Απλο και φθηνο ΜΑΤ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.301
Είναι γενικός κανόνας ότι όσο πιο πολλές εμπειρίες έχει κάποιος στα "ζεστά αναλογικά βινύλια" και μοιράζεται την εν λόγω σοφία του στο ιντερνέτ, τόσο πιο μαβρα κατραμι μεσάνυχτα μπλακ ιζ δε ναϊτ και βγάλε έχει στα ψηφιακά...:p

Από εποχής σκαλουμπακα και λουκ σκαϊγουοκερ, αποδεδειγμένα, λεξοτανιλ στεντον. :fuckyou:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.301
Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω τον τροπο να το μετρησω αυτο.
Χρονο δεν εχω σιγουρα.....χαχαχα....αλλα θα ηταν ενδιαφερον.Καμια συμβουλη?
Ένα ραμπλ βρε αδερφέ, ένα θόρυβο, ένα σπεκτρουμ σε κενό γκρουβ, σε ροζ θόρυβο, σε σουιπ, σε τόνους χαμηλών και να βαράν τα ηχεία για να αρπάζει το πικάπ, ότι γουστάρεις! Χίλιες δγιο μετρήσεις μπορείς να κάνεις, με καταγραφή και ανάλυση της εξόδου σε ένα κωλοπισι.

Σχολαστική επαναρυθμιση του ύψους της βάσης του βραχίονα μόνο, σε κάθε αλλαγή πάχους του ματ, ώστε να διατηρούνται ίδια χαρακτηριστικά ανάγνωσης.

Εγώ ξέρεις, είμαι των μετρήσεων... Η πηγή οφείλει να παίζει φλατ, ως προβλέπεται, κι αυτό ευκολακι είναι να το μετρήσεις.

Reaction score
431
Είναι γενικός κανόνας ότι όσο πιο πολλές εμπειρίες έχει κάποιος στα "ζεστά αναλογικά βινύλια" και μοιράζεται την εν λόγω σοφία του στο ιντερνέτ, τόσο πιο μαβρα κατραμι μεσάνυχτα μπλακ ιζ δε ναϊτ και βγάλε έχει στα ψηφιακά...:p

Από εποχής σκαλουμπακα και λουκ σκαϊγουοκερ, αποδεδειγμένα, λεξοτανιλ στεντον. :fuckyou:[/QU
Ειμαι με 20 mg stedon και 250 tramal daily since Monday!!!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.556
- παλιά είχα φτιάξει ένα ματ από δέρμα κολλημένο στο πλατώ ( project 6.9 ) με ταινία διπλής όψης για να μπορώ να το ξαναβγάλω , το εάν άκουσα διαφορές . . . ελάχιστες και ως επί τω πλέιστον αυτές που ήθελα να ακούσω

- τώρα σε ακρυλικό πλατώ χρησιμοποιώ το clearaudio vinyl harmonicer

- μην ξεχνάτε την ρύθμιση του vta , κατά την τοποθέτηση ή αφαίρεση ματ

Reaction score
1.173
......μα εάν δεν έρθει ξανά με σωστή ρύθμιση VTA εκεί να δεις διαφορά στον ήχο.:p

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
......μα εάν δεν έρθει ξανά με σωστή ρύθμιση VTA εκεί να δεις διαφορά στον ήχο.:p
Ναι το εχω ξανακουσει οτι στις συγκρισεις το vta πρεπει να ειναι το ιδιο :D

Reaction score
1.173
Ναι το εχω ξανακουσει οτι στις συγκρισεις το vta πρεπει να ειναι το ιδιο :D
Καλά εννοείται ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα :D Γενικά το είπα γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα :drinks:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καλά εννοείται ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα :D Γενικά το είπα γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα :drinks:
Το ξερω βρε :drinks::drinks:
[DOUBLEPOST=1484595864][/DOUBLEPOST]
Ένα ραμπλ βρε αδερφέ, ένα θόρυβο, ένα σπεκτρουμ σε κενό γκρουβ, σε ροζ θόρυβο, σε σουιπ, σε τόνους χαμηλών και να βαράν τα ηχεία για να αρπάζει το πικάπ, ότι γουστάρεις! Χίλιες δγιο μετρήσεις μπορείς να κάνεις, με καταγραφή και ανάλυση της εξόδου σε ένα κωλοπισι.

Σχολαστική επαναρυθμιση του ύψους της βάσης του βραχίονα μόνο, σε κάθε αλλαγή πάχους του ματ, ώστε να διατηρούνται ίδια χαρακτηριστικά ανάγνωσης.

Εγώ ξέρεις, είμαι των μετρήσεων... Η πηγή οφείλει να παίζει φλατ, ως προβλέπεται, κι αυτό ευκολακι είναι να το μετρήσεις.
Παντως αν γινει καμια μετρηση και το καλυτερο ειναι το sorbothane θα πουλησω τα αναλογικα μου :D

Reaction score
1.831
Audioquest Sorbothane Record Mat

The synthetic material that makes up the Audioquest Sorbothane Record Mat is a specialized material that is able to eliminate platter vibrations, thereby improving the sound quality. This mat is able to produce a quality sound, and avoid the pitfall of some mats that end up creating a "soggy" sound to the base. This mat is also in the higher price range, but is said to produce exceptional sound quality.

Χαχαχαχαχα, αλήθεια, δεν το ήξερα ότι υπάρχει!
Το είχα στο systemdeck! γαμάτο! βεντουζάριζε ο δίσκος επάνω και για να τον βγάλεις ήθελε κανα 2λεπτο σιγά-σιγά, ιδίως όταν ήταν φρεσκοπλυμένο. Αλήθεια, ήθελε πλύσιμο ανα 2 βδομάδες περίπου.

Αλλά έκανε διαφορά παιδιά, ο ήχος είχε "σφίξει" και ήταν πιο καθαρά όλα. Σούπερ.

Το είχα αγοράσει 20 χιλιάδες δραχμές το 1993 περίπου.

Και τόσο το πούλησα λίγο πριν το ευρώ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.301
Α ρε Στέργιο, πολύ πιο "ψαγμένος" ήσουν στα αναλογικά από μένα, από τότε!

Εγώ μέχρι τώρα, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Κατέληξα μετά από σκέψη με βάση όσα γνωρίζω ότι θα ήταν πολύ καλό υλικό το φύλλο σορμποθανης σε αυτή τη χρήση, και μετά έψαξα να δω αν ακόμα πουλάει η οντιοκουεστ τα φύλλα που είχα πάρει κάποτε για χρήση ως αντικραδασμικα για σασί, και πάνω στο ψάξιμο αυτό βρήκα μόλις χθες ότι υπάρχουν από παλιά ΜΑΤ σορμποθανης και μάλιστα από σοβαρές εταιρείες! Χαχαχαχαχα, εφευρίσκω τον τροχό ρε! :gotcha:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ωχ, άλλα 2 τέτοια μηνύματα και πάνε τα αναλογικά του Puretone.
Υπαρχει συνωμοσια.Προσπαθουν να με αναγκασουν να τα πουλησω σε χαμηλες τιμες αλλα δεν θα υποκυψω :D
[DOUBLEPOST=1484664007][/DOUBLEPOST]
Χαχαχαχαχα, εφευρίσκω τον τροχό ρε! :gotcha:
Σε αγαπαμε,σε εκτιμαμε,σε θαυμαζουμε,αλλα στα αναλογικα,"οντως" εισαι στον τροχο........ :p

Reaction score
1.831
Α ρε Στέργιο, πολύ πιο "ψαγμένος" ήσουν στα αναλογικά από μένα, από τότε!

Εγώ μέχρι τώρα, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα. Κατέληξα μετά από σκέψη με βάση όσα γνωρίζω ότι θα ήταν πολύ καλό υλικό το φύλλο σορμποθανης σε αυτή τη χρήση, και μετά έψαξα να δω αν ακόμα πουλάει η οντιοκουεστ τα φύλλα που είχα πάρει κάποτε για χρήση ως αντικραδασμικα για σασί, και πάνω στο ψάξιμο αυτό βρήκα μόλις χθες ότι υπάρχουν από παλιά ΜΑΤ σορμποθανης και μάλιστα από σοβαρές εταιρείες! Χαχαχαχαχα, εφευρίσκω τον τροχό ρε! :gotcha:
χαχχαχα!

Ναι, πολύ "ψαγμένος" ήμουνα, ξέρεις, ότι έλεγε "Παντελής", νόμος! (τι εννοείς ποιος Παντελής?)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm