American Acoustic Development AAD 2001

Μηνύματα
7
Reaction score
2
Καλημέρα σε όλους.

Ελάχιστα γνωστά στην Ευρώπη και πολύ σπάνια, ένα απο τα καλύτερα mini monitors της εποχής τους και προσωπικά το πιο όμορφο μικρό ηχείο που έχω δει. Το εξωτερικό ξύλο birdseye maple είναι πραγματικά υπέροχο.

O κατασκευαστής Phil Jones είναι πίσω από πολλά hi-end ηχεία (Acoustic Energy ΑE1, Soliloquy, Platinum Audio Solo, Boston Acoustics Lynnfield 300L, Phil Jones PureSound). Ιδρύοντας την AAD θέλησε να φτιάξει ένα monitor αναφοράς και μέσω ενός ιδιόκτητου τότε εργοστασίου του είχε τις προϋποθέσεις για ακριβοθώρητες μεθόδους παραγωγής (tweeters, πίσω πρόσοψη, αντικραδασμικές ακίδες, γρίλιες, όλα custom made). Απο ότι έχω διαβάσει, δεν δημιουργήθηκαν πολλά κομμάτια.

Οι υψηλές αυτές προδιαγραφές κατασκευής, εφάμιλλες ηχείων που κοστίζουν πολλαπλάσια, αποτυπώνονται και στον ήχο. Παίζουν σαν full range κόρνες σε εκδοχή μινιατούρας χωρίς όμως χρωματισμούς, πολύ γρήγορα και αναλυτικά. Βγάζουν αδιανόητο μπάσο και αέρα για το μέγεθος τους, με δυναμικές καλών studio monitors.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το κάθε ηχείο έρχεται με το δικό του ειδικά σχεδιασμένο κουτί, παρέχονται επίσης το manual, και οι custom γρίλιες και ακίδες (3 ακίδες ανα ηχείο, βιδωτές αποσπώμενες). Είναι 33 εκ. σε ύψος αλλά ζυγίζουν πάνω απο 20 κιλά το καθένα.

Διάθεση απο Αθήνα, ακροάσεις δεκτές. Μια πραγματική ευκαιρία για hi-end ήχο, έχουν τιμολογηθεί εξαιρετικά χαμηλά για να πουληθούν.

Τιμή 1000€
 

Attachments



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Μηνύματα
3.081.329
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid
Top