Απάτη Son-Video.com

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
3.482
Reaction score
7.888
Προσωπικά έχω ζήσει και αναμονή πάνω από 30 μέρες για επιστροφή χρημάτων από εξωτερικό.

Υπομονή.
 

haris1308

Грязный Харис Στιχουργός
Μηνύματα
13.130
Reaction score
22.107
Τη στιγμή που χρεώνεται μια κάρτα, αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι μια έγκριση αγοράς με ταυτόχρονη δέσμευση του ποσού. Από του σημείου αυτού μέχρι του σημείου να αποδοθούν τα χρήματα στο κατάστημα - πωλητή, μεσολαβεί μια διατραπεζική διαδικασία η οποία πιθανόν σε αγορές από εξωτερικό να διαρκεί περισσότερο. Αφού λες πως η παραγγελία ακυρώθηκε την επόμενη, η διαδικασία αυτή δε θα ολοκληρώθηκε και μάλλον λένε αλήθεια πως δεν έχουν πάρει τα χρήματα. Λογικά είναι διαδικαστικό το θέμα και αφορά τράπεζες και όχι το κατάστημα. Έχουν δίκιο όσοι σου λένε να το δεις πιο αναλυτικά με την τράπεζα σου.
Υποψιάζομαι πως βρίσκεσαι στο σημείο που το ποσό είναι απλά δεσμευμένο στην κάρτα σου, χωρίς όμως να έχει φύγει από τον λογαριασμό σου και αυτό που εκκρεμεί είναι η αποδέσμευση του.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
3.482
Reaction score
7.888
Όταν γίνεται μια παραγγελία το ποσό είναι υπό δέσμευση. Δεν έχει γίνει μεταφορά. Με αυτόν τον τρόπο το λογιστήριο γνωρίζει ότι μπορείς να πληρώσεις αυτό που θες. Όταν έρθει η ώρα για διεκπεραίωση της παραγγελίας γίνεται και η μεταφορά. Μετά το λογιστήριο δίνει εντολή στην αποθήκη να προχωρήσει.
Όλοι έτσι δουλεύουν. Ακόμα και ο κολοσσός το Amazon έτσι δουλεύει.

Υπομονή.
Να αρχίσεις να ανησυχείς μετά από 40-50 μέρες. Δυστυχώς το σύστημα έτσι δουλεύει και όταν εμπλέκονται 2 χώρες χρειάζεται χρόνος (μόνο αυτοί ξέρουν γιατί).
 

haris1308

Грязный Харис Στιχουργός
Μηνύματα
13.130
Reaction score
22.107
Τσέκαρε τον λογαριασμό σου και δες αν υπάρχει μια διαφορά 70 ευρώ ανάμεσα στο ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ υπόλοιπο και στο ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ υπόλοιπο.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
154.244
Μηνύματα
2.347.228
Members
35.065
Νεότερο μέλος
olly
Top