Απίστευτο Θράσος 2

Reaction score
0
Αναφέρθηκε το όνομά μου οπότε θα παρέμβω.

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να παρακαλέσω τον killer να μην ασχολείται με τον πωλητάκο, δηλ. τον κ. Καφάτο. Αυτό είναι αποκλειστικό μου προνόμιο και δε το παραχωρώ σε κανένα.

Πάμε τώρα σε ένα άλλο πιο σοβαρό θέμα. Δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά θα δώσω λίγες νομικές συμβουλές γιατί υπάρχει προηγούμενο.

Αν όντως είναι αληθές το IP που δημοσιεύτηκε και το site της εταιρείας τότε ο εν λόγο κύριος και τα δεκανίκια του (βλέπε διαχειριστές) παραβίασαν το άρθρο 2472/97 . Έχει ξαναγίνει εδώ μέσα με άλλο εταιρικό site και δρομολογούνται εκπληξούλες.

Από τη στιγμή που είναι αδύνατο να ξέρει κανείς ποιος είναι πίσω από κάποιο εταιρικό site καθώς ο server δίνει δυναμικό IP σε κάθε χρήστη του, όλα αυτά τα όμορφα εκφοβιστικά λογάκια πάνε περίπατο.

Το σοβαρό όμως εδώ της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Καφάτος έδωσε κάποιο site. Το νομικό τμήμα της εταιρείας σου μπορεί κάλλιστα να τον τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί και να ζητήσει μία απίστευτη αποζημίωση καθώς εμπλέκεται η εταιρεία (τρίτο πρόσωπο με εξαιρετικά δικαιώματα) σε προσωπικές κόντρες κάποιου ο οποίος είναι ανώνυμος.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα αν κάποιος τολμήσει να ενοχλήσει προσωπικά (με βάση κάποια υπόνοια) την εταιρεία ή κάποιο εργαζόμενό της. Εκεί μία απλή καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων αρκεί για να απαλλαγούμε από τον κ. Καφάτο για αρκετό διάστημα. :mrgreen:

Θα σε παρακαλούσα επειδή ετοιμάζονται κάποιες εκπληξούλες από εταιρεία με 200 άτομα μόνο στο νομικό τμήμα να μου δημοσιοποιήσεις εδώ μέσα αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν κατάλαβαν κάποιοι ότι το να δίνεις εταιρικό site σε μορφή δυσφήμησης είναι ότι χειρότερο. Να δούμε τώρα πως θα ανταποκριθούνε στα έξοδα. :p

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το μέλος Killer λίγο πριν γράψει το συκοφαντικό του μήνυμα αποδέχθηκε τους παρακάτω όρους όπως αυτοί εμφανίζονται πριν την εγγραφή νέου μέλους:

"Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή."

Και επίσης αποδέχθηκε:

"Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε."

Είπαμε ότι εδώ μέσα δεν είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
5
Προτείνω και όποιος συμφωνέι να γράψει κάτω από αυτό το post......

NA ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΟΣΜΟ......

φανταστείτε μετά από 2 χρόνια μετά από ένα search στο google να βρω ένα μην στο avsite που αναφέρει ότι ο Κώστας Κωστάκης είναι βλάκας , χαζός, αντιεπαγγελματίας κτλ κτλ κτλ ....

Εγώ που δεν θα ξέρω τίποτα από το overall story θα νομίζω ότι όντως ο Κώστας και όλοι οι φίλοι του είναι ΚΛΕΦΤΕΣ , ΒΛΑΚΕΣ κτλ κτλ κτλ..........

Οπότε

1 ) Μηνύματα με Ονοματεπώνυμα και περιεχόμενο υβριστικό ή συκοφαντικό ΠΡΕΠΕΙ να διαγράφονται ....... (για ευνόητους λόγους)
2) Κανείς να μην μπορεί να δει το forum αν δεν κάνει Login . (όπως πχ το forum των 4τροχών)

Όποιος συμφωνεί να γράψει κάτω από αυτό το Post ώστε να πείσουμε τον Γενικό Διαχειριστή.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
τελικά για όλα φταίει ο Καφάτος!!!

που δεν σας έχει ξεμπροστιάσει τόσο καιρό...

Τα μαγαζάκια του nikellll και του killer δεν πάνε καλά και επειδή δεν μπρούν να φταίνε αυτοί, τους φταίει ο Καφάτος...

αλλά είπαμε ο ηλίθιος είναι ανίκητος...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δυο επιθεσεις σε λιγοτερο απο ενα 24ωρο....

Σε ελευθερη μεταφραση αυτο σημαινει:
1.Το AVsite παει...μαμιοντας :lol: (πες μας κατι νεο)
2.Οι δουλειες μου πανε...μαμιοντας(οποιος δουλευει...)

Καποιοι ενοχλουνται!

Παρακαλω επιτρεψατε στον ταπεινο "πωλητακο"(τιμη μου και καμαρι μου) να αποσυρθει εις τις προστυχες εργασιες του. :lol:

Υ.Γ.Θα ηθελα να σκεφτειτε τις προτασεις του Stelios

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο, αλλά...

ΜΟΝΟ για τις ανώνυμες καταγγελίες με ψευδώνυμο ή από πρόσωπα που ΔΕΝ μπορούν ή δεν θέλουν τα ίδια να ταυτοποιηθούν.
Γιατί στη περίπτωση που εγώ φανώ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ σε κάποιο πελάτη μου, γιατί να μην έχει το δικαίωμα να το ανακοινώσει;

Μόνο ετσι θα ξεχωρίσει κάποιος επαγγελματίας από κάποιον που δεν τιμάει την εργασία του.

Σε ανώνυμες καταγγελίες είμαι και εγώ σύμφωνος να διάγράφεται το θέμα που ανοίγετε ή το μύνημα απευθείας και το συντομότερο δυνατόν.

Εγώ θα πρέπει να φαίνομαι σε οποιοδήποτε μπάινει και διαβάζει αυτά τα σχόλια οτι έχω τόσο αλήτικη συμπεριφορά, χωρίς να έχω κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα από αυτα που μου προσάγουν;

Θα παρακαλούσα λοιπόν τον διαχειριστή να σβήσει το θέμα (ή ας το κρατήσει σε αρχείο για τον Ανδρέα Καφάτο αν το χρειαστεί για κάποια νομική διαδικασία, εγώ δεν θα προβώ σε καμία), το ταχύτερο δυνατόν ή ο κατήγορος ας μου αποδείξει οτι πράττω κατά τα γραφόμενα του εστω και σε καθεστώς ανωνυμίας.

Reaction score
54
Ρε παιδιά γιατι τα κρατάτε; Έχει χαλάσει το delete button του forum; Είναι ανάγκη να διαβάζουμε τα απωθημένα κάθε ανώνυμου;

Reaction score
14
Πολυ μου αρέσει η επαγγελματικότητα του Γενικού διαχειριστή. Πραγματικά, δεν είναι παιδική χαρά εδώ. Αλήθεια, εμένα γιατί δεν με είπε κανένας πωλητάκο;; Φαντάζομαι θα πρέπει να είσαι πολύ καλός για να σε λένε έτσι.

κ.Ακρατόπουλε και κ.Καφάτο, έχετε την πλήρη υποστήριξή μου, μιας και φαίνεται από όλα τα παραπάνω, ότι ο σωστός επαγγελματίας δεν είναι ο καταρτισμένος στη δουλειά του μόνο αλλά αυτός που συμπεριφέρεται επαγγελματικά (με επιχειρήματα και σωστή κρίση) σε όλες τις περιπτώσεις.

Reaction score
5
Αντρέα δεν μας δίνεις όλα τα ip του nikos-elll διότι έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο βλάκας οπόσο φαίνεται.
Καλύτερα στύλε τα σε ΠΜ.
:wink:

Reaction score
7
Δεν καταλαβα ΝΙΚΟΛΑΚΗ...
Μπορει ο καθενας να συκοφαντει συγκεκριμενα και επωνυμως ατομα επειδη θιγονται τα συμφεροντα του (γιατι συκοφαντια ειναι, η κατηγορια ειναι με αποδειξεις και δεν γινεται σε ενα forum αλλα στα δικαστηρια - πραγμα που θα επρεπε να το γνωριζεις (από εταιρεία με 200 άτομα μόνο στο νομικό τμήμα) ) και επειδη χρησιμοποιει το δικτυο μιας εταιριας ΔΕΝ μπορει να του κανει κανενας τιποτα?

Πας καλα?

Αν ειναι ετσι να κατσω να βριζω τον καθενα μεσα απο τoν server της εταιριας μου...
Οι νομικες αρχες τι χρησιμοποιουν για να εξαρθρωσουν παρανομιες μεσω internet?
Για ρωτα τους 200-σους...

Reaction score
14
Μάλλον το έγραψε με σαφώς άλλη διάθεση ο κ.Κολιάβας παρά για να πάρει το μέρος κανενός ή για να δικαιολογησει κατί, φαντάζομαι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας από τον server της οποίας στάλθηκε το μήνυμα δεν έχουν ιδέα...

Όμως από την άλλη κάποιος από αυτούς που φιλοξενούν στα κομπιούτερ τους είναι τόσο ανεύθυνος που εκθέτει την εταιρία αυτή...

Reaction score
678
Μάλλον το έγραψε με σαφώς άλλη διάθεση ο κ.Κολιάβας παρά για να πάρει το μέρος κανενός ή για να δικαιολογησει κατί, φαντάζομαι.
Tο έγραψα πολύ απλά για να δείξω ότι προτιμώ να πηγαίνω καλά και να είμαι πρώτος κι ας βάλλουν εναντίον μου παρά να λένε "α τον κακόμοιρο!"
Επειδή κρίνω ότι το avsite πηγαίνει πολύ καλά, λογικό είναι να βάλλεται.

Όταν είσαι ψηλά όλοι θέλουν να σε ρίξουν κάτω.
Από φθόνο, ζήλεια κι ανικανότητα να σε ανταγωνιστούν.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Σαφώς και υποστηρίζω αμέριστα το avsite και δη τον Ανδρέα και το Χρήστο.

Reaction score
678
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας από τον server της οποίας στάλθηκε το μήνυμα δεν έχουν ιδέα...  

Όμως από την άλλη κάποιος από αυτούς που φιλοξενούν στα κομπιούτερ τους είναι τόσο ανεύθυνος που εκθέτει την εταιρία αυτή...
Γι' αυτό φρονώ ότι πρέπει η εν λόγω εταιρεία να λάβει γνώση. Όχι μόνο για να μην συκοφαντηθεί άδικα αλλά και να λάβει μέτρα ώστε να χαλιναγωγήσει παρόμοιες συμπεριφορές.

Reaction score
0
Το Σαββατο το βραδυ και με δυο ωρες ρυθμισεων ο βαγγελης μου εκανε τον s3 να πεταει παροτι εγω με το DVE ειχα αφιερωσει παρα πολλες ωρες ρυθμιζοντας και ξαναρυθμιζοντας το αποτελεσμα με τον Βαγγελη ηταν ακρως εξαιρετικο.Τωρα για σενα KILLER δυο πραγματα συμβαινουν η στραβος εσαι η μαλακας διαλεξε και παρε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid