Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λουκά εμένα με ενδιαφέρει η μουσική και όχι κάποιες αντιπαραθέσεις που έχεις με άλλα μέλη του forum...ας μην τα μπλέκουμε στην κουβέντα μας έστω και έμμεσα....θα με υποχρέωνες.
Sorry που εμπλέκομαι κι εγώ...αλλά αυτό που λες 'μουσική' αλλοιώς ακούγεται από ένα κορυφαίο σύστημα, αλλοιώς από ένα μέτριο και αλλοιώς από μια μπαχαντέλα...

Εδώ μέσα...απ' όλα τα παραπάνω έχει ο μπαχτσές...και μάλιστα πολλοί θάβουν τα πρώτα και εκθειάζουν τα τελευταία γιατί απλά δεν έχουν ακούσει ή δεν έχουν αποκτήσει ή δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα κορυφαίο σύστημα...

Δεν είναι κακό ή μεμπτό...οκ...

Απλά ας μην εκθειάζουν τις μπαχαντέλες ή να θάβουν τα κορυφαία συστήματα(τα αναλογικά κατ' αρχάς και κατ' επέκτασιν τα ψηφιακά) χωρίς να τα ακούσουν...!!!...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Μαγεία,το όνομά σου είναι αλήθεια...

Aλλες φορες θα το πετυχεις , αλλες φορες οχι.Αλλωστε απο τα λαθη μας μαθαινουμε και βελτιωνομαστε. :137:
Η αναζητηση της αληθειας ,περα απο προκαταληψεις και μισαλλοδοξιες ειναι αυτο που οφειλουμε στον εαυτο μας και στους αλλους...:612:
[youtube]YdeKx_vAXYQ&feature=related[/youtube]
Τελικά η αλήθεια είναι καλύτερη γιά τον εαυτό μας.
Μας ελαφραίνει την ψυχή και κάνει απόσβεση στις τύψεις...Ακόμα κι αν μαλώσεις γιά χάρη της,αυτή θα βρει τον τρόπο να σε ανταμείψει εξιλεώνοντάς σε.
Δε μπορείς να την απαιτήσεις,πρέπει να τη σέβεσαι όταν σου δίνεται ακόμα κι αν στενοχωρηθείς εξαιτίας της.:612!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Λουκά...Άμαν οργανώσεις ακρόαση, ανεβαίνω Σαλλλονίκη...
Ευκαιρία να δώ το αδρέφι(μένει εκεί) και ακόμα κάτι βαθύτες και κάτι ντοτόρια να τα πούμε από κοντά και να πιούμε καμιά μπυρίτσα όλοι μαζί...

Φωνάχτε και τον Κ.Κ...(Μόνο να υποσχεθεί πως δε θα κάνει 'σεμινάριο' στο διάλλειμα της ακρόασης...:140:)
Πρώτον, ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για να πιστέψει κανείς πως θα μπορούσα να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με αυτό το άτομο. Δεύτερον, η μόνη πιθανότητα να παρακολουθήσει αυτό το άτομο κάποιο σεμινάριό μου, είναι ως ανεπιθύμητος.

Συγγνώμη για την παρέκκλιση, συνεχίστε την κουβέντα σας.

Reaction score
59
Είναι φοβερό στο χόμπυ μας να αντιπαθείς κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις. Αρκεί που σκέφτεται διαφορετικά από εσένα!!! Προσωπικά δεν αντιπαθώ κανένα όσο και αν έχω διαφορετικές απόψεις. Ορισμένοι δυστυχώς όλοι τους τη ζωή θα παραμένουν απαίδευτοι Φανταστείτε τέτοια άτομα με εξουσία!! Λ.Σ..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020

Είναι φοβερό στο χόμπυ μας να αντιπαθείς κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις. Αρκεί που σκέφτεται διαφορετικά από εσένα!!! Προσωπικά δεν αντιπαθώ κανένα όσο και αν έχω διαφορετικές απόψεις. Ορισμένοι δυστυχώς όλοι τους τη ζωή θα παραμένουν απαίδευτοι Φανταστείτε τέτοια άτομα με εξουσία!! Λ.Σ..
Είσαι απολύτως ανεπαρκής για να με κρίνεις ως απαίδευτο.

Reaction score
8
Απάντηση: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

πως θα μπορούσα να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με αυτό το άτομο.
οποιος δεν καθεται στο τραπεζι,
στο τελος μενει νηστικος

θανασης

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Ν(μ)ηστικός Δείπνος

Άσε κιόλας που την τελευταία φορά που υπήρξαν σοβαρές αιτιάσεις γιά τη διαρρύθμιση του τραπεζιού...*Κάποιος* σταυρώθηκε:612:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πρώτον, ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για να πιστέψει κανείς πως θα μπορούσα να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με αυτό το άτομο. Δεύτερον, η μόνη πιθανότητα να παρακολουθήσει αυτό το άτομο κάποιο σεμινάριό μου, είναι ως ανεπιθύμητος.

Συγγνώμη για την παρέκκλιση, συνεχίστε την κουβέντα σας.
Notis Volanakis - tilefonima

[YOUTUBE]LEVEHs22HOY[/YOUTUBE]

http://www.youtube.com/watch?v=LEVEHs22HOY

Reaction score
40

Πραγματικά θλίβομαι με την τροπή που πήρε το όλο θέμα....Δεν νοείται άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική να ανταλλάσσουν τέτοιες κουβέντες μεταξύ τους.....Η μουσική μας ενδιαφέρει πάνω απ' όλα κι ας είναι από οποιοδήποτε μέσον αναπαραγωγής της.
Εξάλλου ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσουμε με τα αυτιά κάποιων άλλων και σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρχει κοινή συμφωνία...δεν υπάρχει νόημα:122:

Επίσης είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε σούπερ ηχοσυστήματα αλλά πραγματικά τι να την κάνω την ''φεράρι'' όταν δεν μπορεί να τρέξει στους δρόμους της Αθήνας?
Τι να τα κάνω τα ηχοσυστήματα αν γίνονται αιτία αντιπαράθεσης μεταξύ ανθρώπων που τα μεταχειρίζονται σαν όπλα υπεροχής?

Λυπάμαι..............ο ήχος και η μουσική δεν τα χρειάζονται....

Sorry που εμπλέκομαι κι εγώ...αλλά αυτό που λες 'μουσική' αλλοιώς ακούγεται από ένα κορυφαίο σύστημα, αλλοιώς από ένα μέτριο και αλλοιώς από μια μπαχαντέλα...

Εδώ μέσα...απ' όλα τα παραπάνω έχει ο μπαχτσές...και μάλιστα πολλοί θάβουν τα πρώτα και εκθειάζουν τα τελευταία γιατί απλά δεν έχουν ακούσει ή δεν έχουν αποκτήσει ή δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα κορυφαίο σύστημα...

Δεν είναι κακό ή μεμπτό...οκ...

Απλά ας μην εκθειάζουν τις μπαχαντέλες ή να θάβουν τα κορυφαία συστήματα(τα αναλογικά κατ' αρχάς και κατ' επέκτασιν τα ψηφιακά) χωρίς να τα ακούσουν...!!!...

Reaction score
59
Ο κύριος ΚΚ, άσχετα με το τί λέει παραπάνω, έχει προτείνει να κάνει ακρόαση-σύγκριση. Υπάρχει κάπου εδώ ή ίσως σε συζήτηση στο avclub, δεν θυμάμαι. Καλά θα ήταν να το έβρισκε κάποιος και μετά θα ζητούσε και συγνώμη όπως έχει κάνει στο παρελθόν με μια χοντρή μπαρούφα, αφού μας ταλαιπώρησε πρώτα. Λ.Σ.

Reaction score
59
Φαίδρα δεν αγαπούν όλοι την μουσική.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Ούτε όλοι αντιπαραθέτουμε τα συστήματά μας, αντί θέσεων, εμπειριών και απόψεων.
Ορισμένοι το κάνουν.
Συνήθως κρίνουν πράγματα που τα αγνοούν.
Όσα δεν φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια.
Προκατάληψη και αντιπάθεια-εμπάθεια για τους αντιθέτως φρονούντας.
Ασθένεια, συμπλέγματα και δεν συμμαζεύεται.
Πρέπει να είναι πολύ δυστυχής ο άνθρωπος τέτοιας ψυχολογικής κατάστασης. Χρήζει επειγόντος επέμβασης ειδικού.
Θλιβομαι βαθύτατα με τέτοιους δυστυχείς. Λ.Σ.

Reaction score
4

Ο κύριος ΚΚ, άσχετα με το τί λέει παραπάνω, έχει προτείνει να κάνει ακρόαση-σύγκριση. Υπάρχει κάπου εδώ ή ίσως σε συζήτηση στο avclub, δεν θυμάμαι. Καλά θα ήταν να το έβρισκε κάποιος και μετά θα ζητούσε και συγνώμη όπως έχει κάνει στο παρελθόν με μια χοντρή μπαρούφα, αφού μας ταλαιπώρησε πρώτα. Λ.Σ.
Αν δεν θυμάσαι....προσπάθησε περισσότερο ή ψάξε. :113:

Από την μια λες δεν έχω εμπάθεια με κανέναν και από την άλλη γράφεις τέτοια μηνύματα.
Σου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι αλλά.......

Αυτή την ακρόαση-σύγκριση που αναφέρεις δεν την δέχθηκες ποτέ.
Μην τα φορτώνεις σε άλλους...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα θυμήθηκα κάτι χαζογκόμενες, που όποιος τις ρίξει χυλόπιτα, αυτομάτως είναι κομπλεξικός και χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. :142::142:

Οι πραγματικά συμπλεγματικοί πάντως, είναι αυτοί που όλοι οι άλλοι τους φταίνε. Είναι αυτοί που είναι ταμπουρωμένοι μονίμως πίσω από τις ίδιες καραμέλες και θεωρούν τον εαυτό τους ένα τρομερό επίτευγμα που οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να "πιάσουν" και το μετατρέπουν σε "κρεμαστάρια". Είναι αυτοί που αυτοδιαφημίζονται σε μηχανήματα και εμπειρίες, αλλά τελικά είναι κενοί ουσίας και απλά κάνουν φασαρία σαν τους τενεκέδες.

Άλλωστε, δεν γίνεται ο ένας να είναι κομπλεξικός, ο άλλος άμουσος, ο άλλος μικρός, ο παράλλος απλά να μην μας "πείθει", ο τάδε να μην έχει εμπειρίες, ο δείνα να μην έχει ορθή κρίση και τελικά όλοι αυτοί να είναι κομπλεξικοί ενώ ένας να είναι ο σωστός ο άντρας ο έξυπνος. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. :142:

...

Reaction score
40

Ένα τόσο ωραίο θέμα ας μην γίνει αρένα προσωπικών αντιπαραθέσεων και ρινγκ του μποξ....
Ο Κώστας Κόγιας είναι εξέχουσα προσωπικότητα μέσα και έξω από το avsite οποιαδήποτε σχόλια εναντίον του είναι άτοπα...

Κύριε Λουκά σας παρακαλώ μην ρίχνεται λάδι στη φωτιά με αναφορές προσώπων που έχουν αποδείξει την αξίας τους και που πάρα πολλοί έχουν ασπαστεί τις γνώσεις του.

Επίσης για το δικό σας υψηλό επίπεδο δεν αρμόζουν τέτοια σχόλια έστω και έμμεσα....Παρακαλώ η κουβέντα αν θέλετε να συνεχιστεί ομαλά ας μείνουμε επί του θέματος.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος όλοι προσπαθούμε μέσα από τις ατέλειές μας.

ΥΓ. Δεν παίζω ''το ρόλο του δικηγόρου'' του ΚΚ αλλά οφείλω να παραδεχτώ ανοιχτά τις γνώσεις του και όχι μόνο.

sk

Reaction score
499

Εγώ πάλι οφείλω να παραδεχθώ ανοιχτά, την συνειδητή και ψυχοφθόρα προσπάθεια του να κρατά πλήρως διαχωρισμένες τις απόψεις του από το προσωπικό του γούστο.
Για συζητήσεις επί τεχνικών θεμάτων, κάτι τέτοιο είναι όλα τα λεφτά !

όπως και να το δει κανείς ...

Reaction score
877
SUDOKU αυτά τα 3 λ στη λέξη Σαλονίκη που κολλάνε;; Λ.Σ.
Λουκά είναι πλλλάκα...γράφω έτσι για να 'πειράξω' εσάς τους Θεσαλλλονικείς...

Όπως όλοι γνωρίζουν είμαι άνθρωπος που διαθέτω μεγάλα αποθέματα χιούμορ και υπομονής...

Αυτό που πρέπει να κάνω όμως τώρα καθώς καταλαβαίνω, είναι να αγοράσω ένα καλό mp3 player και να πάω να ψάξω στα σκουπίδια για καμιά χαλασμένη τοστιέρα να της βγάλω τα καλώδια, μπας και πει κανείς κανα καλό λόγο και για μένα τον ταπεινό...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.115
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αξίζει ένας πρωτάρης να ασχοληθεί με το βινύλιο;

Όταν βρεθείς κατά δω έλα. Είμαι συνηθισμένος σε επισκέψεις, αλλά κυρίως από ανθρώπους που κατοικούν μακρυά έως πολύ μακρυά και εκτός συνόρων ακόμη. Οι ντόπιοι Θεσσαλονικείς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι σπάνιο είδος!
Τελικά αξίζει να ερθεις και για έναν άλλο λόγω. Να έχεις προσωπική άποψη για το πόσο *κουφός* είμαι!!! Λ.Σ.
Άλλο πράγμα οι μπύρες και τα ψητά (στα οποία είμαι μέσα ΠΑΝΤΑ κ θεωρώ λάθος μας που δε τα κάνουμε πιο συχνά και ως εκ τούτου συμφωνώ 1000% με τον Λουκ Σκάιγουόκερ) κι άλλο πράγμα το χόμπι μας, το οποίο είναι επίσης 1000% τεχνικό και δε χωράνε αμφιβολίες για τις γνώσεις σε αυτό (οι απόψεις δεν είναι γνώσεις).

Σε ένα άλλο χόμπι, πχ τη ζωγραφική, η 'άποψη' πιθανά να είναι σημαντικότερη της γνώσης, αλλά όχι πχ στα PC και στα ηλεκτρονικά, όπου η γνώση τα προσδιορίζει εξ'ολοκλήρου.

Γι'αυτό και θεωρώ εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο του sk (το οποίο μάλλον πέρασε σχετικά απαρατήρητο), όπως επίσης θεωρώ πως είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ξαναδείτε το λιγάκι....:

Εγώ πάλι οφείλω να παραδεχθώ ανοιχτά, την συνειδητή και ψυχοφθόρα προσπάθεια του να κρατά πλήρως διαχωρισμένες τις απόψεις του από το προσωπικό του γούστο.
Για συζητήσεις επί τεχνικών θεμάτων, κάτι τέτοιο είναι όλα τα λεφτά !

όπως και να το δει κανείς ...
Ζήτω η σαλλλλλλόνικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τώρα θυμήθηκα κάτι χαζογκόμενες, που όποιος τις ρίξει χυλόπιτα, αυτομάτως είναι κομπλεξικός και χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. :142::142: ...
Πάλι καμάκι σου τη πέσανε βρε? Αλλά εσύ...

... βράχος ηθικής!!! :138:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members