Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα;

Reaction score
83
θα πηδουσ@ ευχαριστα μια γυναικα που μου ασκει ερωτικη ελξη αυτη που κατατασεται στα αναρχα και μη λογικα ενστικτα (καποτε ερωτοτροπουσα κ με καποιες που ακουγανε πλούταρχο αλλά στο cd μου δεν απέκτησαν πρόσβαση) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ επιτρεψω να εχει αποψη στο που θα τοποθετηθούν τα ηχεία στο σαλόνι απέχει ....
Βρώμισε αντρίλα ξαφνικά. Φαντάζομαι ότι έχεις και κάπου κρυμμένο το ρόπαλο ε; Ξέρεις. Για όταν διαφωνεί... (Ζητώ συγνώμη για την από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για την έκβαση που πήρε το thread. Δεν θα επανέλθω).

Z

Zdimis

Guest
διπλωματια ψεμα και φαινομενικοτητες με την συντροφο της ζωης δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου .Θελεις να εχεις κ αποψη στις αγορές της ρε φίλε ,απο που κ ως που?
[DOUBLEPOST=1485519814][/DOUBLEPOST]Αντριλα????Ροπαλο?????Μπα ,το παρεξηγησες φιλε .Ισως να μην μπορεις να βοηθηθεις ετσι που το εκλαμβανεις.

Z

Zdimis

Guest
διπλωματια ψεμα και φαινομενικοτητες με την συντροφο της ζωης δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου .Θελεις να εχεις κ αποψη στις αγορές της ρε φίλε ,απο που κ ως που?
[DOUBLEPOST=1485519814][/DOUBLEPOST]Αντριλα????Ροπαλο?????Μπα ,το παρεξηγησες φιλε .Ισως να μην μπορεις να βοηθηθεις ετσι που το εκλαμβανεις.
Μπορεις να επανέλθεις παντως υιοθετώντας καμμια πρόταση που να ταιριάζει με την αισθητικη της.

Reaction score
98
Δεν ειναι καλυτερα να αντιμετωπιζουμε το ζητημα διπλωματικα, κανοντας ορισμενες, φαινομενικα, υποχωρησεις; Δεν ειναι πιο καλα το "και την πιτα ολοκληρη, κλπ, κλπ;"
Να πω την " αμαρτία" ποτέ δεν την κατάλαβα τα περί διπλωματίας κ υποχωρήσεις...
Όλα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα στη σχέση -γάμο.
Σαν τα δυναμικά ένα πράμα !!!
Στα έξοδα αν υπάρχει περίσσευμα χρημάτων, δαπάνη εξίσου δια δύο κ πάει λέγοντας .
Οπότε...κ πικάπ κ ενίσχυση μετά κ ηχεία κ καλώδια :roflmao:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.573
(Ζητώ συγνώμη για την από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για την έκβαση που πήρε το thread. Δεν θα επανέλθω).
- μην το κάνεις ( στον εαυτό σου πρωτίστως ) αυτό . . . πάμε για κεφαλές , πες ποσό που θα διαθέσεις να σε βοηθήσουμε και να αλληλοβοηθηθούμε

Reaction score
30.455
Ακου δεν μου αρεσουν τα ηχεια σε αυτο το χρώμα κ μες στην μεση.Κ ποιος σε ρωταει καλή μου?Αν ειστε μαζοχας που θελετε αγα στα αρχιδι@ σας συνεχειστε να ψαχνεται εξοπλισμο στο χρωμα που της αρέσει ,δεν σας αξιζουν συμβουλές εξοπλισμού αλλά συμβουλές αυτοεκτιμησης σε αλλα φορουμ.Το waf βεβαια ως ορος δεν ειναι τυχαιος αφου ενα πολυ μεγαλο κομμάτι του πλυθησμού αντρών θεωρει λαθεμένα ως δεδομένο οτι ολες οι γυναικες ετσι ειναι κ φτανει ναχω καπου ζεστα να μπαίνω .....
Μια σφουγγαρίστρα για την τεστοστερόνη παιδιά...ξεχείλισε...

Φίλε zdimi ,εκτός από αυτούς που θέλουν μια σύζυγο ή μια γκόμενα ,υπάρχουν και αυτοί που θέλουν μια σύντροφο και ένα κοινό σπίτι ,όπου οι επιθυμίες και οι προτεραιότητες του καθενός θα γίνονται κατ' αρχήν σεβαστές, μέχρι του σημειου που δεν θα θίγουν αυτές του άλλου και όπου θα υπάρχει πάντα εκατέρωθεν η διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή όπου προκύπτουν διαφωνίες.
Αλλά αυτοί μάλλον θα είναι ...ντιντίδες...

Reaction score
83
Μπορεις να επανέλθεις παντως υιοθετώντας καμμια πρόταση που να ταιριάζει με την αισθητικη της
Το παρατραβάς... Εξακολουθείς να αναφέρεσαι στην γυναίκα μου σαν να την ξέρεις από χθες. Δεν θα ήθελες να κάνω και εγώ το ίδιο με την δικιά σου... Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread γιατί ο ''φίλος'' Zdimis θέλει να το πάει αλλού το πράγμα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.442
γεια! το θεμα παντοφλα, ανοιξε διπλα . απο χτες!
εδω επικεντρονομαστε κυριως για πικαπ και ενεργα ..εννοω ηχεια.. :p !!

Reaction score
30.455
ελα βρε μην μαλωνετε! αντρακλες!
Άσε μας μωρέ τώρα με τον κάθε ένα τύπο της νοοτροπίας "με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου"...
Άσε που οι περισσότεροι από δαύτους που έχουν "σκίσει τη γάτα" είμαι σίγουρος πως ακούνε με λάμπες...:p:p:p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.060
ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος επιτρεπει σε αυτην που επελεξε ως συντροφια ζωης (αφου μιλάμε για συγκατοικηση) να εχει αποψη σε τοσο προσωπικα θεματα οπως οι δαπάνες για πραγματα που ευχαριστουν οπως ο εξοπλισμος μουσκης αναπαραγωγης ,τα χρωματα των ηχειων ,κλπ.Μαγκες συνελθετε.Δεν αξιζει γυναικεια συντροφια οταν υπαρχουν τετοια θεματα καταπίεσης.Ψαχτε καλυτερα υπαρχουν γυναικες που κανουν την ζωη ομορφοτερη .Η μην ειστε τοσο διαλλακτικοι( αν δεν διανοειστε άλλη γυναικα πιο συνεργάσιμη απο αυτη που σας κάθησε )σε παραλογες απαιτησεις τους.Αν ειναι οι αγορες να αντλουν κεφαλαιο απο τα χρηματα της μονο ,εκει να δικαιολογησω να εχει αποψη.Προσεχτε γιατι παιζουν διαζυγια μετα ,παιδια που πληγωνονται κλπ καριολίες που μπορει κανεις να αποφυγει με τετοιες πρωιμες ενδειξεις.Ακου δεν μου αρεσουν τα ηχεια σε αυτο το χρώμα κ μες στην μεση.Κ ποιος σε ρωταει καλή μου?Αν ειστε μαζοχας που θελετε αγα στα αρχιδι@ σας συνεχειστε να ψαχνεται εξοπλισμο στο χρωμα που της αρέσει ,δεν σας αξιζουν συμβουλές εξοπλισμού αλλά συμβουλές αυτοεκτιμησης σε αλλα φορουμ.Το waf βεβαια ως ορος δεν ειναι τυχαιος αφου ενα πολυ μεγαλο κομμάτι του πλυθησμού αντρών θεωρει λαθεμένα ως δεδομένο οτι ολες οι γυναικες ετσι ειναι κ φτανει ναχω καπου ζεστα να μπαίνω .....
Η συμβίωση με γυναίκα κάτω από κοινή στέγη υπόκειται σε άγραφους κανόνες αλληλοσεβασμού και συμβιβασμού στις διαφορετικές απόψεις. Αν ο καθένας θέλει να κάνει το δικό του όπως όταν ήταν ελεύθερος, τότε καλύτερα να μείνει ελεύθερος. Ή κάλλιστα μπορεί να συγκατοικεί όπως και με ένα φίλο του, αν ανέχεται να του κάνουν ό,τι γουστάρει να κάνει αυτός.

Μην ξεχνάμε ότι οι πιθανότητες να υπάρξει ζευγάρι σε πλήρη συμφωνία για όλα είναι ελάχιστες. Από κει και πέρα, ο καθένας αναλόγως του χαρακτήρα του κάνει τις επιλογές του. Αν δεν σηκώνει πολλά-πολλά κάθεται μόνος του και γλιτώνουν όλοι τις φιλονικίες.

Όσο για τις υποδείξεις που κάνεις είναι εντελώς υποκειμενικές.

Reaction score
30.455
άσπρα ενεργά, ε; Να έχουν έγκριση, οκ. Χμμμ, για πες αποστάσεις ακρόασης, τετραγωνικά μέτρα του χώρου ακρόασης, επιθυμητές στάθμες, RT 60, τα βασικά, να σου βρούμε ηχεία. Τι ηχεία δήθεν έχεις τώρα;
Μια απορία την έχω ρε μάστορα...ποια άσπρα yamaha θα του προτείνεις?:p

Z

Zdimis

Guest
Συγνωμη ,που θελησα να παρακινησω με την υποκειμενικη μου τοποθετηση να αξιωνει κανεις αυτονοητες ελευθεριες σε κοινο χώρο οπως ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η Η ΘΕΣΗ ΗΧΕΙΩΝ.Οσοι το εκλαμβανουν ως αντρίλα ας ανεβασουν λιγο τον πήχη των απαιτησεων η ας παψουν να ειναι οι ιδιοι μιρμηρηδες και καταπιεστικοι σε αναλογες περιπτωσεις.Καλη συνεχεια ,για πικαπ δεν δινω φωτα δεν κατεχω οσο με την ελευθεριοτητα μεσα σε μια σχεση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.713
Ωραία, πάμε λοιπόν σε πικάπ και ηχεία και όσους μπορούν να βοηθήσουν σ' αυτά.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ωραία, πάμε λοιπόν σε πικάπ και ηχεία και όσους μπορούν να βοηθήσουν σ' αυτά.
Αν τελικα το πικαπ θα ειναι το planar 1 με την audio-technica που ερχεται πανω,και νοουμενου οτι ο Phillip την βρισκει ικανιποιητικη,ας μεινει εκει.Μελλοντικα μπορει να την αναβαθμισει αφου αλλαξει ενισχυτη με καλυτερο phono η παρει ξεχωριστο phono.Μεχρι τοτε μια χαρα θα ακουει τους δισκους του.Προσωπικα και εαν το επετρεπαν τα οικονομικα θα πηγαινα στο planar 2 απο την αρχη με μια audio-technica AT-95E (για αρχη).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.657
Το παρατραβάς... Εξακολουθείς να αναφέρεσαι στην γυναίκα μου σαν να την ξέρεις από χθες. Δεν θα ήθελες να κάνω και εγώ το ίδιο με την δικιά σου... Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread γιατί ο ''φίλος'' Zdimis θέλει να το πάει αλλού το πράγμα.
Μη στραβώνεις καλέ, εδώ είμαστε όλα βλαμμένα. :D

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members