Αξίζουν τα ασύρματα πίσω ηχεία σε home cinema?

Reaction score
7
Πήγα να δω κάτι sony και samsung home cinema και ενδιαφέρομαι για ασύρματα πίσω ηχεία. Ο πωλητής μου είπε ότι δεν είναι αξιόπιστα, ότι δεν πιάνουν από πολύ μακριά (5μέτρα+) και ότι κάνουν παρεμβολές από κινητά κλπ. Ισχύει αυτό ή είναι παραμύθι?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Αξίζουν τα ασύρματα πίσω ηχεία σε home cinema?

Εξαρταται απο την σχεδιαση και τον τροπο λειτουργιας τους.
Δωσε καποιο λινκ να δουμε .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Θα ελεγα να τα δεις και να τ ακουσεις απο κοντα.
Οσο για το wireless της υποθεσης θελει λιγο ψαξιμο γιατι πολλα ασυρματα χρειαζονται ρευμα 220V και καποια αλλα συνδεση μεταξυ τους με καλωδιο ηχειου.

Reaction score
14
αν δεν κάνω λάθος επειδή το είχα ψ'αξει το θέμα, δουλευουν στην κλασσική συχνότητα των 2.4ghz οπότε είναι επιρρεπή σε παρεμβολές απο dect, φούρνο μικροκυμάτων και φυσικά και απο άλλες συσκευες αναμετάδωσης ήχου/εικονας όπως επίσης και απο routers wifi etc.

Η συχνότητα αυτή καλή και άγια αλλα εχει γίνει τόσο πολυσύχναστη που δεν ξέρω τελικά αν χωράνε όλες οι μεταδόσεις... χωρίς αλληλοπαρεμβολες.

Τώρα το δευτερο σετ που εβαλες το SONY είναι πανέμορφο και θα ελεγα οτι αξίζει, όμως καλό είναι να το ακούσεις και να δείς και αυτά που σου τόνισε ο Νίκος ο Αρβανιτάκης περί ενδο-connections!!! <- φοβερή λέξη εεεε???

PGM

Reaction score
0
Sony DAV-DZ860W, τα συγκεκριμενα τα ζαχαρωνω και εγω παρα πολυ ασχημα ....με προβληματισε ομως αυτο που λετε για κινητα κλπ κλπ.....αν ειναι να ακουγεται εκεινο το κλασσικο τριξιμο οταν σε καλουν κλπ κλπ δεν αξιζει !! Μπορουμε να το ξερουμε με βεβαιοτητα αυτο ?

Reaction score
7
Ρε παιδιά αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος. Αν βάλω ασύρματα ηχεία στα 7 μέτρα περίπου, θα πιάνουν ή θα έχω παρεμβολές κλπ?

Reaction score
164

Αν είναι στα 2.4Ghz, όπως σου επισημάνθηκε πιο πάνω, πιθανότατα να έχεις προβλήματα, από φούρνους μικροκυμάτων, video senders, και το κυριότερο, από δίκτυα Wifi. Επειδή δεν μπορείς να τα αποφύγεις, ιδίως το τελευταίο που μπορεί να προέρχεται από δίπλα σπίτια, κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι δεν θα έχεις πρόβλημα στο δικό σου χώρο.

Πχ, είχα video sender που δούλευε μια χαρά, έβαλε ο δίπλα wifi στον πίσω τοίχο και μου το αχρήστεψε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.259
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale