Απογοήτευσε ο ...Santana

Reaction score
23
Ο βραβευμένος με Oscar συνθέτης Jorge Drexler απογοητεύτηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο Carlos Santana διασκεύασε το κομμάτι που έγραψε για την ταινία "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας" στην 77η απονομή των βραβείων Oscar.

O Ουρουγουανός τραγουδιστής και συνθέτης εκνευρίστηκε όταν οι διοργανωτές της απονομής των βραβείων δεν του επέτρεψαν να παρουσιάσει ο ίδιος το κομμάτι του "Al Otro Lado Del Rio" (που κέρδισε και το Oscar για το καλύτερο τραγούδι) και ζήτησαν από τον Santana να παίξει το τραγούδι μαζί με τον Antonio Banderas.

O Drexler τραγούδησε ένα μέρος του τραγουδιού στον ευχαριστήριο λόγο του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από τον τρόπο με τον οποίο ο Santana χειρίστηκε το έργο του: "Δε μου άρεσε. Δεν είμαι θαυμαστής του Santana...αλλά δεν μπορείς να παίρνεις ένα τραγούδι και να το παίζεις, έτσι απλά...χωρίς να προσέχεις όλες τις μικρές λεπτομέρειες", όπως δήλωσε ο συνθέτης.

Παρ' όλα αυτά, ο Dexler εκτίμησε πολύ την προσέγγιση του Banderas απέναντι στο τραγούδι, τη βραδιά της απονομής των Oscars. "Μου τηλεφωνούσε κάθε βράδυ για να μου πει για τις πρόβες, για το πως πήγαινε το τραγούδι, τον σχεδιασμό της σκηνής, για να με διαβεβαιώσει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να για να παρουσιαστεί το τραγούδι με τον απαραίτητο σεβασμό."

από το mad.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
γιατί δεν πήραν τον Νταλάρα ρε παιδιά...

ο άνθρωπος όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...
Μαζί σου Σπύρο...

Τέτοιος καλλιτέχνης δεν έχει ξαναβγεί στην παγκόσμια μουσική σκηνή...

Υ.Γ. Το όνομά του το γράφω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις... δεν είναι εποχές για έξοδα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τον καϋμένο τον λυπήθηκα...

δηλ. είναι κάτι σαν τον Βοσκόπουλο με την Τζούλια;

Και τις μυνήσεις ποιος τις υπογράφει. Αυτός ή η γυναίκα του?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis