Αξιολογείστε την ταχύτητα του avsite!

Αξιολογείστε την ταχύτητα του avsite!

• Total voters
    98
Reaction score
1
Θα παρακαλούσα τα μέλη μας να τσεκάρουν την επιλογή που αντιπροσωπεύει καλύτερα την εμπειρία τους κατά την περιήγησή τους στο site.

Πριν "ψηφίσετε", έχετε κατά νου τα ακόλουθα:

• Ή επιλογή σας θα πρέπει να είναι σχετική και όχι απόλυτη. Ζητάμε, δηλαδή, να μας δηλώσετε την απόκριση του site στο δικό σας σύστημα, σχετικά με άλλα sites που επισκέπτεστε. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ουδετερότητα σε σχέση με τις διαφορές μεταξύ συνδέσεων.

• Αν το site σας αργεί υπερβολικά, τότε κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει πρόβλημα, πιθανώς παρόμοιο με εκείνο που αναφέρθηκε προσφάτως, σε σχέση με τον Explorer. Σε αυτήν την περίπτωση θα παρακαλούσα να το αναφέρετε, δικαιολογώντας την επιλογή σας.

• Θα ήταν ευχής έργον, να δοκιμάσετε και με Explorer και με Firefox, καθώς διαφαίνεται μια προτίμηση του site στον δεύτερο.

• Είναι λογικό η απόκριση του site να μην είναι ίδια όλες τις ώρες και μέρες. Στα περισσότερα sites, υπάρχουν προγραμματισμένες εργασίες (cron jobs) που εκτελούνται αυτόματα συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Η δική μας πλατφόρμα έχει αρκετές από αυτές, όπως για παράδειγμα backup, αποστολή verification emails, ανανέωση στατιστικών, κλπ. Αν, λοιπόν, κάποιες στιγμές το site φαίνεται να "κολλάει", είναι λογικό και αναμενόμενο και δεν θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή σας. Αυτό που ζητάμε, είναι ένας μέσος όρος από τη συνολική σας εμπειρία, και όχι αποσπασματική εντύπωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Reaction score
1
Καλά έκανες και ανέφερες και τον Browser!

Παρακαλώ πολύ να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο, ώστε να δούμε κατά πόσον η ταχύτητα επηρεάζεται από αυτόν.

Χρήσιμο θα ήταν, επίσης, να αναφέρετε και τον ISP

Reaction score
14
Αρκετά ικανοποιητική. Με ΙΕ6.

(Ξέρω ποιος ψήφισε ''Κορυφαία''. Το ονομα του αρχίζει από Κ και τελειώνει σε ΑΦΑΤΟΣ.) :happy_8::happy_2:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Αξιολογείστε την ταχύτητα του avsite!

Εγώ έχω ένα θέμα για αυτό και ψήφισα "στο μέσο όρο".

Στο γραφείο χρησιμοποιώ ΙΕ6 (αναγκαστικά) και την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα με την σελίδα του AVsite. Κολλάει πάρα πολλές φορές και στο άνοιγμα, και στην αναζήτηση αλλά και κατά την υποβολή κάποιου post μου. Μάλλον φταίει η σύνδεση απο το γραφείο. Συγκριτικά με άλλα sites δε το AVsite κολλάει πολύ περισσότερο.
Στο σπίτι πάλι έχουμε FireFox και όλα είναι πάρα πολύ καλύτερα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Αξιολογείστε την ταχύτητα του avsite!

Aπο τις καλύτερες με Firefox, Adblock plus και otenet 2048. :happy_9:

Reaction score
5
Από τις καλύτερες με Firefox - Από το σπίτι
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ - από το γραφείο. Από τότε που άλλαξε IP, δεν μπορώ να μπω. DNS error λέει. Θα ανοίξω άλλο θέμα με αυτό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.593
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos