- Reaction score
- 3.604
Απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ.
Έστριβε απότομα και δεν μπορούσα να ζευγαρώσω όπως το είχα ονειρευτεί
Έστριβε απότομα και δεν μπορούσα να ζευγαρώσω όπως το είχα ονειρευτεί
Μάλλον καλό θα του έκανεΤυχερός είσαι που δεν φρέναρε απότομα κάθε λίγο.
Αγαπητε Lloyd Christmas υπαρχει καποιο νοημα σε αυτα που λες;Και ποιος σου είπε εσένα ότι ο Γλατζούνης θα είχε έτοιμο ένα τελικό με ηχεία αναφοράς και τα κατάλληλα καλώδια που θα έπρεπε βεβαίως να ματσάρουν με τον προενισχυτή του άτυχου θύματος;
Φαντάσου ο υποψήφιος αγοραστής να μην απαντούσε και στα SMS της τράπεζας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία επιβεβαίωσης της μεταφοράς χρημάτων.
Τρώω μπιφτέκια τώρα ,αγαπητή μου Τραπεζα στείλε μου κάποια στιγμη αύριο τον κωδικό επιβεβαίωσης της μεταφοράς κι αν δεν είμαι στη δουλειά θα απαντήσω.
Εγω κρόκ έχω γενικά περίεργα βίτσια, ένα από αυτά είναι που πάντα ήθελα να ψωνίσω ένα streamer στο Μπράλο, ξέρς ψηλά, εκεί που είναι το kom.κρίμα γιατί ο νταχαρ είναι αλεξανδρούπολη, θα τα βρίσκατε στη μέση
Αγαπητε Lloyd Christmas υπαρχει καποιο νοημα σε αυτα που λες;
Οπως και σε αυτα που λεει ο Harry Dune aka vinylforever?
Αφήστε με τώρα γιατί ονειρεύομαι τα μπιφτέκια , πάνε μετά το ζευγάρωμα.Μάλλον καλό θα του έκανε. Δεν θα κουραζόταν καθόλου...
Μα εσύ τον θέλεις για κουνιάδο (ή έχω χάσει επεισόδιαΣτείλε μας φωτογραφίες. Είμαι πολύ περίεργος τι είδους άνθρωπος θα είναι αυτός που θα επιλέξει για αντισυμβαλλόμενό του τον Μπρέτσο.
Δεν μπορώ να σε απαντήσω επειδή έχω άγνωστη λέξη, τι σημαίνει αυτό?Στείλε μας φωτογραφίες. Είμαι πολύ περίεργος τι είδους άνθρωπος θα είναι αυτός που θα επιλέξει για αντισυμβαλλόμενό του τον Μπρέτσο.
Εγώ κουνιάδο τον βλάχο, από πού και ως πού; Κατ'αρχας, έχει αδερφή;Μα εσύ τον θέλεις για κουνιάδο (ή έχω χάσει επεισόδια).
Σαν αντισυμβαλλόμενος σε πείραζει;;;
Δεν μπορώ να σε απαντήσω επειδή έχω άγνωστη λέξη, τι σημαίνει αυτό?
Δυστυχώς δεν θα προλάβεις να βρεις.Άρα ψάχνω κάποιον από Καρπενήσι που να πουλάει streamer και να μπαίνει σε Κτελ.
Πάω να βάλω αγγελία![]()
Τώρα έχει κι άλλη άγνωστη λέξη...Εγώ κουνιάδο τον βλάχο, από πού και ως πού; Κατ'αρχας, έχει αδερφή;
![]()
Έλα τώρα μας δουλεύεις. Τα μέρη που συμμετέχουν σε μία σύμβαση, ιδίως όταν αυτή είναι αμφοτεροβαρής όπως μια αγοραπωλησία, καλούνται αντισυμβαλλόμενοι
Έχω και ξαδέρφη, μη ξεχνιέσαιΕγώ κουνιάδο τον βλάχο, από πού και ως πού; Κατ'αρχας, έχει αδερφή;
![]()
![]()
Κόψε και ξανά ρίξε!!Έλα τώρα μας δουλεύεις. Τα μέρη που συμμετέχουν σε μία σύμβαση, ιδίως όταν αυτή είναι αμφοτεροβαρής όπως μια αγοραπωλησία, καλούνται αντισυμβαλλόμενοι
Την οποία θυμίζω ότι δεν γνωρίζουμε καν κατ' όψιν, μια και, καίτοι υπήρξαν πολλάκις σχετικές προς τούτο ευκαιρίες, ουδέποτε μάς επέδειξες έστω φωτογραφική της απεικόνιση.Έχω και ξαδέρφη, μη ξεχνιέσαι![]()
Δεν φταίω εγώ σε αυτό, προσπάθησα να σε κάνω κονέ με τη ξαδέρφη, όταν όμως είδε φώτο και ρώτησε επιπλέον πληροφορίες, με είπε άστο, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω.Την οποία θυμίζω ότι δεν γνωρίζουμε καν κατ' όψιν, μια και, καίτοι υπήρξαν πολλάκις σχετικές προς τούτο ευκαιρίες, ουδέποτε μάς επέδειξες έστω φωτογραφική της απεικόνιση.
Τη φωτό που ήσαν με το ποδήλατο της έδειξα που είχες στο τιμόνι κάτι μαρούλια και ραπανάκιαΚαι με επεδείκνυες έτσι, άκαρδε, ανά τον θεσσαλικό κάμπο ωσάν φθηνό προενισχυτή;