Αξίζουν τα πικάπ που έχουν ενσωματωμένη προενίσχυση;;;

Reaction score
10
Χαίρετε! Σκέφτομαι να αγοράσω direct drive turntable για ακρόαση, κυρίως sampling και λίγο scratch. Διαθέτω περίπου 450 euros. Σε αυτή την τιμή βρίσκω μόνο της audio technica (που έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά ανά χρόνια).
Αξίζουν τα direct drive πικάπ που έχουν προενίσχυση ή καλύτερα να αγοράσω χωρίς και να στραφώ προς έναν καλό preamp; Αν ναι ποιά προτείνετε;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.611
θα προτεινα να το καλοσκεφτεις και να παρεις το χρονο σου με το πραμα απο την αρχη μεχρι το τελος της αλυσιδας, του εγχειρηματος που πας να κανεις. 🐒
-αλλα θα περιμενα να δω απαντησεις απο αλλα μελη-

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.611
και που ξερεις ο καθενας πως το εννοει αυτο που λεει ή γραφει 😇
@Kotsidis John , πες του ενα συνδιασμο κεφαλη-πικαπ-μικτη(με phono αν ειναι δυνατο), ολντ σκουλ γιατι σημερα γινεται χαμος απο μηχανηματα. :boast:

Last edited:

Reaction score
10
Με budget περίπου 700 ευρώ, τι παίρνω από πικαπ, κεφαλή, dj mixer;
Όχι ότι τα διαθέτω αλλά κουβέντα να γίνεται.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.611
εδω τα μελη ειναι κυριως για ακροαση/αναπαραγωγη μουσικης..
χρειαζεται να δικτιωθεις σχετικα με το αντικειμενο που θελεις να ασχοληθεις για να λαβεις απο εκει τις απαντησεις σου.

-στο δημιουργικο κομματι παιζεις με οτι εχεις, ή οτι βρεις (αν προκειται για καποιο σχημα) - ή οτι σου πει το δικτιο.
-αν προκειται για dj?! ή κατι τετοιο , με ταιμκοντζ και κατι τετοια!? που παιζουν εδω και 20 χρονια (που εχει παρει το ματι μου) δεν ειμαι σχετικος, δεν κσερω καν τι κανουν, παρομοιως, οτι κανουν οι αλλοι οτι βρεις μονος σου.
---
μιας και εισαι νεο μελος, και καλως ηρθες, δεοντολογικοι λογοι δεν μου επιτρεπουν να αναφερω (ποσο μαλλον) μηχανηματα και τιμες (αναμεσα σε πολλα αλλα).
---
αυτο για να επιστρεψω στην αρχικη τοποθετηση στο #2, γιατι πιστευεις οτι αξιζει ? που το εχεις δει αυτο που θες να κανεις? και γιατι ρωτας? (+που μας βρηκες!?)
-μονο μη με ρωτησεις που τη βρισκω την ορεξη και γραφω. :smoke: -

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.292
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos