Απαγόρευση πρόσβασης, έχει δικαίωμα;

Reaction score
3
Απάντηση: Απαγόρευση πρόσβασης, έχει δικαίωμα;

Το "δεν ανέχομαι" αφορά όλους και όχι μόνο τον εργοδότη μου.
GTX, το αν μου χρειάζεται ή όχι στη δουλειά μου, έχει δικαίωμα να το κρίνει η υπηρεσία μου και ίσως πράγματι να μην μου χρειάζεται.
Αλλά δεν καταλαβαίνω το εξής:
εκεί που κάνω τη δουλειά μου, κακό είναι π.χ. να κατεβάσω ένα demo που έχει βάλει ο Σωτήρης;
Θίγεται η ασφάλεια του Δημοσίου ή μιας εταιρείας;
Αυτό θα μπορούσα να το έκανα και στην ιδιωτική δουλειά.

Άσε που έμεινα συνδεδεμένος γιατί το έκοψε ξαφνικά και δεν μπορούσα να μπω από κανένα άλλο Η/Υ.
Ευτυχώς που μου είπανε κάποιο τρόπο και μπήκα απλά και αποσυνδέθηκα.

Reaction score
3

Καλύτερα να αναρωτηθείτε πως αντέχω να τα βγάζω πέρα, με μια μάνα 93 χρονών με όλα της τα προβλήματα υγείας, χωρίς βοήθεια από κανέναν, χωρίς διακοπές (φέτος κλείνω 9 χρόνια), και προπαντός να ακούω τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του Αβραμόπουλου και των άλλων για κράτος πρόνοιας.
Αρκετά τους ανέχτηκα.
Θα τα πληρώσουν όλα (αναδρομικά και με τόκο), μόλις "φύγει" με το καλό το μόνο άτομο που με κρατά ακόμα μακριά από την εκδίκηση.

Reaction score
1.213

Καλύτερα να αναρωτηθείτε πως αντέχω να τα βγάζω πέρα, με μια μάνα 93 χρονών με όλα της τα προβλήματα υγείας, χωρίς βοήθεια από κανέναν, χωρίς διακοπές (φέτος κλείνω 9 χρόνια), και προπαντός να ακούω τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του Αβραμόπουλου και των άλλων για κράτος πρόνοιας.
Αρκετά τους ανέχτηκα.
Θα τα πληρώσουν όλα (αναδρομικά και με τόκο), μόλις "φύγει" με το καλό το μόνο άτομο που με κρατά ακόμα μακριά από την εκδίκηση.
Eχουμε δικα μας προβληματα.Δεν θα ασκουμε των αλλων , ιδιως οταν αυτα καθε χρονο εστιαζονται στο '' δεν πηγα διακοπες'' .

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Απαγόρευση πρόσβασης, έχει δικαίωμα;

spooky:111:

Reaction score
59

:111: Oι εμμονες εχουν καταστροφικα αποτελεσματα !!

Κωστη συνελθε και σκεψου λογικα !!!

Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα απο εμμονες που καταληγουν σε ξεσπασματα αγρια και βιαια και φυσικα στο συνολο των περιπτωσεων η ψυχοσυνθεση των ατομων αυτων ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Φιλικα στο λεω και καλοπροαιρετα !!!

Ηρεμησε !!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλες οι εταιρίες σχεδόν έχουν κόψει το rapidshare και τα αντίστοιχου τύπου site. Οι λόγοι είναι προφανείς. Επειδή σε αυτά τα site υπάρχει και παράνομο περιεχόμενο (καθημερινά χιλιάδες αρχεία τα διαγράφει το ίδιο το rapidshare) δεν μπορούν οι εταιρίες να φαίνεται ότι διακινούν τέτοιο υλικό. Πόσο μάλλον το Δημόσιο...

Παλιότερα σε μεγάλη διαφημιστική που δούλευα είχαν κόψει την πρόσβαση στα site με πονηρό υλικό και μας το είχαν ανακοινώσει επίσημα... (όχι ότι εμείς τα χρησιμοποιούσαμε... :114:)

Βέβαια από την άλλη πολλές φορές τα ΙΤ τμήματα και ειδικά του Δημοσίου που βαριούνται που ζουν, κόβουν ό,τι χρειάζεται κάποια έστω ρύθμιση για τον έλεγχο τους...

Έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν την χρησιμοποίηση stick γιατί όπως παλιότερα οι δισκέτες μπορεί να έχουν ιούς!!! :143:

Τέλος πάντων αυτό είναι το Δημόσιο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Χρήστο μόνον αυτός είναι ο λόγος; Το ότι ενώ προσπαθείς ο δύστυχος να κατεβάσεις ένα email για την δουλειά σου και κάνεις 5 ώρες γιατί ο αργόσχολος δίπλα σου έχει βάλει να κατεβάζει ότι μ@λακία του 'ρθει και σου τρώει το bandwidth, δεν είναι λόγος;

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ρε Χρήστο μόνον αυτός είναι ο λόγος; Το ότι ενώ προσπαθείς ο δύστυχος να κατεβάσεις ένα email για την δουλειά σου και κάνεις 5 ώρες γιατί ο αργόσχολος δίπλα σου έχει βάλει να κατεβάζει ότι μ@λακία του 'ρθει και σου τρώει το bandwidth, δεν είναι λόγος;

...
Και αυτός είναι σοβαρός λόγος.

Reaction score
0
Μια εταιρεια εχει δικαιωμα να επιτρεπει την προσβαση στο διαδικτυο οπου εκεινη θελει. Ή και καθολου φυσικα.

Οι λογοι ειναι πολυ απλοι...

1) Security!!! Δεν μπορει ο καθενας που εχει ενα PC συνδεδεμενο με το εσωτερικο δικτυο της εταιρειας ( δηλ. με servers εφαρμογων, mail servers κλπ.) να μπαινει και σε οτι σελιδα να'ναι...
Ειναι κατανοητο νομιζω αυτο.

2) Με τη χρηση PtP ή rapidshare ή οτι αλλο σκεφτει κανεις γονατιζει το bandwidth (upstream και downstream) της εν λογω εταιρειας/υπηρεσιας/φορεα. Και "κλεβεται" (το bandwidth) απο τις δικτυακες εφαρμογες που η καθε εταιρεια τρεχει με αποτελεσμα αυτες να υπολειτουργουν.
Και αυτο νομιζω οτι ειναι κατανοητο.

3)Το surf σε/με αποσπα απο την εργασια σου/μου. (το ξερω οτι ακουγεται λιγο "εργοδοτικο" αυτο αλλα η αλληθει αειναι πως ετσι ειναι)

Τωρα για τα υπολοιπα με τα stick και τα λοιπα, και σε αυτο εχουν δικιο. Γιατι και τα stick κουβαλανε virus.
Αναμφισβητητα.
Οποτε και αυτο ειναι λογικο.

Γενικα, ενας ΙΤ admin πρεπει να εχει "πνιγμενους" τους users, αν θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο.

Υ.Γ. Παντως τα δηθεν "πειραγματα" για τη δουλια του ανθρωπου, δεν ηταν σωστα, μαλλον προς το αγενες μου φανηκε οτι πηγαιναν, τεμπεληδες υπαρχουν παντου. Και μαλιστα ζουν και βασιλευουν.

Reaction score
4.467

ρε παιδιά το bandwith του δημοσίου ή της εταιρίας δεν είναι για να παίζουν οι υπάλληλοι.

Κωνσ/νε για φαντάσου τι θα γίνει αν μαζί με το ραδιόφωνο, το facebook, το msn που έχουν όλοι οι δημόσιοι ανοιχτά (μαζί με τις online πασιέντζες), καμμία 20αρία κατέβαζαν και κάνα mkv!

Το δίκτυο του δημοσίου είναι για να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον ΔΥ!

Reaction score
173

Το δίκτυο του δημοσίου είναι για να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον ΔΥ!
Nα μια σωστη αποψη μεσα στις 4 σελιδες αυτου του θεματος.

Reaction score
0
Η απάντηση είναι ναι έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει την πρόσβαση και γενικά την πρόσβαση σε όλο το Internet.
Είναι πολύ απλό, η δουλεία σου εξαρτάτε από το rapidshare ; αν ναι τότε θα πρέπει να σου βρούνε εναλλακτική λύση οι της μηχανογράφησης.

Παράδειγμα σε μια εταιρία είχα δει :
Οι χρήστες δεν είχαν δικαιώματα να εγκαταστήσουν εφαρμογές και να αλλάξουν ρυθμίσεις του συστήματος.
Οι χρήστες είχαν πρόσβαση μόνο σε δύο σελίδες που αφορούσαν την δουλεία τους.
Οι χρήστες δεν μπορούσαν να βάλουν usb κλπ

Και γενικά τα πάντα κομμένα...

Εννοείτε πως το rapidshare εύκολα γονατίζει την γραμμή με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν ένα σωρό άλλες εφαρμογές,εννοείτε πως το rapidshare είναι γεμάτο ιούς ...
Εννοείτε πως από το rapidshare μπορείς να κατεβάσεις υλικό χωρίς να έχεις πληρώσει τα πνευματικά δικαιώματα...

Παράδειγμα από εκπαιδευτικά ιδρύματα χρησιμοποιούν torrents με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ακόμα και οι παροχοι ... με αποτέλεσμα να σέρνονται όλοι οι συνδρομητές αυτών .

Εδώ πληρώνεις την ακατονόμαστη για να έχεις απεριόριστη πρόσβαση στο Internet και μέσω της nova σου απαγορεύουν το card sharing από την συγκεκριμένη εταιρία :p

Τέλος ο εργοδότης για διάφορους λόγους ασφάλειας,παραγωγικότητας κλπ έχει το δικαίωμα να κόψει οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την δουλειά σου .

Αν στο είχαν κομμένο από την αρχή το rapidshare δεν θα άνοιγες αυτό το thread,η αν σου είχαν κόψει την πρόσβαση στο avsite :135:

Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείς σου ανήκει ;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Απαγόρευση πρόσβασης, έχει δικαίωμα;

Αρκετά τους ανέχτηκα.

Κωνσταντίνε,
έχεις σκεφτεί να επισκεφτείς κάποιο ψυχολόγο/ψυχίατρο?
πιστεύω θα σε βοηθούσε πολύ να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα μέσα σου... άσε τους εγωισμούς σου στην άκρη και σκέψου το πολύ σοβαρά ως σοβαρό άτομο που είσαι!
κάποιες φορές η καταστάσεις ξεπερνάνε τις δυνατότητές μας και χρειαζόμαστε εξωτερική βοήθεια... δεν είναι ντροπή να την ζητήσεις!!!
εντελώς φιλικά!

τώρα στο θέμα μας, προφανώς και έχουν δικαίωμα να κόψουν την πρόσβαση και σε όλο το Internet εαν το κρίνουν σωστό...
το εσωτερικό δίκτυο ανήκει στην υπηρεσία και όχι στους υπαλλήλους...

Reaction score
1
Δλδ επειδή έχεις μάνα 93 χρονών πρέπει κάποιος να την πληρώσει?

Ξεκίνησες το θέμα, υποτίθεται, με ανοιχτό μυαλό. "Ποια είναι η γνώμη σας?"
Τελικά δεν ήθελες να ακούσεις την γνώμη μας, ήθελες απλά να κράξεις, γιατί δεν ξεκίναγες κατευθείαν να τα βάζεις με όλους, και μας το έπαιζες ψύχραιμος στην αρχή ?

Ακούς εκεί θα τα πληρώσουν όλα και θα πάρω εκδίκηση.

Αν θές εγώ στον ιδιωτικό τομέα, έχω ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ. (Όπως λέγαν και οι αρχαίοι αλλαγή περιουσιών)

Αλλάζουμε?

Σας κόψαν το rapidshare και καταπατήθηκαν τα πανανθρώπινα δικαιώματα των Δ.Υ. Και αν τους ανέχτηκες αρκετά, δεν σε κρατάει και κανείς με το ζόρι, έτσι δεν είναι ?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απαγόρευση πρόσβασης, έχει δικαίωμα;

Παράδειγμα σε μια εταιρία είχα δει :
Οι χρήστες δεν είχαν δικαιώματα να εγκαταστήσουν εφαρμογές και να αλλάξουν ρυθμίσεις του συστήματος.
Οι χρήστες είχαν πρόσβαση μόνο σε δύο σελίδες που αφορούσαν την δουλεία τους.
Οι χρήστες δεν μπορούσαν να βάλουν usb κλπ

Και γενικά τα πάντα κομμένα...
Ολες οι σοβαρες εταιριες και δημοσιοι οργανισμοι κατα βασην ετσι λειτουργουν.
Ειναι αδυνατον να σαπορταρεις ενα μεγαλο πληθος χρηστων διαφορετικα.

Κι οπως ελεγε και μια ψυχη καποτε στην oracle ''εισαι ενας απλος χρηστακος'' :138:

Reaction score
3

Διάβασα τα ποστ σας και θέλω να πω 2 πράγματα μόνο.
1ον. Όσον αφορά το θέμα μετην πρόσβαση:
Δεν αντιλέγω για το κόψιμο σελίδων από το ιντερνετ, απλά ρώτησα αν νομικά έχουν το δικαίωμα και αν στέκει ο λόγος για τον οποίο το κάνουν.
Τώρα αν γονατίζει το σύστημα, αυτό είναι άλλο καπέλο.

Γιατί πριν μπούμε στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ, το δίκτυο του Υπουργείου πήγαινε πολύ καλύτερα σε ταχύτητα (60-70%) απ' ότι τώρα!

Και βέβαια "το δίκτυο του δημοσίου είναι για να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον ΔΥ", αλλά αυτό ισχύει αντίστοιχα και στις ιδιωτικές εταιρείες σε σχέση με τους πελάτες τους....

2ον. Όσον αφορά για το πρόβλημά μου με τη μάνα μου και τα περί "εκδίκησης", ΄δεν έχω πρόβλημα ψυχολογικό, ούτε πρόκειται να δολοφονήσω κανέναν ή να του κάνω κακό.
Αλλά μετά το θάνατό της, θα αντιμετωπίζονται όλοι και όλα με τον ίδιο τρόπο και νόμιμα.
Είπαμε: "δεν ανέχομαι ποτέ και για κανέναν να κάνει διακρίσεις εις βάρους του άλλου με δικαιολογίες ανυπόστατες".

Να διευκρινήσω μόνο σχετικά με το ποστ του GeorgeSpyros, ότι δεν θα την πληρώσει ο άλλος για το πρόβλημα με τη μάνα μου, θα την πληρώσει για αυτό που μου κάνει εμένα από τη στιγμή που κάνει κάτι κακό σε μένα.
Ούτε ήθελα από την αρχή να "κράξω" κανέναν, αλλά τη γνώμη που ζήτησα.
Ούτε και είπα ότι "καταπατήθηκαν τα παναθρώπινα δικαιώματατων Δ. Υ."
Μάλλον δεν τα κατάλαβες καλά.

Και για να στο δώσω με παράδειγμα:
Όταν κόβεις κάποια/ες ιστοσελίδα σε μια δημόσια υπηρεσία, καλό είναι να ενημερώνεις και τους υπαλλήλους, εφόσον πριν δεν ίσχυε αυτό.
Δημοκρατία έχουμε, οι απαγορεύσεις οφείλουν να είναι αιτιολογημένες και όχι με το έτσι θέλω.
Στο κάτω κάτω, έχω το δικαίωμα να αποσυνδεθώ πρώτα.
Όσο για το "δεν σε κρατάει και κανείς με το ζόρι" μην το ξαναπείς γιατί έχει το copyright ο Τσαρουχάς :126:
Και μου θυμίζεις αυτούς που λένε να μην παραπονιέσαι που δεν μπορείς να πάρεις καινούργιο ζευγάρι παπούτσια γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν πόδια!

Reaction score
0
Κωνσταντίνε, στο θέμα τότε με την μπαταρία Nokia ήμουν μαζί σου 100%! Στο συγκεκριμένο θέμα όμως θεωρώ ότι υπάρχει υπερβολική αντίδραση σχετικά με το θέμα πρόσβασης στο Rapidshare.

Όπως δεν σας είχαν ενημερώσει όταν πρωτοβάλατε Internet για το ποιες σελίδες θα μπορείτε να βλέπεται μέσω internet (και φυσικά τότε δεν έφερες αντίρρηση για το ότι δεν σε ενημέρωσαν) έτσι και τώρα που συμβαίνει το αντίστροφο(για το ποιες σελίδες ΔΕΝ μπορείτε να βλέπεται) δεν οφείλουν να σε ενημερώσουν , τόσο απλά.

Reaction score
0
kosdion άνοιξε από τον υπολογιστή εκεί το command prompt Και κάνε ένα tracert www.esport-servers.de και κάνε αν θες copy paste τα αποτελέσματα του trace.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99