Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βιν

χωρις δεν μπορεις;
Βρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!:141:

Δεν το σκεφτηκα αυτο.:138: Να 'σαι καλα παλλικαρι μου. :142:

Ετσι θα παω.:135:

Reaction score
47
Εγω παλι ως γνωστος ξεροκεφαλος δεν εχω καταλαβει ακομα που λεει ολο αυτο το κεφαλαιο οτι οι νευρωνες λειτουργουν ψηφιακα.

Εκτως βεβαια αν εννοειτε αυτην την παραγραφο.

"Το μέγεθος και η διάρκεια του δυναμικού δράσεως παραμένουν ανεξάρτητα της έντασης και της διάρκειας του αρχικού ερεθίσματος-εκπολωτικού δυναμικού, που κωδικοποιούνται από την συχνότητα των δυναμικών ενέργειας, και την διάρκεια της ριπής τους. Άρα σε κάθε δεδομένη στιγμή ένας νευρώνας βρίσκεται σε δυναμικό ενέργειας (εκπολώνεται) ή βρίσκεται σε ηρεμία (δεν εκπολώνεται), αποτελώντας μια ψηφιακή μονάδα (0 ή 1) λήψης αποφάσεων ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχεται. Δηλαδή επιτελεί ολοκλήρωση των ερεθισμάτων και «αποφασίζει» για το αν θα εκπολωθεί ή όχι."

Θεωρω οτι ο συγγραφεας του εργου εχει χρησιμοποιησει της συγκεκριμενες λεξεις για να δωσει εμφαση στην λειτουργεια και οχι κυριολεκτικα.

Αν κυριολεκτουσε, τοτε η θα ακουγαμε η οχι. Τα αισθητηρια μας δεν θα ειχαν την ικανοτητα της δυναμικης ακροασης.

Εκτως αν κατι δεν εχω καταλαβει.
Επειδή μόλις τώρα το είδα απαντώ:
Το νευρικό σύστημα αποτελείται από μευρικά κύτταρα (νευρώνες). Ο αριθμός τους ανέρχεται σε 100 δισεκατομύριαπερίπου Ο κάθε νευρώνας λειτουργεί σαν ψηφιακή μονάδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και όχι μεταφορικά. Δηλαδή σε κάθε δεδομένη στιγμή είτε εκπολώνεται (δυναμικό δράσεως), είτε όχι (κατάσταση ηρεμίας), κάτι που αναλογεί στο 0 ή 1 των υπολογιστών. Το σε ποιά από τις δυο καταστάσεις θα βρεθεί εξαρτάται από τα ερεθίσματα (νευροδιαβιβαστές) που δέχεται ανά πάσα στιγμή από πλήθος (εως και αρκετές χιλιάδες) άλλων νευρώνων.

Η λειτουργία της ακοής επιτυγχάνεται από την συνεργασία πολλών εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων νευρώνων οπότε μιλάμε για εξαιρετικά πολύπλοκα συστήματα, όπως γίνεται κατανοητό.
Εδώ να διευκρινήσω οτι η λειτουργία της ακοής είναι ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ λειτουργία. Αυτό σημαίνει οτι δεν πρόκειται για αντικειμενική καταγραφή του περιβάλλοντος, αλλά για εσωτερίκευση του περιβάλλοντος κόσμου και συσχέτιση με προηγούμενες εμπειρίες, ώστε να υπάρξει και η ανάλογη δράση από το υποκείμενο. Όλες οι αισθήσεις λειτουργούνε λογαριθμικά γιατί απλούστατα αυτό εξυπηρετεί καλύτερα την επιβίωση και προσαρμογή.

Ένα παράδειγμα από απλούστερη σωματική αίσθηση:
όταν κρατούμε στο χέρι μας ένα βάρος 10g μπορούμε να διακρίνουμε οτι διαφέρει από ένα βάρος 20g. Την διαφορά ανάμεσα στα 5010g και τα 5020g όμως δεν μπορούμε να την διακρίνουμε (άλλωστε δεν έχει καμμία πρακτική σημασία). Ανάλογα συμβαίνει και στην όραση και την ακοή.

Έχω την αίσθηση οτι εδώ και χρόνια τα μηχανήματα που έχει κατασκευάσει ο ίδιος ο άνθρωπος "ακούνε" πολύ καλύτερα από το ανθρώπινο αυτί. Εδώ με την έννοια της καταγραφής, της διακριτικής ικανότητας και του φάσματος συχνοτήτων. Γιατί σαν σύνθετη αντιληπτική λειτουργία η ακοή εμπλέκει την συσχέτιση με προηγούμενες εμπειρίες, την σύνδεση με το μεταιχμιακό σύστημα (συναισθήματα), κάτι που το συναντούμε για την ώρα μόνο στα ζώα και όχι σε μηχανές.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή μόλις τώρα το είδα απαντώ:
Το νευρικό σύστημα αποτελείται από μευρικά κύτταρα (νευρώνες). Ο αριθμός τους ανέρχεται σε 100 δισεκατομύριαπερίπου Ο κάθε νευρώνας λειτουργεί σαν ψηφιακή μονάδα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και όχι μεταφορικά. Δηλαδή σε κάθε δεδομένη στιγμή είτε εκπολώνεται (δυναμικό δράσεως), είτε όχι (κατάσταση ηρεμίας), κάτι που αναλογεί στο 0 ή 1 των υπολογιστών. Το σε ποιά από τις δυο καταστάσεις θα βρεθεί εξαρτάται από τα ερεθίσματα (νευροδιαβιβαστές) που δέχεται ανά πάσα στιγμή από πλήθος (εως και αρκετές χιλιάδες) άλλων νευρώνων.

Η λειτουργία της ακοής επιτυγχάνεται από την συνεργασία πολλών εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων νευρώνων οπότε μιλάμε για εξαιρετικά πολύπλοκα συστήματα, όπως γίνεται κατανοητό.
Εδώ να διευκρινήσω οτι η λειτουργία της ακοής είναι ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ λειτουργία. Αυτό σημαίνει οτι δεν πρόκειται για αντικειμενική καταγραφή του περιβάλλοντος, αλλά για εσωτερίκευση του περιβάλλοντος κόσμου και συσχέτιση με προηγούμενες εμπειρίες, ώστε να υπάρξει και η ανάλογη δράση από το υποκείμενο. Όλες οι αισθήσεις λειτουργούνε λογαριθμικά γιατί απλούστατα αυτό εξυπηρετεί καλύτερα την επιβίωση και προσαρμογή.

Ένα παράδειγμα από απλούστερη σωματική αίσθηση:
όταν κρατούμε στο χέρι μας ένα βάρος 10g μπορούμε να διακρίνουμε οτι διαφέρει από ένα βάρος 20g. Την διαφορά ανάμεσα στα 5010g και τα 5020g όμως δεν μπορούμε να την διακρίνουμε (άλλωστε δεν έχει καμμία πρακτική σημασία). Ανάλογα συμβαίνει και στην όραση και την ακοή.

Έχω την αίσθηση οτι εδώ και χρόνια τα μηχανήματα που έχει κατασκευάσει ο ίδιος ο άνθρωπος "ακούνε" πολύ καλύτερα από το ανθρώπινο αυτί. Εδώ με την έννοια της καταγραφής, της διακριτικής ικανότητας και του φάσματος συχνοτήτων. Γιατί σαν σύνθετη αντιληπτική λειτουργία η ακοή εμπλέκει την συσχέτιση με προηγούμενες εμπειρίες, την σύνδεση με το μεταιχμιακό σύστημα (συναισθήματα), κάτι που το συναντούμε για την ώρα μόνο στα ζώα και όχι σε μηχανές.
Αυτά τα λες γιατί σου αρέσει να διαστρευλώνεις τις απόψεις των καλών ανθρώπων, των αναλογικών. Γκεμπελική συμπεριφορά ενός ακόμη καραάσχετου και μη έμπειρου χομπίστα. Μήπως είσαι φασίστας; Αλήθεια κύριέ μου πόσους δίσκους έχεις, τι μηχανήματα έχεις, τι εμπειρίες έχεις, με πόσες γκόμενες έχεις πάει; Εεεε χμ sorry λάθος.
Όλοι εσείς που ασχολείστε με την θεωρία και όχι με αυτά που σας λέω εγώ (καλό ε;) ποτέ δεν θα αισθανθείτε ελεύθεροι και δεν θα απολαύσετε την μαγεία ενός αναλογικού μέσου, θα είστε μια ζωή δυστυχισμένοι.

Φωτιά στα ψηφιακά! Να πεθάνουν τα σιντιρόμια όλου του κόσμου, οι αλήτες οι ψηφιακάκηδες και όλο τους το σόι... ουπς παρασύρθηκα από προεκλογικό λόγο του Λεβέντη. :137::142::142:

...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ορίστε, για να μη μαλώνετε, το απόλυτο ΥΠΕΡμηχάνημα:

Βινύλιο, CD, κασέτα, MP3...
Αυτό είναι ότι πρέπει για μένα που έχω όλα τα παραπάνω:143::143:
Κανένα linkaki για αγορά? ουάχαχαχα:143::143:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Δώστα με φόρα στην ανηφόρα

Αυτά τα λες γιατί σου αρέσει να διαστρευλώνεις τις απόψεις των καλών ανθρώπων, των αναλογικών. Γκεμπελική συμπεριφορά ενός ακόμη καραάσχετου και μη έμπειρου χομπίστα. Μήπως είσαι φασίστας; Αλήθεια κύριέ μου πόσους δίσκους έχεις, τι μηχανήματα έχεις, τι εμπειρίες έχεις, με πόσες γκόμενες έχεις πάει; Εεεε χμ sorry λάθος.
Όλοι εσείς που ασχολείστε με την θεωρία και όχι με αυτά που σας λέω εγώ (καλό ε;) ποτέ δεν θα αισθανθείτε ελεύθεροι και δεν θα απολαύσετε την μαγεία ενός αναλογικού μέσου, θα είστε μια ζωή δυστυχισμένοι.

Φωτιά στα ψηφιακά! Να πεθάνουν τα σιντιρόμια όλου του κόσμου, οι αλήτες οι ψηφιακάκηδες και όλο τους το σόι... ουπς παρασύρθηκα από προεκλογικό λόγο του Λεβέντη. :137::142::142:

...
http://colossalstorage.net/colossal5.htm
http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/2007/press.html
http://www.gizmag.com/go/3134/
http://spie.org/x15805.xml?ArticleID=x15805
31 Δεκεμβρίου 2012.Η νανοτεχνολογία στους τομείς των σκληρών δίσκων και της μεταβίβασης δεδομένων προοδεύει ραγδαία έχοντας καταστήσει οποιοδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης πληροφορίας ανεπαρκές και παρωχημένο.Ο Μπέρνι Γκρούντμαν επιτελεί πιά ριπαρίσματα αυθεντικών αναλογικών ταινιών χάρη σε μετατροπείς φωτονικών κρυστάλλων και κυκλοφορεί σκληρούς δίσκους που διαβάζονται από υπεριώδη δέσμη laser.
Οι βιοτεχνίες παραγωγής δίσκων βινυλίου έχουν τερματίσει τη δραστηριότητά τους ύστερα από διακρατικές συμφωνίες υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας,με σκοπό τη μείωση απελευθέρωσης βινυλοχλωριδίων και διοξινών στο περιβάλλον.
Οι αυθεντικοί αναλογικοί δίσκοι στους οποίους εγγράφηκε μεγάλο κομμάτι της μουσικής πληροφορίας κατά τον 20ο αιώνα,φυλάσσονται τώρα σε αεροστεγείς προθήκες κι εργαστήρια.Από την 1/1/2013,θα εφαρμοστεί διεθνώς η απελευθέρωση εξειδικευμένων νανορομπότ γιά τους δίσκους βινυλίου,που θα τους καταναλώνουν χωρίς βλαβερά κατάλοιπα.
Εκείνη την παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν,πραγματοποιείται τιμής ένεκεν η τελευταία ελεύθερη αναπαραγωγή δίσκων βινυλίου,η οποία όπως και το γύρισμα της χιλιετίας μεταδίδεται σε όλη την υφήλιο.
Η τελετή λήξης των βινυλιακών αγώνων αποφασίστηκε να διοργανωθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Ελλάδα,ως φόρο τιμής γιά το αναλογικό μεράκι που επέδειξαν οι εγχώριοι μαικήνες του χαιενδ.Το πρόγραμμα ακρόασης επιλέχθηκε μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία γιά κάθε χώρα(σημ. η Ελλάδα ψήφισε το ΄΄Δεν τελειώσαμε΄΄).Κανένας αναλογικός πρωτάρης δεν παρευρίσκεται θεατής λόγω υψηλής τιμής του εισιτηρίου.
Παρακολουθούμε την τελευταία εικόνα που μεταδίδεται στον κόσμο μέσω της ψηφιακής τηλεόρασης.Εμφανίζεται επίτηδες έχουσα αναλογική υφή σαν ύστατη χειρονομία αποχαιρετισμού στο ένδοξο μέσον.
Last Night on Earth
http://www.lyricspond.com/last-night-lyrics-moby.html
Τελικά το ημερολόγιο των Μάγια δεν έπεσε έξω.Οι προβλέψεις επαληθεύθηκαν.Η συντέλεια του κόσμου επήλθε το 2012...Ως τότε τα όνειρα θερινής μέρας θα μπορούν να συζητιούνται ίσως προς αποφυγήν του μοιραίου που έρχεται...

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αυτό είναι ότι πρέπει για μένα που έχω όλα τα παραπάνω
Κανένα linkaki για αγορά? ουάχαχαχα:143::143:
Σε τηλεμάρκετινγκ το πέτυχα...

Doctor Sound λέγεται, λες να κρύβεται ο costas EAR από πίσω; :143::143:

Reaction score
8

...
Τι να πω ρε Νικο.

Προσπαθει καποιος να μαθει καποια πραγματα, εχοντας ηδη δωσει θερμα συγχαρητηρια στο συγγραφεα του πρωτου νηματος .που τυχοαι νει να ειναι το ιδιο προσωπο που απανταει και δεχεται αυτη την ειρωνεια.

Και μη μου πεις παλι, οτι εχω εμμονες. Οποιος διαβαζει, καταλαβαινει.

Παλλικαρι μου, δεν ξερω τι να πω. Σηκωνω τα χερια. Εισαι γνωστης των παντων και αισθανομαι πολυ λιγος για αυτον εδω το χωρο. Ισως ομως σε εναν αλλον χωρο που θα ειναι πιο "ζωντανος" και φυσικα εμπρακτος, οχι θεωρητικος, να τα πουμε κατω απο αλλες βασεις και συνθηκες.

Εως τοτε δεν θα ξανα ασχοληθω. Με συγχωρεις και για τις παρεμβασεις μου.

Θερμα ευχαριστω τον steppenwolf για τις διευκρινησεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.999
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

...

Αλήθεια κύριέ μου πόσους δίσκους έχεις, τι μηχανήματα έχεις, τι εμπειρίες έχεις, με πόσες γκόμενες έχεις πάει; ...
Εγώ πρέπει να έχω πάει με καμιά 20ριά, αλλά με μια κάθε φορά, όχι όλες μαζί, δυστυχώς...

Reaction score
8
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

αλλά με μια κάθε φορά, όχι όλες μαζί, δυστυχώς...
καλυτερα

μια φορα ειχα παει κι εγω με δυο - ξαδελφες - και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου για μια βδομαδα ...

... ημουν κι εγω φιλοτιμος ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Ως το ξεφούσκωμα των μπαλονιών

[youtube]M_ODGsIylbg&feature=related[/youtube]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι να πω ρε Νικο.
Ότι δεν πήρες χαμπάρι για ποιόν χτυπάει η καμπάνα Βασίλη. Πρόσεξέ το γιατί συμβαίνει συχνά. Να δεις πως το λέει ο γιατρός... Ααα! γεροντική άνοια. :142::142:

...

Reaction score
8
Ότι δεν πήρες χαμπάρι για ποιόν χτυπάει η καμπάνα Βασίλη. Πρόσεξέ το γιατί συμβαίνει συχνά. Να δεις πως το λέει ο γιατρός... Ααα! γεροντική άνοια. :142::142:

...
Η καμπανα να χτυπαει εκει που πρεπει, Νικο. Αλλα για οποιον και να χτυπαει, τοση ειρωνεια δεν ειναι οτι καλλιτερο.

Ου γαρ ερχετε μονον, Νικο.

Οσον αφορα τη γεροντική άνοια, θα το εχω υπ' οψιν. Ετσι κι αλλιως, ξερω εναν καλο ακτινολογο, για τις πρωτες φωτογραφιες. Πως λεγετε να δεις;;;...... Βro, αν δεν κανω λαθος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.976

έλα να σε διακτινίσω. μπορείς να με λές σποκ.
μπίμ μι απ σκοτ θα λες, κι εγώ θα ξεκινώ το πικάπ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η καμπανα να χτυπαει εκει που πρεπει, Νικο. Αλλα για οποιον και να χτυπαει, τοση ειρωνεια δεν ειναι οτι καλλιτερο.
Άρα πρώτον, δεν χτυπάει εκεί που νόμιζες και μου έγραψες πρωί πρωί ένα λογύδριο ΝΑ με το συμπάθιο. :116: Δεύτερον, η "ειρωνεία" στην πραγματικότητα είναι λόγια άλλων τα οποία απλά επανέλαβα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Τοιουτοτρόπως εγώ νίπτω τας χείρας μου. Υπενθυμίζω δε, ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να απευθύνεται στα μέλη λες και απευθύνεται σε ηλιθίους. Αυτό το αμάρτημα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσω έτσι. :125::125:

Με πιάνς ή να rephrase;

...

Reaction score
1.844

Ο μόνος τρόπος για να ακουστεί καλύτερα ένα βινύλιο από ένα ψηφιακό, τηρουμένων των αναλογιών στις μηχανές αναπαραγωγής, είναι ένας. Να έχει γίνει remaster από το βινύλιο. Οπότε μεσολαβεί η ισοστάθμιση R.I.A.A, που στοχεύει στην καλύτερη απόδοση στο "γυρολόγιο". :107: Ακούμε δηλαδή από το cd συμπιεσμένο ήχο και λόγω της λεπτομερέστερης σε αυτό καταγραφής, φαίνονται τα ελλατώματα.

Αν η υπόθεση ξεκινήσει απ' την παλιά ηχογράφηση σε tape (Revox), προτού την τότε επεξεργασία, όπως δηλαδή καταγράφηκε στο στούντιο ή στην αίθουσα πρωτογενώς, και γίνει mastering με τις σημερινές τεχνικές, το ψηφιακό πλεονεκτεί καθαρά. Πόσο δε μάλλον σε αναλύσεις 24 bit και πάνω.

:144:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Ο μόνος τρόπος για να ακουστεί καλύτερα ένα βινύλιο από ένα ψηφιακό, τηρουμένων των αναλογιών στις μηχανές αναπαραγωγής, είναι ένας. Να έχει γίνει remaster από το βινύλιο. Οπότε μεσολαβεί η ισοστάθμιση R.I.A.A, που στοχεύει στην καλύτερη απόδοση στο "γυρολόγιο". :107: Ακούμε δηλαδή από το cd συμπιεσμένο ήχο και λόγω της λεπτομερέστερης σε αυτό καταγραφής, φαίνονται τα ελλατώματα.

Αν η υπόθεση ξεκινήσει απ' την παλιά ηχογράφηση σε tape (Revox), προτού την τότε επεξεργασία, όπως δηλαδή καταγράφηκε στο στούντιο ή στην αίθουσα πρωτογενώς, και γίνει mastering με τις σημερινές τεχνικές, το ψηφιακό πλεονεκτεί καθαρά. Πόσο δε μάλλον σε αναλύσεις 24 bit και πάνω.

:144:
Καλά το θέτεις αν και έχω άλλη άποψη η οποία τεκμηριώνεται μέσα από την πράξη. Υπάρχουν σήμερα ταυτόχρονες εκδόσεις σε lp, cd, sacd, dvd, dvd-a του ίδιου ακριβώς ηχογραφημένου έργου τα οποία έχουν γίνει από την πρωτότυπη ταινία ηχογράφησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από τον ίδιο μηχανικό, ταυτόχρονα.
Σε αυτό το συγκριτικό τέστ υπερισχύει το βινύλιο. Έγινε μάλιστα στο χώρο μου από έγκριτο αρθρογράφο ο οποίο είχε φροντίσει για τους ψηφιακούς αναπαραγωγείς. Επίσης διαπιστώσαμε την πρόοδο των ψηφιακών πηγαίνοντας από cd σε sacd, dvd, dvd-a. Όμως το αναλογικό βινύλιο ήταν καλύτερο άσχετα από το πόσο αναλογικά προσπαθούν να παίξουν τα ψηφιακά μέσα. Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.976

Αντίθετα με την δική σου συγκριτική δοκιμή, σε πολλές δικές μου συγκριτικές δοκιμές το απλό CD έπαιξε πολύ καλύτερα από το βινύλιο, ενώ τα HD flac's βρισκόντουσαν στο δικό τους επίπεδο, όντας το με διαφορά καλύτερο μέσο αποθήκευσης μουσικής με την σύγχρονη τεχνολογία.

Χρησιμοποιήθηκαν κοινές ηχογραφήσεις, ενώ στα HD για άμεση σύγκριση η μόνη (τότε) διαθέσιμη πηγή σε όλα τα μέσα αποθήκευσης (αναλογικά και ψηφιακά) ήταν η Linn και αυτά χρησιμοποιήθηκαν.

Δηλαδή στην πράξη, τα τεκμηριωμένα αποτελέσματά μας είναι ακριβώς αντίθετα.

Στα δικά μας τεστ δηλαδή, το βινύλιο υστερούσε σε όλους (ανεξαιρέτως) τους τομείς.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Αντίθετα με την δική σου συγκριτική δοκιμή, σε πολλές δικές μου συγκριτικές δοκιμές το απλό CD έπαιξε πολύ καλύτερα από το βινύλιο, ενώ τα HD flac's βρισκόντουσαν στο δικό τους επίπεδο, όντας το με διαφορά καλύτερο μέσο αποθήκευσης μουσικής με την σύγχρονη τεχνολογία.

Χρησιμοποιήθηκαν κοινές ηχογραφήσεις, ενώ στα HD για άμεση σύγκριση η μόνη (τότε) διαθέσιμη πηγή σε όλα τα μέσα αποθήκευσης (αναλογικά και ψηφιακά) ήταν η Linn και αυτά χρησιμοποιήθηκαν.

Δηλαδή στην πράξη, τα τεκμηριωμένα αποτελέσματά μας είναι ακριβώς αντίθετα.

Στα δικά μας τεστ δηλαδή, το βινύλιο υστερούσε σε όλους (ανεξαιρέτως) τους τομείς.
Τί πολιτισμένος διάλογος!!! Επί τέλους!!!
Τί μουσική ακούσατε;; Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.976

Μπλούζ, ροκ, τζαζ, φωνητικά και κλασσική.

και ολίγον από μπιτάδικα...

εσείς?

και ποιά μηχανήματα?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89