Αξίζει η αλλαγή του 2500;

Reaction score
118
Ε αυτό δεν λέω και εγώ;
Α, εσύ μην μιλάς καθόλου. :x
Σε περιμένω ακόμα. Μας έστησες όλους. :x
Με έβγαλες ψεύτη σε όλους που είπα οτι έρχεσαι.
Και ήθελα να βγάλω μια καλή φώτο βρε φωτογραφε. Το είχα κανονίσει. :wink:

Reaction score
41
Βρε Αργύρη, επειδή ο πληθυντικός είναι εύκολος και πέρνει όλον τον κόσμο η μπάλα.....Θα μπορούσες:

1. Να μας πεις τον προβληματισμό σου??
2. Να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους και κυρίως την ειρωνεία??
3. Να βάλεις επιτέλους τελείες στις (γραπτές) προτάσεις σου, γιατί μόλις μπήκα στο σπίτι μετά από 13 ώρες δουλειάς και τα μάτια μου είναι ήδη ιπτάμενα.....

Πάντα φιλικά.....
Γιάννης

Reaction score
0
πρωτο λοιπον θα ηθελα να σας πω να ζητησετε σε καποιο φιλικο σας προσωπο να σας εξηγησει τι ειναι ειρωνεια γιατι εγω δεν ειρωνευτικα.Αυτο που εκανα ειναι να χαρακτηριζω καποιους .Αλλο κρινω αλλο ειρωνευομαι. Και καλο θα ειναι οτι λενε καποιοι να το λενε στον αερα οχι με απειλητικα και υβριστικα pm.
Καθως επησεις καποιος με ποσταρει το εχω πει παλαιοτερα το λεω ακομα μια. Ο videomix ειναι εξαιρετικος απο την μικρη επαφη που ειχαμε σημερα και παλαιοτερα και ελπιζω τουλαχιστον να ξερει λιγο τι ατομο ειμαι .Οταν βαζω φρεσκο πραγμα ελπιζω να φαινεται αν θελω να μοιραστω κατι η οχι.

Reaction score
41
1. Γράψε μας λοιπόν με ποιούς διαφωνείς παραπάνω......
2. Εμένα προσωπικά τα σχόλιά σου μου φαίνονται ειρωνικά. Αν κάνω λάθος να με συγχωρείς.....
3. Αν σε προβληματίζει κάποιο μέλος (με απειλητικά πμ όπως είπες πχ), μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του?? (user name)
4. Τι εννοείς όταν λες ότι κάποιος σε postάρει???

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
1 δεν διαφωνω απλα λεω οτι καποιοι δεν γνωριζουν βασικα πραγματα .Αυτο πιστευω δεν ειναι διαφωνια αλλα παρατηρηση
2 ειρωνια δεν υπαρχει το ειπα και πριν δεν ειρωνευομαι
3 καποιοι με ειδαν στην εκθεση 2 φορες αν δεν μου αρεσε οπως ειδατε σε αλλο ποστ δεν θα πηγαινα δευτερη φορα αυτο καταλαβαινω οποτε δεν τα λεω μια ετσι μια γιουβετσι
4 αυτος που με ποσταρει το εχει ξανακανει και το ξερουν αρκετοι ειδη καποιοι το εχουν καταλαβει να τον βγαλω στον αερα δεν ειναι για μενα οπως το να ειρωνευομαι
5 για τα αλλα θα ανοιξω αλλο τοπικ και εκει θα δειτε αρκετα
φιλικα παντοτε λιγοι ειμαστε μην βγαλουμε τα ματια μας μεταξυ μας

Reaction score
41
ΟΚ Αργύρη!
Σαφέστατα και δεν μαλώνουμε, ούτε και προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας......

Έχεις λοιπόν προβληματιστεί με κάτι. Με κάποιο σχόλιο παραπάνω...Εντάξει??
Δεν χρειάζεται να κουνάς το δάκτυλο σε όλους και να μιλάς για άσχετους κ.ο.κ.
Μπορείς να πεις ό,τι θες, με χαμηλούς τόνους, με θετική διάθεση.
Μη λες πχ: είσαι άσχετος που δεν ξέρεις πως βγαίνει το Prologic-IIx
Πες πολύ απλά: διαφωνώ σε αυτό που λες αγαπητέ γιατί το Prologic-ΙΙx κάνει αυτό και αυτό. Και μάλιστα δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και η Dolby Laboratories Inc στο

http://www.dolby.com/resources/tech_library/index.cfm

Dolby Pro Logic IIx
State-of-the-art matrix decoding technology that expands native two- and 5.1-channel source audio for 6.1- or 7.1-channel playback (Left/Center/Right/Left surround/Left Back/Right surround/Right Back/Low-Frequency Effects), resulting in a seamless, wraparound soundfield. Found in: Home audio/video receivers; select PCs and laptops; automotive decoders and processors.

Αυτό είναι πιστεύω πιο υγιές και πολύ πιο όμορφο για όλους.
Χώρια που δίνει και την σωστή πληροφόρηση ακόμα και σε ανθρώπους που δεν ξέρουν.
Απ' την άλλη μια τέτοια απάντηση σε κάνει πιο αξιόπιστο στα μάτια και των υπολοίπων...
Έχω άδικο??

Αντ' αυτού διαβάζω........

Αργύρης 1 said:
Με λυπη μου αναφερω οτι με αυτα που διαβαζω αν σας εκρινα αντικειμενικα θα επρεπε ....... αλλα δεν πειραζει .Παντως να ξερετε οτι βαδιζετε σε λαθος δρομο ελπιζω καποτε να καταλαβετε τα λαθη σας και να μην με εχετε παρεξηγημενο εφορου ζωης .Φιλικα παντοτε.
Μαθαινοντας κανω λιγοτερα λαθη που ισως εξοργιζουν καποιους ευεξαπτους η πιο σχετικους απο μενα που ουτε περοδικο ανοιγω επι 3ετιας ουτε μιλαω με κανα πιο σχετικο απο μενα ωστε να μην λεω και γραφω οτι νομιζω και οτι φανταζομαι respect
και ακόμα χειρότερα.......

Αργύρης 2 said:
ας διορθωσει καποιους τους προλαλυσαντες για να μην γινομαι εγω γραφικα σπαστικος και προβαλω ανουσια τον εικονικο ξερολισμο μου ayea

Ξέρεις κάτι Αργύρη μου??
Δεν μπορώ και ούτε έχω το δικαίωμα να διορθώσω οποιονδήποτε εδώ μέσα. Ακόμα και αν κάνει λάθος.
Μπορώ όμως να καταθέσω την άποψή μου, η οποία αν είναι τεκμηριωμένη (και αν έχω κερδίσει και την εμπιστοσύνη του ανθρώπου που με διαβάζει) θα γίνει δεκτή ή όχι........
Άρα γιατί να σχολιάζουμε αρνητικά και μάλιστα με δυνατούς χαρακτηρισμούς???

Αργύρης 3 said:
1 δεν διαφωνω απλα λεω οτι καποιοι δεν γνωριζουν βασικα πραγματα .Αυτο πιστευω δεν ειναι διαφωνια αλλα παρατηρηση
Για να είμαστε δίκαιοι....
Διαφωνία σημαίνει: Λες κάτι για το οποίο δεν συμφωνώ. Και μάλιστα το θεωρώ και εξόφθαλμο λάθος. Τι κάνω? Δεν λέω ότι "είσαι άσχετος, πήγαινε να διαβάσεις να ξεστραβωθείς κ.ο.κ"
Μπορώ όμως εύκολα να αναφέρω ΠΟΥ διαφωνώ και ΓΙΑΤΙ. Με επιχειρήματα και δίκαιες κρίσεις.......

Διαφωνούμε κάπου Αργύρη???

Reaction score
0
φυσικα και οχι δεν ειμαι εδω για να διαφωνω και να γινομαι η να με κανουν να φενομαι σπαστικος. Στο τεστ καλωδιων και καθε αλλη φορα πιστευω να με καταλαβαν ποιος ειμαι. Το προβλημα με το ποσταρισμα και τα σβησιματα το εχω αναφερει στον αντρεα πανω απο εναμισι χρονο
anyway το θεμα των pm δεν λυνεται ευκολα οποτε μαθαινω να ζω και ετσι

Reaction score
118
Απάντηση: Αξίζει η αλλαγή του 2500;

Και τελικά το εργαλείο έφυγε χθές για.... 220 ευρώ και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτό καλύτερα σίγουρα!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi