Αορατη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εχετε ακουσει για τις γνωστες μπογιες της Vogels οι οποιες αντικαθιστουν την οθονη.
Ξερατε ομως πως υπαρχει και ενα μοντελο το οποιο ονομαζουν "αορατο"
Και γιατι αορατο?
Μα διοτι με την μπογια βαφεις ολο τον τοιχο, διχως πλαισια.
Μετα παιρνεις τις μαγνιτικες μπαρες που συμπεριλαμβανονται στην συσκευασια και καθως η μπογια και φτιαχνεις το πλαισιο που χρειαζεσαι.
Τελειωνει η προβολη?Το βγαζεις, και κανεις δεν ξερει πως ο συγκεκριμενος τοιχος χρησιμοποιειται για οθονη.
Τωρα πως υπαρχει μαγνητισμος μεταξυ μπαρων και τοιχου?
Υποθετω πως η μπογια περιεχει το κατι τις της που την κανει μαγνητικη

http://www.vogels.com/detail_extrainfo.asp?ISSAID=628

Reaction score
14
αυτό θα το γούσταρε πολύ ο Κωνσταντίνος. Ο ίδιος προβάλει σε μπέζ τοίχο, και με τα μαγνητικά θα έφτιαχνε το τέλειο κάδρο!!!

Μμμμμ...

Κόστος?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.247
Απάντηση: Αορατη

Ανδρέα, αυτό είναι το κιτ που έχω παρουσιάσει εδώ, απλά σε μια ακριβότερη εκδοχή που περιλαμβάνει και το μαγνητικό περίγραμμα της οθόνης.
Παρότι είναι μπελαλίδικο στην κατασκευή του, νομίζω ότι αξίζει και το τελευταίο από τα (λίγα) ευρώ που ζητάει, καθώς η ποιότητά του συγκρίνεται άνετα με εκείνη μιας φτηνής οθόνης.

Reaction score
0

Εχετε ακουσει για τις γνωστες μπογιες της Vogels οι οποιες αντικαθιστουν την οθονη.
Ξερατε ομως πως υπαρχει και ενα μοντελο το οποιο ονομαζουν "αορατο"
Και γιατι αορατο?
Μα διοτι με την μπογια βαφεις ολο τον τοιχο, διχως πλαισια.
Μετα παιρνεις τις μαγνιτικες μπαρες που συμπεριλαμβανονται στην συσκευασια και καθως η μπογια και φτιαχνεις το πλαισιο που χρειαζεσαι.
Τελειωνει η προβολη?Το βγαζεις, και κανεις δεν ξερει πως ο συγκεκριμενος τοιχος χρησιμοποιειται για οθονη.
Τωρα πως υπαρχει μαγνητισμος μεταξυ μπαρων και τοιχου?
Υποθετω πως η μπογια περιεχει το κατι τις της που την κανει μαγνητικη

http://www.vogels.com/detail_extrainfo.asp?ISSAID=628
Έχεις τιμές καταλόγου ΑΝΔΡΕΑ και για τα 3 κιτ???? Σε λίγο καιρό θα φτιάξω μια. ΒΑΡΕΘΗΚΑ τις ζάρες!!!!!:pc: :crazy_1:

Reaction score
3

Εγώ το έχω πει εδώ κι αρκετό καιρό πως ο τοίχος δίνει το κάτι άλλο στην εικόνα του προβολέα.
Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα, είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τί κέρδος έχει? γιατί απο ότι ξέρω οι οθόνες το βασικό τους προτέρημα είναι το κέρδος τους, η δικιά μου έχει (είχε ) 1,5 και μου έδινε αρκετή φωτεινότητα για τον CRT μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid