Γεια χαρά σε όλους. Νέος στο forum. Καλώς σας βρήκα!
Απευθείας στο θέμα:
Ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση, είμαι όμως εν τέλει άσχετος όπως ανακάλυψα. Και δυσκολεύομαι να σχηματίσω κάποια γνώμη. Ως τώρα είχα μόνο CRT.
Ασχετοσύνη Νο1:
για 3 μέτρα απόσταση από την τηλεόραση, οι 46" είναι υπερβολή; Σε μια ταινία θα είναι κουραστική; Μήπως αν πάρω 40" θα το μετανιώσω μετά....?
Ασχετοσύνη Νο2:
Μέγεθος ή ποιότητα; Οκ, ξέρω, υποκειμενικό το θέμα... αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη των πιο έμπειρων... θα την έχουν πατήσει και θα ξέρουν...
Ασχετοσύνη Νο3:
το δικό μου άπειρο μάτι, πως μπορεί να ξεχωρίσει δυο-τρία βασικά πράγματα σε περιβάλλον καταστήματος...; Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αν αυτό το κορυφαίο που βλέπω σ'ενα μαγαζί είναι λόγω LED φωτισμού ή λόγω blueray πχ...
Και πάμε σε συγκεκριμένα πράγματα γιατί το θέμα πρέπει να τρέξει:
SAMSUNG LCD-TV 40'' LE40B650. Απ' ότι διαβάζω είναι αρκετά τίμια σαν επιλογή.
LG LH4000 47": να πέσω στην παγίδα του μεγέθους;
LG LH9000 42": μήπως μια σχετικά οικονομική LED δε μπορεί να κάνει τη διαφορά;
SAMSUNG UE40B7000 40": αν καταλαβαίνω καλά έχει ακόμα "παιδικές ασθένειες" ;
Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως για ταινίες (από απλο DVD για την ώρα ή απλά avi για κάτι πιο πρόχειρο). Μ' ενδιαφέρουν και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες βεβαίως βεβαίως. Games καθόλου. USB στικάκια, σκληροί δίσκοι, άλλες πηγές εικόνας κτλ καλό θα είναι να τρέχουν εύκολα, γιατί οι hitech της παρέας θα μου κουβαλιούνται συνεχώς με τα "μηχανάκια" τους...
Χρήματα... χμμ... δε νομίζω να ξεπεράσω τα 1200ευρόπουλα.
Καμια γνώμη???
Συγνώμη για το μέγεθος του post...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
υ.γ. όσο διαβάζω κι ενημερώνομαι, τόσο πιο ένοχος νιώθω που δεν έχω κοιτάξει plasma ως τώρα... αλλά ακούω κάτι για "στρώσιμο", αποτυπωμένα είδωλα, κτλ... "ΝΑ" μου πάει
Απευθείας στο θέμα:
Ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση, είμαι όμως εν τέλει άσχετος όπως ανακάλυψα. Και δυσκολεύομαι να σχηματίσω κάποια γνώμη. Ως τώρα είχα μόνο CRT.
Ασχετοσύνη Νο1:
για 3 μέτρα απόσταση από την τηλεόραση, οι 46" είναι υπερβολή; Σε μια ταινία θα είναι κουραστική; Μήπως αν πάρω 40" θα το μετανιώσω μετά....?
Ασχετοσύνη Νο2:
Μέγεθος ή ποιότητα; Οκ, ξέρω, υποκειμενικό το θέμα... αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη των πιο έμπειρων... θα την έχουν πατήσει και θα ξέρουν...
Ασχετοσύνη Νο3:
το δικό μου άπειρο μάτι, πως μπορεί να ξεχωρίσει δυο-τρία βασικά πράγματα σε περιβάλλον καταστήματος...; Εγώ δε μπορώ να καταλάβω αν αυτό το κορυφαίο που βλέπω σ'ενα μαγαζί είναι λόγω LED φωτισμού ή λόγω blueray πχ...
Και πάμε σε συγκεκριμένα πράγματα γιατί το θέμα πρέπει να τρέξει:
SAMSUNG LCD-TV 40'' LE40B650. Απ' ότι διαβάζω είναι αρκετά τίμια σαν επιλογή.
LG LH4000 47": να πέσω στην παγίδα του μεγέθους;
LG LH9000 42": μήπως μια σχετικά οικονομική LED δε μπορεί να κάνει τη διαφορά;
SAMSUNG UE40B7000 40": αν καταλαβαίνω καλά έχει ακόμα "παιδικές ασθένειες" ;
Η χρήση που θα κάνω είναι κυρίως για ταινίες (από απλο DVD για την ώρα ή απλά avi για κάτι πιο πρόχειρο). Μ' ενδιαφέρουν και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες βεβαίως βεβαίως. Games καθόλου. USB στικάκια, σκληροί δίσκοι, άλλες πηγές εικόνας κτλ καλό θα είναι να τρέχουν εύκολα, γιατί οι hitech της παρέας θα μου κουβαλιούνται συνεχώς με τα "μηχανάκια" τους...
Χρήματα... χμμ... δε νομίζω να ξεπεράσω τα 1200ευρόπουλα.
Καμια γνώμη???
Συγνώμη για το μέγεθος του post...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
υ.γ. όσο διαβάζω κι ενημερώνομαι, τόσο πιο ένοχος νιώθω που δεν έχω κοιτάξει plasma ως τώρα... αλλά ακούω κάτι για "στρώσιμο", αποτυπωμένα είδωλα, κτλ... "ΝΑ" μου πάει