δεν είναι ότι τελειότερο υπάρχει σε μαύρα, αλλά σκέψου πόσα πρέπει να δώσεις για να πάρεις καλύτερη εικόνα.
Αμαρτία είναι, ξανασκέψου το λίγο. Ακόμη και 800 ευρώ να τον δώσεις, τι θα αγοράσεις καλύτερο και πόσο καλύτερο θα είναι που να αξίζει την διαφορά ?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney