Αν σας περισσεύουν: 2007 Mercedes-Benz SLR 722 Edition

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.777
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
ΔΕΝ είμαι λάτρης των Mercedes.
Δηλαδή το δικό μου δε σου αρέσει;;; :D

Δεν ξέρω αν φαίνεται καθόλου το αυτοκίνητο, αλλά ήταν η μόνη πρόχειρη φωτογραφία που βρήκα. Οι κοπέλες λογοκρίθηκαν... 8)

Reaction score
51
Ωραίο είναι (ανεξάρτητα των γυναικών...)

Το ότι δεν είμαι λάτρης των Merc δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η SLK....... :D :D

Reaction score
51
GTXTC said:
Η SLR και μένα δε μου αρέσει καθόλου. Δε θα με χάλαγε φυσικά αλλά θεωρώ ντροπή να είναι αυτό το αυτοκίνητο που έβγαλε η Mclaren μετά την F1!!! Μα είναι δυνατόν??? Η F1 ήταν έπος, αυτοκίνητο ονείρων!!! Η SLR είναι μια (ντάξει κάπως υπερβολικό) πιο μεγάλη και πιο γρήγορη SL.
Χμμμ......
Γιώργο (πέρα από το ότι συμφωνώ απόλυτα για την F1) να σου θυμήσω ότι η F1 σχεδιάστηκε με την βοήθεια της BMW ενώ η SLR από την Mercedes...... :wink: :wink:
Αν και νομίζω ότι η McLaren έβαλε πολύ λίγο το χεράκι της για την SLR και απλά εμφανίζεται για να δικαιολογίσουν την εμπλοκή της Merc στην F1 (τους αγώνες εννοώ) και το κόστος.......

Η McLAREN F1 (και ιδιαίτερα η LM για μένα) είναι από τα καλύτερα και ομορφότερα υπεραυτοκίνητα που έχουν ποτέ βγει.....

Reaction score
51
H 1η F1 κυκλοφόρησε συνολικά σε 100 "κομμάτια"
Τα πρώτα (και πιο γνωστά) 64 ήταν τα κλασικά (που έχουμε όλοι δει) με την ονομασία McLAREN F1 Road Car

Reaction score
51
Βγήκαν και μόλις 3 κομμάτια F1 GT road ως ρέπλικες της long version (με την μεγάλη ουρά) αγωνιστικής του '97
(F1 GTR Race Car)

Reaction score
51
Τα υπόλοιπα 28 κομμάτια (μέχρι τα 100) ήταν ουσιαστικά F1 GTR Race Cars κατασκευασμένα για ιδιώτες που ήθελαν να τρέξουν στο FIA GT series & στις 24Η LE MANS
Κατασκευάστηκαν '95, '96 & '97 (9, 9 και 10 κομμάτια αντίστοιχα)

Reaction score
0
Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση τα αυτοκίνητα...αλλά αυτό είναι θέμα των εταιριών. Η mercedes σαν κατασκευαστής φτιάχνει "σοβαρά" αυτοκίνητα...εννοώντας οτι εμπνέουν κύρος. Αυτός είναι και ο σκοπός της slr. Γρήγορο αυτοκίνητο σαν supercar με κύρος και πολυτέλεια. Αντίστοιχα η McLaren φτιάχνει sport αυτοκίνητα που τρέχουν σε αγώνες. Κατερίψαν και κάποια παγκόσμια ρεκορ ταχύτητας αν θυμάμαι καλά. Απευθύνονται σε άλλο κοινό (αν μπορούμε να το πούμε αυτό καθώς όσοι έχουν 600.00 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου μάλλον είναι το ίδιο κοινο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork