Απορία..?

Reaction score
290
Απάντηση: Απορία..?

Για αυτό εδώ τι λέτε? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980443&product=1102915

Το ξέρω ότι δεν ανταποκρίνεται στην λέξη ¨οικονομικό" που οροιοθέτησα απλά ζητάω μια γνώμη.Και κάτι τελευταίο.. Θα χρειαστεί έξτρα εξοπλισμό πιάτου η και με αυτό της ΝΟVA είμαι οκ?

Reaction score
0
Teri πηρα εγω τον chess δεν λεει πολλα,δεν εχει "extra" και επιπλεον στην samsung που εχω,παιζει στα 576p.Στις παραπανω αναλυσεις(760,1080i)μαυριζει η οθονη.

Reaction score
290

Χρήστο για hotbird ενδιαφερομαι δηλαδή να βλέπω ΝΟVA (δεν ξέρω αν τα λέω καλά γιατί είμαι καινούργιος στα δορυφορικά και δεν κατανοώ απόλυτα τις ένοιες). Gllafa αν ενοείς ότι πήρες το συγκεκριμένο μοντέλο αποκωδικοποιητή αποσαφήνισέ μου το για να έχω στα υπόψην τη γνώμη σου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Απορία..?

Χρήστο για hotbird ενδιαφερομαι δηλαδή να βλέπω ΝΟVA (δεν ξέρω αν τα λέω καλά γιατί είμαι καινούργιος στα δορυφορικά και δεν κατανοώ απόλυτα τις ένοιες). Gllafa αν ενοείς ότι πήρες το συγκεκριμένο μοντέλο αποκωδικοποιητή αποσαφήνισέ μου το για να έχω στα υπόψην τη γνώμη σου.
Τότε ένα απλό πιάτο 0,8 - 1,00 μέτρο σου φτάνει άνετα...

Reaction score
290

Άρα απ ότι μου δίνεις να καταλάβω Χρήστο αν αγοράσω καινούργιο αποκωδικοποιητή είναι αναγκαία και η αγορά extra πιάτου. Τα λέω καλα?

Reaction score
290

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808055 Και αυτό είναι όπως βλέπω μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν αναλογιστείτε οτι κοστίζει 329 Ευρώ με 19% Φ.Π.Α, ενώ εδώ στη Χιο ισχύει το 13% οπότε θα μου έρθει γύρω στα 270. Θεωρώ οτι αποτελεί άριστη επιλογή. Και value for money φυσικα.Τη γνώμη σας παρακαλώ επ' αυτού..

Reaction score
290

Ελπίζω να δέχετε την κάρτα της ΝΟVA. Αν ειναι δυνατό δώστε μου μία απάντηση και σε αυτο.Ευχαριστώ.

Reaction score
1

είναι παλιός δέκτης , και προτείνω να τον αποφύγεις ... εαν υπάρξει κάποια επίσκεψη στην Αττική , υπάρχει κατάστημα με HD δέκτες στη σειρά προς επίδειξη ... Στην τελική εαν το θες μόνο για την Nova , υπάρχει ο Comag HD-S CI 100 αρκετά κάτω από τα 150 ευρώ + μοντούλα και θεωρείται ευκαιρία ... βέβαια με την αβεβαιότητα που επικρατεί , αρκετοί θα περιμένουν να τελειώσει η ιστορία με Nova-Forthnet και η πλατφόρμα OTE , καθώς σήμερα διάβασα νέα φάση για πρόταση ΟΤΕ σε nova για μετακόμιση τροχιάς ... Πολύ μπλέξιμο και σίγουρα είναι ακατάλληλος ο χρόνος για μακρόχρονη αγορά

Reaction score
0
συμφωνω με το παραπανω σχολιο.
για τον chess σου λεω πως δεν εχει ethernet με ο,τι αυτο συνεπαγεται,δεν παιρνει ke*s,γενικα δεν "ανοιγει" τιποτα.
ουτε γρηγορος ειναι και οπως σου ειπα ενω το εχω συνδεσει μεσω hdmi καθε λιγο και λιγακι μαυριζει η οθονη της tv σε καναλια hd.
βρηκα τη λυση επιλεγοντας απο το menu την αναλυση 576p για να παιζουν κανονικα τα καναλια μεσω hdmi.λογικα πρεπει να χανω σε ποιοτητα εικονας.

Reaction score
290

Το ζήτημα είναι το εξής.. Επειδη δεν έχω ούτε την πολυτέλεια ούτε τον ουσιαστικό λόγο να μετακινούμαι στην Αθήνα,προσπαθώ να βρώ κάτι απο onlineshop. Εδώ Χίο βέβαια ούτε λόγος να ρωτήσω για τιμές.. Απο κει και πέρα βλέπω ότι ο Comag HD-S CI 100 φαίνεται εκ πρώτης όψεως πολύ καλή περίπτωση και vfm επίσης. Έψαξα στο skroutz.gr μήπως το βρώ σε κάποιο οnline shop αλλά τίποτα. Εδώ κάτι βλέπω βέβαια..http://www.marktkauf.de/product_info.php?info=p500404_Digitaler-HD-Sat-Receiver---HD-S-CI-100--.html Αλλα δεν ξέρω κατά πόσο εφικτό ειναι. αν αποφασίσω να προμηθευτώ αυτόν γνωρίζετε κάτι εσείς όσον αφορά on line παραγγελία του?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Απορία..?

ελα χιωτισ και εγω.που μενεισ?μην βιαστεισ να παρεισ δεκτη.αν θεσ στειλε pm με ενα τηλ.να τα πουμε.καλαμωτι ειμαι εγω

Reaction score
0
Αγόρασα την Skystar HD με το CI της, όπως και το DVBViewer.
Μπορεί κανείς να μου δώσει ιδέες για το τι καρτούλες αξίζει να αγοράσω για χρήση του CI .
Οι δορυφόροι που βλέπω είναι οι HotBird kai Astra. Αν θέλετε στείλτε μου pm με οδηγίες και προτάσεις ([email protected]).

Reaction score
0
Αγόρασα την Skystar HD με το CI της, όπως και το DVBViewer.
Μπορεί κανείς να μου δώσει ιδέες για το τι καρτούλες αξίζει να αγοράσω για χρήση του CI .
Οι δορυφόροι που βλέπω είναι οι HotBird kai Astra. Αν θέλετε στείλτε μου pm με οδηγίες και προτάσεις ([email protected]).
Καμμιά βοήθεια ρε παιδιά?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιλάς για συνδρομητικά πακέτα;;;

Υπάρχουν αρκετά αν μιλάς Γαλλικά ή Γερμανικά και στους 2 δορυφόρους...

Από εκεί και πέρα κάνε ένα search στο internet για την κάρτα που πήρες και θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα προγράμματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv