Απίστευτες πατέντες και αποτέλεσμα 0

Reaction score
0
Απο την στιγμη που καποιος αγοραζει 500GB εξωτερικο δισκο και δεν του δουλευει οπως πρεπει εγω το θεωρω προβλημα. Οσο για το service και γενικα για το Support της SONY ειμαι σιγουρος πως μπορουν αρκετα ατομα εδω μεσα να επιβεβαιωσουν πως οντως ειναι κακιστο.
Ό,τι εξωτερικό δίσκο και να πάρεις φορμαρισμένος σε FAT32 έρχεται.

Reaction score
7
Απο την στιγμη που καποιος αγοραζει 500GB εξωτερικο δισκο και δεν του δουλευει οπως πρεπει εγω το θεωρω προβλημα. Οσο για το service και γενικα για το Support της SONY ειμαι σιγουρος πως μπορουν αρκετα ατομα εδω μεσα να επιβεβαιωσουν πως οντως ειναι κακιστο.
Μπορεί όντως το Service εδώ στην Ελλάδα να είναι κάκιστο...έχω ακούσει και εγώ περίεργα πράγματα. Το θέμα με Drivers και Firmware Support όμως δεν εξαρτάται από καμία Sony Ελλάς, Italy, Germany κ.ο.κ. Τώρα όσο για το πρόβλημα με το δίσκο είσαι άκρως υπερβολικός... Με την ίδια λογική έπρεπε όλοι να κάνουμε τότε παράπονα στη Microsoft γιατί τα Windows 98 δεν υποστήρίζαν NTFS. Προβληματικά μπορεί να ήταν, αλλά όχι γιατί δεν θέλησε να υποστηρίξει NTFS... ΕΛΕΟΣ!

Reaction score
4
θα μιλήσω και αύριο με τον Sony :happy_9:
Κατσε ρε μην τρεχεις!!!
Να φτιαξουμε μια λιστα πρωτα.
Εχουμε και λεμε.

1)Υποστηριξη native mkv και γενικως ολα τα format που κατα καιρους κατεβαζουμε.
2) RSX μεσα απο Linux (να το τονισεις αυτο)
3) XMB in-game (εδω μας προλαβαν αλλοι που τους πηραν τηλεφωνο - μεσα στον μηνα βγαινει)
4) Ολα τα format ηχου μεσα απο optical
5) Να φορτιζουν τα sixaxis και με σβηστο το ps3

Πες τους αυτα και βλεπουμε. )()()(

HV

Reaction score
0
Οταν βγηκε το PS3 το NTFS μετρουσε ηδη πολλα χρονια ζωης...Δεν μπορεις να πεις το ιδιο και με τα Windows 98.........Αραγε αυτα τα παραδειγματα θελεις και τα λες η βγαινουν αυθορμητα ?

Reaction score
7
Κατσε ρε μην τρεχεις!!!
Εχουμε και λεμε.

3) XMB in-game (εδω μας προλαβαν αλλοι που τους πηραν τηλεφωνο - μεσα στον μηνα βγαινει)

1)Το χω πετάξει αν δεν βγάλει firmware χτες γι'αυτό
2)Μου το υποσχέθηκε
3)Θα τον κράξω εμένα δε μου το είπε :mad_2:
4)Ναι μου είπε ότι θα δώσει μαζί και οπτική ίνα σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι Providers
5)Αυτό μόνο στο δικό μου Firmware (subcode08067136.PUP) που θα μου στείλει τώρα....Α! για να σκάσεις!

Reaction score
7
Οταν βγηκε το PS3 το NTFS μετρουσε ηδη πολλα χρονια ζωης...Δεν μπορεις να πεις το ιδιο και με τα Windows 98.........Αραγε αυτα τα παραδειγματα θελεις και τα λες η βγαινουν αυθορμητα ?
To NTFS υπάρχει από το 1993... και είναι της Microsoft κιόλας! Τα παραδείγματα αυτά είναι λογικά και ελπίζω ότι τα διαβάζουν λογικοί ανθρώποι...Τώρα εσύ δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία ανήκεις και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μιάς βλάβης ή ενός προβλήματος με ένα Feature ή μιας έλειψης. Όταν την καταλάβεις πές μου για να καταλάβω και εγώ αν η έλειψη μυαλού είναι Feature ή πρόβλημα σε έναν άνθρωπο... Όχι τίποτα άλλο απλά για να ξέρω πώς να εκμεταλλευτώ τις ντομάτες που πολύ απλόχερα μου χαρίζει αυτό το Forum...

Reaction score
1
Κατσε ρε μην τρεχεις!!!
Εχουμε και λεμε.

Ρε θελω να παιζει και τις αντιγραφες μου απο το ps1 και το ps2

HV

Reaction score
0
Το NTFS χρησιμοποιηθηκε ευρεως με τα Windows 2000. Πριν απο αυτα ακομα και το FAT32 ακουγοταν σαν απο εναν αλλο κοσμο. Οταν βγηκε το PS3 τα λειτουργικα που χρησιμοποιουσαν NTFS ηταν και ειναι Παμπολλα οποτε πως μου συγκρινεις το 1997 με το 2006 ?? Οσο για τις προσβολες σου λιγο πιανουν γιατι δοξα τον θεο οι διαβασμενοι εδω μεσα ξερουν καλα τι λεω και ποιος ειμαι.

Reaction score
7
Το NTFS χρησιμοποιηθηκε ευρεως με τα Windows 2000. Πριν απο αυτα ακομα και το FAT32 ακουγοταν σαν απο εναν αλλο κοσμο. Οταν βγηκε το PS3 τα λειτουργικα που χρησιμοποιουσαν NTFS ηταν και ειναι Παμπολλα οποτε πως μου συγκρινεις το 1997 με το 2006 ?? Οσο για τις προσβολες σου λιγο πιανουν γιατι δοξα τον θεο οι διαβασμενοι εδω μεσα ξερουν καλα τι λεω και ποιος ειμαι.
Στα Windows Millenium τότε γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε που βγήκαν μετά τα Windows 2000;......
Δεν ξέρω ποιός ξέρει και τι για σένα αλλά πραγματικά από τα δείγματα γραφής σου ίσως είσαι ένα από τα τελευταία άτομα που θα ήθελα να γνωρίσω προσωπικά...Πάντως έχει πλάκα όταν στριμώχνεσαι..... :happy_9: :happy_9: :happy_9:

HV

Reaction score
0
Τα Windows 2000 ηταν κατι σαν τα Windows XP Pro ενω τα Windows Millenium κατι σαν τα Windows XP Home.
Πιο συγκεκριμενα τα Windows 2000 ειχαν πολλες ομοιοτητες με τα Windows Server και γιαυτο ειχαν το NTFS καθως και αλλες επιλογες ομοιες με αυτα. Μεχρι και το kernel τους ηταν σχεδον ιδιο.
Τα Windows Millenium ηταν πιο πολυ σαν τα Windows 98 και γιαυτο ηταν πιο user friendly απο τα 2000.
Και δεν στριμωχτηκα αφου αυτα που λεω ισχυουν.

Reaction score
4
Ρε θελω να παιζει και τις αντιγραφες μου απο το ps1 και το ps2
Update

6) Φουλ support σε αντιγραφα ασφαλειας απο ps1 και ps2.

Reaction score
7
Τα Windows 2000 ηταν κατι σαν τα Windows XP Pro ενω τα Windows Millenium κατι σαν τα Windows XP Home.
Πιο συγκεκριμενα τα Windows 2000 ειχαν πολλες ομοιοτητες με τα Windows Server και γιαυτο ειχαν το NTFS καθως και αλλες επιλογες ομοιες με αυτα. Μεχρι και το kernel τους ηταν σχεδον ιδιο.
Τα Windows Millenium ηταν πιο πολυ σαν τα Windows 98 και γιαυτο ηταν πιο user friendly απο τα 2000.
Και δεν στριμωχτηκα αφου αυτα που λεω ισχυουν.
Μαθήματα πληροφορικής δεν χρειάζομαι...ξέρω πολύ καλά τις διαφορές των λειτουργικών.... Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι προσπαθείς να αλλάξεις το επιχείρημα σου που μέχρι τώρα στηριζόταν στα χρόνια που υπήρχε το NTFS με το αν ένα λειτουργικό χρειάζεται ή όχι να έχει NTFS. Και στην τελική θα σου απαντήσω και εγώ ότι το PS3 είναι μια παιχνιδομηχανή...έχει ανάγκη περισότερο το NTFS από έναν υπολογιστή με Wnidows 98/Me; Έναν υπολογιστή που κάποιος φυλάει σημαντικά δεδομένα που δεν θέλει με την παραμικρή πτώση τάσης να χάσει αρχεία; Αποφάσισε σε τι επιχειρήματα στηρίζεσαι και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα (...αν και είναι ανώφελο)

HV

Reaction score
0
Σημαντικα δεδομενα φυλλαγονται καλυτερα με Backup και οχι με το αν εχει καποιος η οχι NTFS οποτε για πια επιχειρηματα μιλαμε ακριβως ?
Τεσπα εφοσον το θεμα PS3 με αφηνει αδιαφορο παντελως δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να χαλαμε την ζαχαρενια μας.

Reaction score
0
Update

6) Φουλ support σε αντιγραφα ασφαλειας απο ps1 και ps2.
Να παίζει και hd-dvd!!! Να του πειράξουν λίγο το laser, ξέρουν αυτοί...

Reaction score
0
Απάντηση: Απίστευτες πατέντες και αποτέλεσμα 0

Και οταν φωρτωνεις ενα demo να μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα λαι κυριωςοταν κατεβαζεις κατι και πατας να δεις μια ταινια να μην σταματαει να κατεβαζει..Μεγαλη π@π@ρια αυτη.Να περιμενω να κατεβασω ενα τρειλερ και οση ωρα περιμενω να μην μπορω να δω ενα dvd(αφου δεν χρισημοπειω σκληρο)wall_1

Reaction score
7
Σημαντικα δεδομενα φυλλαγονται καλυτερα με Backup και οχι με το αν εχει καποιος η οχι NTFS οποτε για πια επιχειρηματα μιλαμε ακριβως ?
Τεσπα εφοσον το θεμα PS3 με αφηνει αδιαφορο παντελως δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να χαλαμε την ζαχαρενια μας.
Το Backup είναι σίγουρα μια προφύλαξη και καλό είναι να τη χρειάζεσαι όσο το δυνατόν πιο σπάνια....και στο NTFS είναι σαφώς πιο σπάνιο να πάρεις τα δεδομενα στο χέρι απ'ότι σε FAT32.... Εξάλλου μόνος σου το είπες για τους Servers που χρησιμοποιούν NTFS. Αλλιώς θα είχαν FAT32 και χιλιάδες Backup Devices :happy_9: Και ναι αφού το PS3 σε αφήνει παντελώς αδιάφορο..(παπάτζααααα....:happy_9:....οτιδήποτε φταίει που σκότωσε το HD-DVD δεν σε αφήνει αδιάφορο...) ας το αφήσουμε το θέμα... και να πιάσουμε την αναξιοπιστία της.............................................................................WARNER
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Εγω πρωταρχικα θα ηθελα να παιζει ελληνικους υποτιτλους. Καποιος τροπος που υπαρχει μου φανηκε αρκετα περιπλοκος.
Καλο ειναι να μην μας τα δινουνε και ολα ετοιμα γιατι με τι θα ειχαμε να σπαζαμε το κεφαλι μας? Καλο ειναι μεσα μεσα να εχουμε κατι να αξασκουμε το μυαλο, να πειραματιζομαστε κλπ.
Νομιζω παντως οι υποτιτλοι ειναι σημαντικο και απο την στιγμη που βαλανε να παιζει divx εχουμε καθε λογικο δικαιωμα να ζητουμε να παιζει και υποτιτλους srt.

Βεβαια ολα τα αιτηματα ειναι λογικα και μακαρι να πραγματοποιηθουν "happy_1"

Ομως ειναι ωραια να μας δινεται το 75% και να σκεφτομαστε με ποιο τροπο απο μονοι μας θα παρουμε το 100%. Πχ το πιο απλο παραδειγμα. Σιγουρα θα βολευε το χειριστηριο να φορτιζει και με κλειστο το μηχανημα, αλλα πχ εγω το φορτιζω στο pc που ετσι κι αλλιως ειναι ανοικτο μερα νυκτα... Υπαρχουν προγραμματα μετατροπης αρχειων που ολοι τα ξερετε φανταζομαι, themes, hard disks οτι θελει ο καθενας κλπ Ενταξει υπαρχει το προβλημα του fat32 - ntfs και το μεγεθος των αρχειων αλλα και εκει εχω ακουσει δυο τρια διαφορετικα ορια και δεν ειναι απολυτα βεβαιο πως θα αντιδρασει το PS3 σε καθε περιπτωση (τυπος αρχειου και μεγεθος) , επομενως ενα μυστηριο υπαρχει ...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Απίστευτες πατέντες και αποτέλεσμα 0

Τέτοιου είδους υποστήριξη δύσκολο να προσφέρει η Χώνυ (ο πελάτης της δηλ τα χώνει :happy_9: ), καθ' ότι δεν συμπαθεί τα ανοιχτά φορμάτ.

Άσχετα με τις προσωπικές μου απόψεις για της εταιρία, έχω να πω πως δεν πούλησε κονσόλες με υποστήριξη εξωτερικών δίσκων διαμορφωμένων με NTFS, άρα είναι εντάξει σ' αυτό.

Δεν σε καλύπτει, δεν αγοράζεις, τόσο απλό. :happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas