Απαιτήσεις για λήψη Astra 19 απο Ηράκλειο Κρήτης

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι...με ενδιαφέρει η λήψη του Astra 19 και οι δέσμες Astra 1F , Astra 1H , Astra 1L με τα hd κανάλια τους.
Είμαι προς απόκτηση καινούργιου πιάτου για να το ρίξο απ'ευθείας πάνω του(Astra19) τι πιάτο θα είναι αρκετό για αυτήν την λήψη?...π.χ:ένα πιάτο Gibertini OP120 είναι αρκετό?....Να αναφέρω ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι δέν είναι ανάγκη για σπατάλες γι αυτό και ζητάω την αντικειμενική σας άποψη γιατί οι ντόπιοι εγκαταστάτες λένε ότι θέλουν και έχω μπερδευτεί!!!...ένας μου λέει 1.20 είναι αρκετό άλλος 1.40 και άλλος 1.80 γιατί τόσες μεγάλες αποκλήσεις δεν ξέρω , αλλά η οικονομική διαφορά απο 1.20 στο 1.40 και 1.80 είναι σημαντική!!!!.

Η περιοχή είναι η "Ανάληψη" λίγο πιο έξω απο το Ηράκλειο Κρήτης και ο δέκτης ο Dm800HD.

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Απάντηση: Απαιτήσεις για λήψη Astra 19 απο Ηράκλειο Κρήτης

Επειδη δεν βλεπω να σου απανταει κανεις προτεινω να ριξεις μια ματια στο ακολουθο θεμα που ασχολειται επισης με τις 19.2Ε στην Κρητη: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42109

Με λιγα λογια:
1F: ξεχνα τον, απαιτει >2.30μ
1H: εδω ειναι που ο καθενας προτεινει οτι τον συμφερει αλλα η αληθεια ειναι πως με 1.20μ κατι θα βγαινει, για πληρης ληψη ολων ομως θελει τουλαχιστον 1.80μ στο Ηρακλειο χωρις να ειμαι βεβαιος οτι θα βγαζεις τις δυσκολες που σιγουρα βγαινουν με 2.30μ
1KR/L/M: με 80εκ βγαινουν ολες

Να υπενθυμησω οτι σε 2 χρονια περιμενουμε τον 1N ο οποιος απ οτι δειχνει θα διωξει τους 1F και 1H με αποτελεσμα να γινει πανευκολη η ληψη σε ολο το Νοτιο Αιγαιο.

Reaction score
0

Επειδη δεν βλεπω να σου απανταει κανεις προτεινω να ριξεις μια ματια στο ακολουθο θεμα που ασχολειται επισης με τις 19.2Ε στην Κρητη: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42109

Με λιγα λογια:
1F: ξεχνα τον, απαιτει >2.30μ
1H: εδω ειναι που ο καθενας προτεινει οτι τον συμφερει αλλα η αληθεια ειναι πως με 1.20μ κατι θα βγαινει, για πληρης ληψη ολων ομως θελει τουλαχιστον 1.80μ στο Ηρακλειο χωρις να ειμαι βεβαιος οτι θα βγαζεις τις δυσκολες που σιγουρα βγαινουν με 2.30μ
1KR/L/M: με 80εκ βγαινουν ολες

Να υπενθυμησω οτι σε 2 χρονια περιμενουμε τον 1N ο οποιος απ οτι δειχνει θα διωξει τους 1F και 1H με αποτελεσμα να γινει πανευκολη η ληψη σε ολο το Νοτιο Αιγαιο.
Φίλε deepblusky σε ευχαρίστω για την σαφήνεια των απαντήσεών σου!

Reaction score
1

Παρακαλω. Τα χαιρετισματα μου στην ωραια Κρητη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm