Αξιοποίηση πολυκάναλου (???)

cbk

Reaction score
5
Έστω ότι αγόρασα τον onkyo TX-SR705 (σκέφτομαι όμως και τον 875...:121:).

Εκτός της μουσικής (θα τον χρησιμοποιήσω για στερεοφωνικές ακράσεις με διενίσχυση, και αν χρειαστεί θα προσθέσω και έναν τελικό αργότερα) τί άλλες χρήσεις μπορεί να μου προσφέρει εφ'όσον μέχρι στιγμής τα μόνα που υπάρχουν σαν συσκευές είναι ένα απλό 5.1 DVD player, ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής (για επίγεια και δορυφορικά κανάλια) και μια στερεοφωνική (CRT) TV?

Αν έχω καταλάβει καλά, στο θέμα home-cinema αν δεν έχεις ο ίδιος ταινίες δεν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες των σύγχρονων πολυκάναλων (στο θέμα της εικόνας). Ούτε τα video club ούτε η δορυφορική-ψηφιακή TV μπορούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ταινίες και ήχο;

Ο λόγος που ρωτάω είναι για να δω μήπως μπορώ να καθυστερήσω οποιαδήποτε αγορά εν'όψει περαιτέρω πτώσης των τιμών.

Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, καθώς και οποιαδήποτε διόρθωση στα λεγόμενά μου αν κάτι δεν έχω αντιληφθεί σωστά... (πολλές πληροφορίες μαζεμένες και ο επεξεργαστής δεν είναι και τελευταίο μοντέλο...:110:)

Reaction score
10
Θα σου απαντησω με ερωτηση.....

Θα αγοραζες hardware χωρις software να το υποστηριζει ????

cbk

Reaction score
5
Θα σου απαντησω με ερωτηση.....

Θα αγοραζες hardware χωρις software να το υποστηριζει ????
Όχι, αν ήξερα πως δεν πρόκειται να βρώ (software).

Ναι, αν :
α) έλυνε κάποιο πρόβλημά μου ακόμη και χωρίς software,
β) ήταν σε καλή τιμή σήμερα και ήξερα πως σίγουρα θα μπορώ να βρώ software (και μάλιστα να διαλέξω κι'όλας) στο μέλλον.

Για παράδειγμα δεν θα έπαιρνα SACD player (γιατί δεν ξέρω το μέλλον του), όμως θάθελα να αγοράσω έναν πολυκάναλο που θα μου λύσει μερικώς/προσωρινά το πρόβλημα της έλλειψης δικάναλου και θα μπορεί να με καλύψει όταν αργότερα θα θελήσω να αλλάξω TV και θα βρίσκω και κάτι να δώ/ακούσω στα νεώτερα format. Επειδή όμως δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό εφικτό, γι'αυτό ρωτάω...

Reaction score
10
Το κουμπι της Αλεξαινας :137: ειναι τα νεα φορματ ηχου.

Μεχρι στιγμης ειμαστε στα λογια.
Αν υπαρχουν κανα δυο ταινιες με τα true-HD formats ειναι ζητημα.
Αν εχει γινει review μηχανηματων με τα νεα φορματ ηχου και το HDMI 1.3 και τα πολυσυζητημενα 10.2 Gbps , τουλαχιστον εγω δε το ξερω.
Γιατι η Dolby λεει οτι ακομα υπαρχουν ασυμβατοτητες ?
Γιατι οι μεγαλοι περιμενουν ακομα ?
Τι παιζεται και ολοι αυτοι λενε τελος του 2008 και βλεπουμε ?
Ο μπαρμπα-Λουκας ( ΤΗΧ ) εβαλε καινουργιες προδιαγραφες.

Αυτα και αλλα πολλα....

Παντως, πρωτη φορα στα χρονικα του home theater, εχουμε νεα προιοντα, νεα φορματ και τοσο μεγαλη καθυστερηση στην υλοποιηση και ολοκληρωση τους.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef