Πριν ολοκληρώσει το 'γέμισμα' μιας σελίδας 'κομπιάζει'.
Στον χρόνο που σου μένει :137: .....παρατήρησα στο κάτω αριστερό μέρος να γράφει..."waiting for xlst.alexa.com...
Μπορεί ήταν έτσι πάντα και να μην το είχα δει..
Κι εμένα μου το έβγαλε χθες. Σε ότι αφορά στην ταχύτητα όμως, δεν βλέπω κάποια αλλαγή, ούτε στην χρήση ούτε στις μετρήσεις που βλέπω κάθε στιγμή (μας έχει βάλει ένα κόλπο ο Νίκος...). Αν συνεχίσει πες να δούμε μήπως παίζει κάτι.
Μερικές σελίδες πιθανώς, κατά καιρούς, να έχουν πρόβλημα. Για παράδειγμα, εχθές που το τσέκαρα, είχαν πρόβλημα οι σελίδες με μηνύματα των regunus και spresv. Για το μεν πρώτο επειδή η υπηρεσία skype-status ήταν down, για το μεν δεύτερο επειδή το site όπου έχει φυλάξει την εικόνα της υπογραφής του ήταν down.
Προ ημερών είχε πρόβλημα, όπως σωστά παρατηρήσατε, η alexa.
Η home έχει τη διαφήμιση της sony-ericsson που κατεβαίνει από εξωτερικό server. Και αυτή, κατά καιρούς, δυσκολεύεται.
Την επόμενη φορά που θα διαπιστώσετε πρόβλημα, τσεκάρετε σελίδες του site που είναι απαλλαγμένες από εξωτερικά links, όπως: η Forum Index (κεντρική ή subforums), User CP, FAQ, κλπ.
Σχετικά με το Database Error, η πλατφόρμα μου στέλνει mail κάθε φορά που δημιουργείται, οπότε είμαι ενήμερος. Μέχρι τώρα έχει συμβεί 3 φορές, για ένα διάστημα 2 λεπτών. Και στις 3 περιπτώσεις οφείλονταν σε υπεράριθμες ταυτόχρονες συνδέσεις. Δεν είναι ανησυχητικό.
Από το σπίτι απλή dialup, οπότε ουδέν σχόλιον! :141:
Στη δουλειά όμως που τον τελευταίο μήνα έχω βάλει LANNET με 4Mbit πραγματικά (ονομαστική οχτάρα), μου φαίνεται ότι πετάει κυριολεκτικά με Internet Explorer, αλλά δεν έχω καμία εμπειρία ούτε από Firefox, ούτε από γρηγορότερες συνδέσεις... :137: