Αν το AVSIte ηταν γυναικειο φορουμ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τα ηχεια ειναι ισως η πιο δυσκολη αποφαση για την τοποθετηση μεσα
στον χωρο μας.
Μου ηρθε μια ιδεα, πως δηλαδη θα ηταν οι απαντησεις σε ερωτησεις
του στυλ "τι ηχεια να αγορασω?" εαν το AVSite ηταν κατα 90% γυναικειο
φορουμ και οχι αντρικο οπως ειναι σημερα.
Τι απαντησεις θα λαμβανε ο ερωτων?

Θελω ολη την φαντασια και το χιουμορ σας...:137:

Reaction score
1
Απάντηση: Αν το AVSIte ηταν γυναικειο φορουμ...

Απαντήσεις τύπου : τα "πρώην" ηχεία μου λείπουν , ότι ο προβολέας δεν φέρνει λουλούδια και ότι πάλι άργησε να βγει ο νέος δίσκος του Timberlake ...

Reaction score
0
καλημερα αντρεα το σιγοθρο ειναι οτι αν το site ηταν γυναικειο ι ποιο συχνεσ απαντησεισ θα ητανε τοθ στιλ [ τα ηχεια θα πρεπει να ταιριαζουν με τα επιπλα πχ σε wegke βγαινου?] οτι του φανει του λολοστεφανη δλδ οποτε αστα να πανε παλι καλα να λεσ. δυστιχοσ ολεσ ι γυναικεσ το μονο που κοιτανε ειναι ι ενφανισει και οχι το πρακτικο κοματι μεσα σε ενα σπιτι.και οπωσ ελεγε και ο ταξιτζησ στον κωσταντινου [ παθοσ και μαθοσ]

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Περιμενω απαντησεις και απο τα υπολοιπα...κοριτσια.
Ποιο ηχειο θα ταιριαξει με το ροζ-σομον σαλονακι μου?

Reaction score
14
καλά τώρα κάτι θέματα που σκαρφίζεσαι...

θα έγραφε η dream_gr_ina και θα ελεγε...

Αυτός ο αχαϊρευτος ο Ντρήμ πάλι πήγε σουπερμάρκετ και δεν μου το είπε οτι ήταν εκεί και δεν τον πρόλαβα να μου πάρει μια σφουγγαρίστρα και τώρα θα του βγεί η ψυχή να σφουγγαρίσει με την ξεφτυσμένη την παλιά... αυτός θα χάσει..., επίσης θα λεει ο Χόντος εχει σούπερ προσφορά στα εγκαίνεια του ΧΟΝΤΟΣ στο ΔΕ ΜΟΛ, και θα πάω να στηθώ ουρά απο τα χαράματα για να πάρω κοψοχρονιά, όλη την σειρά χρωμάτων της ΡΙΛΚΕΝ να βάψω και το μαλλί του σκύλου περλέ σαν Αφγανιστάν...

Αχ ρε Ανδρέα τι θέματα ανοίγεις!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Ερώτηση thread: Τι ηχεία να πάρω;
- Απαντήσεις:
1. Φέτος στη μόδα είναι τα ασημιά. Όμως επειδή έχω έρθει σπίτι σου και επειδή έχεις ακόμη εκείνες τις παλιατζούρες σε κερασιά, δεν θα πηγαίνουν καθόλου ηχεία σε ασημί. Προσπάθησε να αλλάξεις πρώτα έπιπλα.
2. Όλα εξαρτώνται από τα χρήματα που θα διαθέσεις. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλό θα πρέπει να δώσεις ακόμη και 100€. Ολόκληρα. Μια φίλη μου τις προάλλες πήρε κάτι ηχεία σε λιλά. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
3. Στο Marie Claire Δεκεμβρίου, θα έχει δώρο ηχεία για ipod. Μια χαρά είναι.
4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε απασχολεί αυτό το θέμα. Να στείλεις τον ανεπρόκοπο στον Κωτσόβολο με 50€ να πάρει κάτι και να ρθει.
5. Καλά τρελή είσαι; Θα δώσεις χρήματα για ξεχωριστά ηχεία; Γιατί δεν παίρνεις ένα all in one να τελειώνεις. Έχει και ραδιόφωνο.
6. Απαπαπαπα! Μην βάζεις τέτοια πράγματα στο σπίτι σου. Δεν λυπάσαι τα χρήματα; Πάρε καλύτερα ένα μπλουζάκι.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
- Ερώτηση thread: Τι ηχεία να πάρω;
- Απαντήσεις:
1. Φέτος στη μόδα είναι τα ασημιά. Όμως επειδή έχω έρθει σπίτι σου και επειδή έχεις ακόμη εκείνες τις παλιατζούρες σε κερασιά, δεν θα πηγαίνουν καθόλου ηχεία σε ασημί. Προσπάθησε να αλλάξεις πρώτα έπιπλα.
2. Όλα εξαρτώνται από τα χρήματα που θα διαθέσεις. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλό θα πρέπει να δώσεις ακόμη και 100€. Ολόκληρα. Μια φίλη μου τις προάλλες πήρε κάτι ηχεία σε λιλά. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
3. Στο Marie Claire Δεκεμβρίου, θα έχει δώρο ηχεία για ipod. Μια χαρά είναι.
4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε απασχολεί αυτό το θέμα. Να στείλεις τον ανεπρόκοπο στον Κωτσόβολο με 50€ να πάρει κάτι και να ρθει.
5. Καλά τρελή είσαι; Θα δώσεις χρήματα για ξεχωριστά ηχεία; Γιατί δεν παίρνεις ένα all in one να τελειώνεις. Έχει και ραδιόφωνο.
6. Απαπαπαπα! Μην βάζεις τέτοια πράγματα στο σπίτι σου. Δεν λυπάσαι τα χρήματα; Πάρε καλύτερα ένα μπλουζάκι.

...
:142:

Ωραιο, αλλα θελω πιο πολυ...ναζι:120::137:

Reaction score
6
Συνομιλία της πεθεράς μου με τη γυναίκα μου:
Καλά βρε κορίτσι μου, που θα χωρέσουν 7 ηχεία πάνω στο σύνθετο;:204:

Ωραίο το ηχείο πάνω στον τοίχο αλλά εδώ χρειάζεται ένας πίνακας...

Τι εννοείς καλώδια στα πίσω ηχεία;:111:

Μωρό μου μετακίνησα το δεξί ηχείο για να βάλω αυτό το πολύ ωραίο αμπαζούρ λίγο πιο δεξιά. Δε σε πειράζει που μπροστά από το κεντρικό έχω τη φωτογραφία του γάμου μας!:137:

Εμμμμ... δηλαδή για να δω μια ταινία πρέπει να ανάψω όλα αυτά τα μηχανήματα;;;;;:112:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Αν το AVSIte ηταν γυναικειο φορουμ...

:142:

Ωραιο, αλλα θελω πιο πολυ...ναζι:120::137:
Τσάκωνάζι

[youtube]YITcl-zWNYg[/youtube]

Το πάτε πολύ light....οι γυναίκες θα κουβέντιαζαν άλλα θέματα και πιο "πικάντικα" έχω την εντύπωση.
Είσαι τυχερός που έβαλες το θέμα εδώ....."Ηχεία και χομ σίνεμα".

Ενώ στα Νότια θα ήταν πιο απολαυστικό.....
Σκέψου περιγραφή από ενθουσιασμένη χομπίστρια που "νιώθει" την ιδιαιτερότητα του Σάκη Ρουβά, βαθιά μέσα της....το παλμό....τα δυναμικά....
Μετά θα της έλεγε η άλλη...
"αυτό δεν είναι τίποτα ! που να ακούσεις τον "Καρρά" να τα σπάει ...!!! σκέτη Κ...
Ή
- Ήταν τόσο ζωντανό (το αίσθημα) που μου θύμισε την πρώτη φορά που πήγα με τον Μήτσο. Αχχχ.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale