Αξιζει; (Panasonic Viera TX-P42S10E)

Reaction score
0
Απάντηση: Αξιζει; (Panasonic Viera TX-P42S10E)

Καλημέρα σας,

μόλις γράφτηκα στο forum και ο λόγος είναι προφανής ...σκοπεύω να αγοράσω νέα TV.
Είδα την Panasonic TX-P42S10E στο Media markt πρόσφατα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε για τα λεφτά της. Ένα άλλο μοντέλο το οποίο μου άρεσε είναι η Philips 42-PFL7404H.

Την φθηνότερη τιμή της Panasonic την έχω βρει 699 στο media markt (-86 ευρώ για την ώρα λόγω της προσφοράς που έχουν βγάλει για το Eurobasket = 613ευρώ!!!)

Την φθηνότερη τιμή της Philips την έχω βρει 799 στον Κωτσόβολο σε web προσφορά.

Κι έρχομαι στο δια ταύτα και κάνω μια μίνι σύγκριση των δύο, με βάση το ότι έχω βρει μέχρι τώρα (Pan: Panasonic, Ph:philips):

1) Pan: φθηνότερη κατά 186 ευρώ

2) Pan: plasma & Ph: lcd

3) Pan: 1ms απόκριση & Ph: 3ms απόκριση (πολύ καλή οπτικά) - εμένα δεν μου έκαναν κάποια διαφορά στο μάτι, αλλά δεν μπόρεσα να τις δω δίπλα δίπλα Η δική σας άποψη; Ειδικά αν τις έχετε χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε; (πχ ποδόσφαιρο, gaming, cinema, κτλ)

4) Pan: είναι διφορούμενες οι πληροφορίες όσον αφορά τον mpeg-4 δέκτη. Στο site της Panasonic βρήκα ότι υποστηρίζει, στο τόπικ εδώ λέτε ότι υποστηρίζει, αλλά στο Media markt Μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει και δεν το έγραφε ξεκάθαρα στο καρτελάκι, όπως έκαναν σε άλλα μοντέλα. Ενδεικτικά στο site γράφει *** Based on IEC 62087 Ed.2 measurement method. / ****DVB-T H.264 available in selected countries: Denmark (DNK), Spain (ESP), Estonia (EST), France (FRA), Lithuania (LTU), Norway (NOR), Slovenia (SVN), Sweden (SWE). / DVB-C available in selected countries: Finland (FIN), Sweden (SWE). / DVB-S available in selected countries: Austria (AUT), Germany (DEU), Switzerland (CHE). / The country list above is as of April 1st, 2009. / This TV set is designed to meet DVB-T, DVB-C, and DVB-S standards as of August 2008, and correct operation of features out of scope of these standards are not guaranteed. / This TV will not operate correctly with the signal that is not compliant with DVB-T, DVB-C and DVB-S standard. / DVB-C function may not work correctly in the areas with operators other than following. ComHem (Sweden), CableReady (Finland). Εσείς τι καταλαβαίνετε; Ph: Είναι ξεκάθαρο από αυτά που έχω βρει και μου έχουν μεταφέρει στο Media markt ότι υποστηρίζει και mpeg-4. Τώρα θα μου πείτε από τη στιγμή που δεν εκπέμπει κανένα κανάλι σε mpeg-4, ότι και να μας πούνε είνα στον αέρα - Έχετε καμιά πληροφόρηση επί του θέματος Mpeg-4 στην Panasonic?

5) Pan: Από αυτά που έχω διαβάσει δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε χρήση. Ph: Κάπου διάβασα ότι οι Philips γενικά έχουν πρόβλημα με το lag όσον αφορά το gaming Μου φαίνεται εξωφρενικό!!! Έχετε καμιά άποψη επί του θέματος; Παιχνίδια δεν παίζω, αλλά αν είναι να πάρω κάποια TV και κάποτε μου "καβλώσει" να παίξω παιχνίδια, δεν θέλω να το σκέφτομαι και να το έχω άγχος και να μου βγει πατάτα. Για 42 ίντσες μιλάμε, όχι για TV κρεβατοκάμαρας

6) Μπορείτε να μου πείτε την άποψή σας για τα παραπάνω; Τι μου προτείνετε; Παρακαλώ όσοι έχουν εμπάθεια ή συμπάθεια με κάποια μάρκα από τις δύο να μου το διευκρινήσουν.

Ευχαριστώ

Edit: δεν γίνονται Post τα emoticons (μην παρεξηγήσετε κάποιες εκφράσεις...)

ΥΓ: Κυρίως θέλω να βλέπω αθλητικά, πχ ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ταινίες, ενώ επί το πλείστον μάλλον θα χρησιμοποιώ τηλεοπτικό σήμα.

Reaction score
0

Την panasonic την πηρα πριν απο μερικες ημερες και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος .
Την phillips δεν την εχω δει.
Οσο αφορα την panasonic τωρα σε αθλητικα παιζει αψογα ( ακομα και σε απλη κεραια ) χωρις κανενα lag η ψηφιδιασμα , σε hd ειναι φανταστικη ( εξαιτίας της εχω κατεβασει σε 7 μερες τωρα πανω απο 250GB σε hd ταινίες ) .
Πιστευω για τα λεφτα της αξιζει και με το παραπανω ( 699 την πηρα ) .
Τωρα για τον ψηφιακο δεκτη δεν ξερω να σου απαντησω , λογικα θα μαθουμε οταν αρχισουν τα καναλια να εκπεμπουν αλλα απο οτι φαινεται ωσπου να αρχίσουν θα εχουμε αλλαξει τηλεοραση :107:
Εδω στην Ροδο δεν εχει ξεκινήσει καν το ΕΡΤ digital , καποια στιγμη θα ερθει και εδω καπου εχασε τον δρομο :116: .

Reaction score
0

Η συγκεκριμένη Panasonic υποστηρίζει το πρότυπο H.264/MPEG-4 AVC στο οποίο πρόκειται να εκπέμψει η Digea .Οπότε όλα καλα !:107:

Μιας και το βρήκα , ένα ακόμη review :121:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.727
Members
38.484
Νεότερο μέλος