- Reaction score
- 777
Πάντως έχω μία εντύπωση οτι οι καλές κεφαλές εκτός απο τις καλύτερες μετρήσεις συνήθως είναι καλύτερες διότι μας "αρέσει" περισσότερο ο ήχος τους.
Αυτο δεν μπορει να λειπει εφ'οσον αφορα μια απο τις αισθησεις μας και το τι συνεπαγεται με αυτο.Πάντως έχω μία εντύπωση οτι οι καλές κεφαλές εκτός απο τις καλύτερες μετρήσεις συνήθως είναι καλύτερες διότι μας "αρέσει" περισσότερο ο ήχος τους.
Όχι δέν εννοούσα αυτό. Εννοούσα οτι ο χρήστης ηθελημένα αγοράζει ένα equalizer και ψάχνει απλά να εντάξει την παραμόρφωση που του αρέσει όταν αγοράζει βελόνα.Αυτο δεν μπορει να λειπει εφ'οσον αφορα μια απο τις αισθησεις μας και το τι συνεπαγεται με αυτο.
Το οποίο έχει μιά λογική εξήγηση .Πάντως έχω μία εντύπωση οτι οι καλές κεφαλές εκτός απο τις καλύτερες μετρήσεις συνήθως είναι καλύτερες διότι μας "αρέσει" περισσότερο ο ήχος τους.
και γιατί δεν γίνεται στις κεφαλές αυτό ?Αντιθέτως στους ενισχυτές π.χ. μία εταιρεία κόβει τα τιμολόγια πάνω σε συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία δημιουργούν μία διακριτή αγορά εντός της(π.χ. τιμολόγηση με ισχύ-ποιότητα ισχύος).