gonis
Luger
- Reaction score
- 12.530
874 ΑΚ;Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
874 ΑΚ;Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
ΑΚ σίγουρα, Παπαποστόλου λεγόταν το στρατόπεδο.874 ΑΚ;
Τίνος είσαι συ βρέ?Εγώ δυστυχώς εκτός, νομίζω αρκετά έχω στηρίξει την τοπική οικονομία για 9 μήνες και σε εποχές που δεν υπήρχε η νέα ΕΟ.
![]()
ΣΕΜιτζής που υπηρέτησα Καραβόμυλο, δεν είμαι από κει.Τίνος είσαι συ βρέ?![]()
Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.ΣΕΜιτζής που υπηρέτησα Καραβόμυλο, δεν είμαι από κει.
1000% όχι.Ούτε γώ, είναι η κυράμ από κεί όμως και ξέρω αρκετό κόζμο.
Είναι η ανιψιά του Γλατζούνη, ένα φεγγάρι δούλευε και στο εστιατόριο και έσιαχνε τα μπιφτέκια που έτρωγες.
Δεν φαντάζομαι να τη μαρκάλεψες όσο ήσαν ΣΕΜιτζής?![]()
Για τι προενισχυτη μιλαμε;
είσαι Αθήνα?Για τι προενισχυτη μιλαμε;
Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;Ή μπιφτέκι στον Γλατζούνη. Τον παλιό.
Κανείς, αλλά εγώ να φάω πήγα, όχι ν' ακούσω.Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;
...
Αθηνα είμαι. Ο προενισχυτής όμως αυτός δε με ενδιαφέρει...είσαι Αθήνα?![]()