Απλό Home Cinema

Reaction score
0
Καλησπερα,ειμαι στην αναζητη ενους αρκετα απλου home cinema 5.1...εχω ενα htpc συνδεμενο με hdmi στην full hdtv,και ειναι κριμα να βλεπω fullhd ταινιες χωρις τον καταλληλο ηχο..

εχετε να μου προτεινεται κατι καλο και αρκετα οικονομικο?δεν εχω τρελες απαιτησεις,απλα να βγαινει ο sourround ήχος :)

(τα 2 πισω ηχεια να ειναι δορυφοροι επειδη υπαρχουν ηδη καλωδια στον τοιχο αρκετα ψηλα)

επισης οσο για την συνδεσμολογια,πως θα το κανω? απο το dvd του home cinema προς το htpc με οπτικη ίνα και απο το htpc προς την tv? αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει λιγο την συνδεσμολογια

για αυτο εδω τι λετε?

ps.οσο για το dvd του home cinema δεν με ενδιαφερει καθουλο τι υποστηριξη θα εχει,παιζει να μην χρησιμοποιηθει ποτε :p

ps2.αν πεταξα καμια μπαρουφα,συγχωρεστε με δεν ειμαι και πολυ σχετικος στο θεμα του ηχου :120:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Απλό Home Cinema

Mεχρι ποσα λεφτα μαξιμουμ μπορεις να διαθεσεις ?

(απο το htpc με dvi-hdmi στον ενισχυτη και απο τον ενισχυτη με hdmi-hdmi στην τηλεοραση.Αν η καρτα γραφικων εχει hdmi τοτε με καλωδιο hdmi-hdmi στον ενισχυτη.Στην δευτερη περιπτωση λογικα θα παρεις ηχο.Αλλιως ηχος με μια οπτικη ινα απο την καρτα ηχου στον ενισχυτη.Μπορεις αν θες να συνδεσεις και κατευθειαν το pc στην τηλεοραση με τον ιδιο καλωδιο.)

Reaction score
0
μεχρι 250ε θα βρω κατι για τις αναγκες που εχω?δηλαδη απλα καλο ηχο σε ταινιες και οχι σε ποιοτητα μουσικης κτλπ

Reaction score
1.213

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=735345&ref=pathfinder

Εμενα τα logitech δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα να πω την αληθεια αλλα πολυ δηλωνουν ευχαριστημενοι εως ενθουσιασμενοι.Το βαζουμε στα υποψη.

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=11051&catid=498

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=14657&catid=498

Aκριβως στα λεφτα σου.

Τα δυο τελευταια στα προτεινω (συγκεκριμενα το πρωτο ) γιατι εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος (για τα λεφτα του ) απο το μεγαλυτερο μοντελο τα 800.
Δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα σου φανουν καλυτερα ντε και καλα απο αυτο που προτεινες.Γουστα ειναι αυτα.

Τι χωρο θα καλυψεις ? Θες να βαλεις η εχεις ηδη καποιο blu ray player ?

Reaction score
0
επειδη ειναι λιγο μπερδεμα με την συνδεσμολογια,να γραψω λιγο τι εχω και τι θελω να δουμε αμα γινεται...

εχω:
htpc
tv
αποδοικοποιητης

θελω:
οταν βλεπω ταινιες μεσω htpc ή απλα βλεπω ΤV(μεσω ή οχι αποδοικοποιητη) να χρησημοποιω τα ηχεια του home cinema και στις 2 περιπτωσεις,και επειδη δεν εχω ενισχυτη ελεγα να παρω σετ home cinema μαζι με dvd player λογω του οτι λειτουργει σαν ενισχυτης αν δεν κανω λαθος

Blu ray δεν με ενδιαφερει,και δεν εχω σκοπο να αγορασω

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απλό Home Cinema

οταν βλεπω ταινιες μεσω htpc ή απλα βλεπω ΤV(μεσω ή οχι αποδοικοποιητη) να χρησημοποιω τα ηχεια του home cinema και στις 2 περιπτωσεις,και επειδη δεν εχω ενισχυτη ελεγα να παρω σετ home cinema μαζι με dvd player λογω του οτι λειτουργει σαν ενισχυτης αν δεν κανω λαθος

Δεν εχω υποψη μου καποιο dvd που να ειναι και ενισχυτης αλλα τα ιδια θα ισχυουν .:137: Oπου ενισχυτης πιο πανω βαλε το συγκεκριμενο dvd.

Δεν παιρνεις καλυτερα ενα ενισχυτη με ηχεια ξεχωριστα , αφου μαλιστα απο οτι καταλαβα εχεις ηδη καποιο dvd player ?

Reaction score
0
dvd player εχω μονο στο htpc που ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιω και γενικα το dvd player θα το θελω μονο για να συνδεσω την TV και το HTPC πανω για να περνουν ηχο...αμα επαιρνα σκετα ηχεια και χωρις να εχω ενισχυτη,δεν θα ειχα που να συνδεα την TV και το ΗTPC

δεν ξερω αν τα λεω σωστα ή αν εχω μπερδευτει :139:

Reaction score
0

Δεν είμαι από τους γνώστες του αντικειμένου όπως πολλοι άλλοι εδω μέσα αλλα πιθανόν να αξίζει να κοιτάξεις και σε αυτη την εταιρεία: http://www.teufel.eu/
Ειναι γερμανική εταιρια που δεν αντιπροσωπευεται απο κάποιον αλλά κανει μονη τις πωλήσεις απευθείας επιτυγχάνοντας καλύτερες τιμές. Αν δεν σε προβληματίζει το γεγονός της αγορας απο το εξωτερικό ισως αξίζει να το δεις. Εγώ εχω παραγγειλει ηχεία και τα περιμενω.
Περισσοτερα μπορουν να σου πουν καποια μέλη που φαίνεται να ξερουν καλυτερα την εταιρεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.090
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117