Απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους.

Reaction score
1.814
Εκτος απο θρασυς εισαι και μεγαλος ψευτης , αν ηξερα τι τυπος εισαι θα σου ειχα συμπεριφερθει αναλογως...Εισαι τυχερος ..
Μαζεψου και προσεχε τις εκφρασεις σου. Εχεις αδικο και το καταλαβαινεις οποτε σταματα εδω.
Το γεγονος οτι ο πωλητης κατεβηκε με τον προενισχυτη ως την Αθηνα με σκοπο να δοκιμαστει και να πωληθει δειχνει οτι απο πλευρας του υπαρχει αυτοπεποιθηση για το προιον που πουλαει. Αλλιως θα απεφευγε την συναντηση.
Στην πραξη εγινε ακριβως το αντιθετο.

Δεν φοβηθηκε ο πωλητης να δοκιμασθει ο προενισχυτης, δεν ηταν αυτος που απεφυγε τη συναντηση. Δεν εξεταζω αν ο υποψηφιος αγοραστης ειχε προθεση η οχι ν αποφυγει τη συναντηση, αλλα και το να λεμε οτι ο πωλητης ειχε κατι αλλο ενδεχομενως πονηρο στο μυαλο του παραειναι τραβηγμενο.
Κοιτα υπαρχει ενας παραλογισμος γιατι δεν καταφερε να πουλησει τον ενισχυτη του που δεν εχει αλλη εξηγηση...
Και απο που προκυπτει οτι θα τον αγοραζα σιγουρα?
Και ποιος κατεβαινει με το κτελ για 4 ημερες για να πουλησει ενα μηχανημα των 580 ευρω μονο?
Και απο που με βγαζει ψευτη οτι δεν ειχα τελικο για δοκιμη?
Και τι θα εκανα θα επαιρνα μηχανημα χωρις να το δοκιμασω?
Πουλαει τρελα ο τυπος...
Εκτος εαν κατα την διαδρομη με το κτελ η εξατμιση εστελνε μεσα τις αναθυμιασεις....

Last edited:

Reaction score
12
Η πλακα ειναι οτι μου ειπε τον αγορασε 630 ευρω και τον πουλουσε 580. Ειναι ευνοητο οτι θα μπορουσα να παραγγειλω κι εγω εναν καινουριο αλλα επειδη συνεχεια αγοραζω και δινω μηχανηματα ξερω οτι ειναι ωραιο να παιρνεις απο καποιον και να του δινεις την δυνατοτητα να παιρνει κατι αλλο. Οπως και να δινω κι εγω πραγματακια για να ψωνιζω νεα. Απο εκει και περα αρχιζει η παπατζα του τυπου. Μαλιστα μου ειπε οτι ειχε εναν ιδιο και αυτος ειναι δευτερος ενος φιλου του που δεν τον πηρε. Να σου πω τι νομιζω οτι ο δικος του εβγαλε θεματακι, παρηγγειλε αλλον και προσπαθησε να δωσει τον δικο του. Γι αυτο τετοια πρεμουρα για ενα πολυ φθηνο μηχανημα. Και ειχε απαιτηση να τον παρω χωρις να εχω τελικο να τον δοκιμασω.
Το να ισχυριζεσαι οτι προσπαθησα να σου πουλησω μηχανημα που ειχε προβλημα οπως λες ενω κατεβηκα στην Αθηνα για να το δεις και να το δοκιμασεις και εσυ το απεφυγες για τρεις μερες που βρισκομουν στην Αθηνα, δειχνει ποσο ψευτης και θρασυδειλος εισαι..Σε προκαλω, χωρις καμμια υποχρεωση αγορας ,να ξανακατεβω Αθηνα να δοκιμασεις το μηχανημα εσυ, ο τεχνικος σου, και οποιος αλλος θελεις για να αποδεχθει ποιος λεει αληθεια.

Last edited:

Reaction score
1.814
Το να ισχυριζεσαι οτι προσπαθησα να σου πουλησω μηχανημα που ειχε προβλημα οπως λες ενω κατεβηκα στην Αθηνα για να το δεις και να το δοκιμασεις και εσυ το απεφυγες για τρεις μερες που βρισκομουν στην Αθηνα, δειχνει ποσο ψευτης και θρασυδειλος εισαι..
Για τελευταια φορα μικρε σταματα τους χαρακτηρισμους γιατι θα βρεις τον μπελα σου. Κλειστο τωρα. Εχεις ηδη προβει σε ποινικο αδικημα με τους χαρακτηρισμους σου μονο γιατι δεν αγορασα τελικα το μηχανημα σου. Προσεχε...

Reaction score
1.624
Να σου πω τι νομιζω οτι ο δικος του εβγαλε θεματακι, παρηγγειλε αλλον και προσπαθησε να δωσει τον δικο του. Γι αυτο τετοια πρεμουρα για ενα πολυ φθηνο μηχανημα. Και ειχε απαιτηση να τον παρω χωρις να εχω τελικο να τον δοκιμασω.
Αυτές είναι σκέψεις - απόψεις σου που βέβαια δεν μπορούν να αποδειχθούν. Ας συναντούσες τον πωλητή και ας του τις εξηγούσες κατά πρόσωπο. Το ότι δεν σεβάστηκες καν τον κόπο του να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη δείχνει πολλά πράγματα. Ας έβλεπες το μηχάνημα και ας του έλεγες ότι δεν σου κάνει. Πολλές φορές ένα συγνώμη είναι αρκετό....

Reaction score
1.814
Αυτές είναι σκέψεις - απόψεις σου που βέβαια δεν μπορούν να αποδειχθούν. Ας συναντούσες τον πωλητή και ας του τις εξηγούσες κατά πρόσωπο. Το ότι δεν σεβάστηκες καν τον κόπο του να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη δείχνει πολλά πράγματα. Ας έβλεπες το μηχάνημα και ας του έλεγες ότι δεν σου κάνει. Πολλές φορές ένα συγνώμη είναι αρκετό....
Ποιον κοπο του… μου εδωσε την εντυπωση οτι ουτως η αλλως θα κατεβαινε αθηνα και ηταν ευκαιρια να δω το μηχανημα. Δεν μου ειπε οτι θα κατεβαινε μονο γι αυτο. Και συνεχιζω να πιστευω οτι δεν κατεβηκε μονο γι αυτο.
Δευτερον τι να δω το μηχανημα και να του πω οτι δε μου κανει αφου δεν ειχα τελικο για δοκιμη. Απλα λογω του υποπτου ιστορικου θα το ξεψαχνιζα. Δηλαδη εσυ θα αγοραζες μηχανημα που δεν μπορουσες να δοκιμασεις;
Τι συγνωμη δεν βλεπεις πως συμπεριφερεται και βριζει ο τυπος; Δηλαδη σου φαινεται λογικη αντιδραση επειδη δεν καταφερε να πουλησει το μηχανημα του;

Reaction score
1.814
Παρεπιπτοντως εαν εχω τελικα τελικο συνεχιζεται το ψαξιμο για προενισχυτη. Και μεσα στις επιλογες θα ειναι και ο συγκεκριμενος. Καινουριος αφου η τιμη ηταν ιδια. Σιγα μην ασχοληθω με τον ιδιο τυπο. Εαν οι υποψιες μου ειναι λαθος ( και δεν αρκει να δει καποιος τον ενα αλλα και τους δυο που εχει στα χερια του) τοτε σημαινει οτι ναι δεν προσπαθησε να πουλησει προβληματικο μηχανημα αλλα μενει να εξετασει γιατι συμπεριφερθηκε ετσι παραλογα και αγενεστατα επειδη δεν καταφερε να πουλησει κατι.
κούλαρε παρακαλώ....δεν θέλω μπραβιλίκια εδώ μέσα... ;)
Η προσφυγη στο νομο ειναι μπραβιλικι; Αυτη ειναι η θεση του avsite? Εστειλα δυο φορες report για την συμπεριφορα του και αγνοηθηκε.

Reaction score
1.814
ποιο νόμο μωρέ? ως τι? ως Stavrosz?
Πισω απο καθε nickname υπαρχει καταγεγραμμενος καποιος με email και αλλα στοιχεια. Δεν το ξερεις; Εχεις γνωση του νομου για τα διαδικτυακα αδικηματα;

Reaction score
12
Ερώτηση,τι θα πει "συμφωνήθηκε"; Προτάθηκε στον υποψήφιο αγοραστή ή ζητήθηκε από αυτόν;

Εάν το δεύτερο, απορώ τι είδους άνθρωπος θα μπορούσε να ζητήσει κάτι τέτοιο για συναλλαγή τέτοιου ποσού. Ας αφήσουμε τα κίνητρα του πωλητή.
Μου ζητηθηκε απο τον αγοραστη αν μπορω να κατεβω Αθηνα για να δει αν ειναι οντως καινουργιος και δεν εχει καποιο προβλημα, φυσικα θα επακολουθουσε και δοκιμη για την οποια δεν ειχα καμμια αντιρρηση.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.799
Εστειλα δυο φορες report για την συμπεριφορα του και αγνοηθηκε.
σου έχει πει κανένας ότι όταν κάνεις ριπορτ είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε το μέρος σου?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.799
Πισω απο καθε nickname υπαρχει καταγεγραμμενος καποιος με email και αλλα στοιχεια. Δεν το ξερεις; Εχεις γνωση του νομου για τα διαδικτυακα αδικηματα;
μάλιστα.... αρα θα μηνύσεις μέλος ως [email protected]?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.799
τώρα...αυτό
Μου ζητηθηκε απο τον αγοραστη αν μπορω να κατεβω Αθηνα για να δει αν ειναι οντως καινουργιος και δεν εχει καποιο προβλημα, φυσικα θα επακολουθουσε και δοκιμη για την οποια δεν ειχα καμμια αντιρρηση.
έρχεται σε αντίθεση με αυτό όμως
(υπ΄όψιν ότι η συμφωνία μας ήταν να διαπιστώσει ότι ο προενισχυτής είναι σε κατάσταση καινούργιου και όχι αν θα του άρεσε ηχητικά.)

Reaction score
1.814
Τι λες τωρα…. Σου ειπα εγω να κατεβεις αθηνα; Πιστευεις οτι μπορει καποιος να πιστεψει αυτο το πραγμα; Οταν σε ρωτησα που βρισκεσαι και μου ειπες θεσσαλονικη σου ειπα πως ειναι δυσκολο αφου δεν μπορω να το δοκιμασω. Μου ειπες κατεβαινω εγω αθηνα. Και σου λεω οταν κατεβεις πες μου. Και με ενημερωνεις οτι θα κατεβεις τοτε και εαν ενδιαφερομαι ακομα να το εχεις μαζι σου.
μάλιστα.... αρα θα μηνύσεις μέλος ως [email protected]?
Τι λες ρε ανθρωπε εχω ολα τα στοιχεια του. Αλλα και να μην τα ειχα θα ηταν πανευκολο να τα βρω.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.799
Τι λες ρε ανθρωπε εχω ολα τα στοιχεια του. Αλλα και να μην τα ειχα θα ηταν πανευκολο να τα βρω.
τα οποία τα έχεις εσύ....όπως φαντάζομαι τα έχει και εκείνος....
δεν φαίνεται τίποτα εδώ μέσα...ούτε αναφέρθηκε κάποιο στοιχείο σας....
άρα για ποιο νόμο και σε ποιο διαδικτυακό αδικημα αναφέρεσαι ακριβώς?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.651
Τι λες τωρα…. Σου ειπα εγω να κατεβεις αθηνα; Πιστευεις οτι μπορει καποιος να πιστεψει αυτο το πραγμα; Οταν σε ρωτησα που βρισκεσαι και μου ειπες θεσσαλονικη σου ειπα πως ειναι δυσκολο αφου δεν μπορω να το δοκιμασω. Μου ειπες κατεβαινω εγω αθηνα. Και σου λεω οταν κατεβεις πες μου. Και με ενημερωνεις οτι θα κατεβεις τοτε και εαν ενδιαφερομαι ακομα να το εχεις μαζι σου.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα ζητούσα να μοιράσουμε τις αποστάσεις, να βρεθούμε κάπου στο Καραβόμυλο, αν δεν καθόταν η αγορά του προενισχυτή θα έτρωγα κάνα πατσά, ξέρω ένα μαγαζί που κάνει καταπληκτικό πάτσα!!

Reaction score
4.318
Μαζεψου και προσεχε τις εκφρασεις σου. Εχεις αδικο και το καταλαβαινεις οποτε σταματα εδω.

Κοιτα υπαρχει ενας παραλογισμος γιατι δεν καταφερε να πουλησει τον ενισχυτη του που δεν εχει αλλη εξηγηση...
Και απο που προκυπτει οτι θα τον αγοραζα σιγουρα?
Και ποιος κατεβαινει με το κτελ για 4 ημερες για να πουλησει ενα μηχανημα των 580 ευρω μονο?
Και απο που με βγαζει ψευτη οτι δεν ειχα τελικο για δοκιμη?
Και τι θα εκανα θα επαιρνα μηχανημα χωρις να το δοκιμασω?
Πουλαει τρελα ο τυπος...
Εκτος εαν κατα την διαδρομη με το κτελ η εξατμιση εστελνε μεσα τις αναθυμιασεις....
Κανενα απο τα επειχηρηματα σου δεν ευσταθει.
Το γεγονος οτι οταν καποιος βαζει αγγελια καποιο προιον και δεν πουλιεται, μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι, αλλα οχι και παραλογισμος! Εγω εβαλα σιντιπλαιυερ που εκανε καινουριο 6.000 ευρω και τελικα επειδη δεν υπηρχε ενδιαφερον το εδωσω για 1.000 ευρω μετα απο εναμιση χρονο. Πολλα παραδειγματα μπορω να σε αναφερω. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτο που γραφεις.

Αγορες σε μεταχειρισμενα και καινουρια μηχανηματα χωρις δοκιμη εχουν γινει απειρες εδω μεσα και συνεχιζουν να γινονται. Προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω κανει αγορες κατοπιν δοκιμης, αν αυτο εχει γινει θα ηταν πιο πολυ συμπτωματικο και οχι γιατι το επεδιωκα. Το οτι ομως καποιος μπορει να αγοραζει κατοπιν δοκιμης ειναι προσωπικο του θεμα αλλα οχι και να το γενικευει οτι ολοι κανουν ετσι.

Κατα τα αλλα το κειμενο σου ειναι τουλαχιστον πολυ ερειστικο. Σεβασου οτι ο ανθρωπος ηρθε ως την Αθηνα, ειχε και το μηχανημα μαζι του. Το αν κατεβηκε και για βολτα ειναι δικο του προσωπικο θεμα, αλλα αν μη τι αλλω ηταν εκει. Δεν μπορεις να του επιτιθεσαι κατ αυτον τον τροπο. Κι αν εχει καποια νευρα ακομη κι αν ειναι τραβηγμενα θα πρεπει να τον δικαιολογησεις. Αλλα εσυ απο την αλλη το πας αλλου. Οι εκφρασεις ειναι αναρμοστες για δημοσια συζητηση. Μπορεις να ξαναδιαβασεις πιο ηρεμα τα οσα εχεις γραψει για να καταλαβεις οτι ξεφευγεις.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.799
@stavrosz πριν παραθέσεις οτιδήποτε....θα πρέπει να συμφωνήσει και ο
@thoman

....είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα....

και να αναρτηθούν σε σκρινσοτς

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads