"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Reaction score
3.580
Re: MANGER η γοητευτική αίσθηση της διαφορετικότητας !!!!!

Ανδρέα Μυγιάκη σου εύχομαι καλή επιτυχία στον χώρο του audio.
Ενα χόμπι όταν γίνεται και επάγγελμα με φοβίζει λίγο γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η πραγματική αγάπη που έχουμε για το ίδιο μας το χόμπι.
Ελπίζω να μην συμβεί αυτό σε σένα και πραγματικά σου εύχομαι να ξεχωρίσεις στην αγορά της Ελληνικής ζούγκλας του Audio, γιατί πραγματικά το αξίζεις.

Ο φίλος σου g,kar από τη γνωστή παρέα "Σάρα και η Μάρα" -copyright avsite.gr

Reaction score
3.580
Re: Απάντηση: MANGER η γοητευτική αίσθηση της διαφορετικότητας !!!!!

Εύλογα κάποιος βλέποντας την ακτινικά μεταβαλλόμενη ακαμψία

της παλλόμενης επιφάνειας ,τις ιδιαιτερότητες των πηνίων φωνής,

την στρατιά των νεοδυμίων κ.λ.π. αναρωτιέται "τι κάνει ρε παιδί μου

αυτό το μεγάφωνο ;"

Λοιπόν καταρχήν μπορεί να καλύψει άνετα την περιοχή 100-30000 hz!!!!!

Αυτό όλοι γνωρίζουμε ότι είναι θείο δώρο στην υλοποίηση ενός καλού

ηχείου αφού συνεπάγεται την ανυπαρξία κροσσόβερ στην κρίσιμη

συχνοτική περιοχή που καλύπτει το μεγάφωνο ! Και ως γνωστόν ακόμη και

το καλύτερο κύκλωμα διαχωρισμού συχνοτήτων είναι αναγκαίο κακό και

το ανεπιθύμητο ηχητικό του αποτύπωμα αισθητό και πάντα υπαρκτό!

Ωραία τα παραπάνω αλλά μήπως συνεπάγονται αναπόφευκτα απώλειες σε

άλλους τομείς ;

Συνήθως στη φύση ότι κερδίζεις κάπου το πληρώνεις αλλού !

Είναι το μεγάφωνο επαρκώς «ταχύ» ; Είναι η απόκριση συχνότητας ομαλή;

Τι γίνεται με τα προβλήματα φάσης και «φορτίου»;

Έχει προβλήματα ανεπιθύμητων «σπασιμάτων» η επίπεδη

επιφάνεια του Manger;

Μια εικόνα συνήθως είναι χίλιες λέξεις και οι περίεργοι και οι δύσπιστοι

μπορούν να λύσουν τις απορίες τους με τα κάτωθι εικόνες , πίνακες

και μετρητικά διαγράμματα :

Εσύ Βασίλη το μέτρησες το μεγάφωνο σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες ή απλώς μας μεταφέρεις όσα αναφέρονται ήδη στο site της εταιρείας ?

Ωραίες οι οικόνες δε λέω, εντυπωσιακές τις βρίσκω έως και ονειρεμένες .
Μου άρεσε και το πετραδάκι στη ήρεμη λιμνούλα με τους τέλειους κυματισμός , τι ρομαντικό !!!
Κάτι τέτοια γράφεις και ονειρεύομαι κι εγώ ο φουκαράς την υπέροχες μεσαίες και τις υψηλές που δεν βγάζει ούτε η κιθάρα μου των 7.000 ευρώ. Τελευταία και ειδικά μετά την έκθεση ο ήχος της κιθάρας μου είναι τόσο μουντός και χωρίς ανάλυση που λέω να τις βάλω κανένα tweeter σχεδόν πλήρους φάσματος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: MANGER η γοητευτική αίσθηση της διαφορετικότητας !!!!!

Εσύ Βασίλη το μέτρησες το μεγάφωνο σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες ή απλώς μας μεταφέρεις όσα αναφέρονται ήδη στο site της εταιρείας ?

Μου άρεσε και το πετραδάκι στη ήρεμη λιμνούλα με τους τέλειους κυματισμός , τι ρομαντικό !!!
Κάτι τέτοια γράφεις και ονειρεύομαι κι εγώ ο φουκαράς την υπέροχες μεσαίες και τις υψηλές που δεν βγάζει ούτε η κιθάρα μου των 7.000 ευρώ. Τελευταία και ειδικά μετά την έκθεση ο ήχος της κιθάρας μου είναι τόσο μουντός και χωρίς ανάλυση που λέω να τις βάλω κανένα tweeter σχεδόν πλήρους φάσματος.
Γιώργο μου αρέσουν κι εμένα τα χαριτολογήματα αλλά επειδή τα γραπτά καμιά φορά ερμηνεύονται περίεργα, γίνε ρε φίλε λίγο πιο ξεκάθαρος γιατί τα παραπάνω ίσως (ίσως λέω) εκληφθούν ως μια μικρή δόση ειρωνείας και αυτό δεν το αξίζει κάποιος που αφιερώνει πολύτιμο χρόνο (=χρήμα) για να δώσει πέντε δομημένες πληροφορίες στους αναγνώστες μας. Το εύκολο θα ήταν η περιγραφή μιας ακρόασης με σουβλάκια μπύρες και ανέκδοτα...

Εξάλλου, νομίζει κανείς ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μετρήσεις σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες ή ότι έχει νόημα να αμφισβητήσουμε σε αυτή τη φάση τις εργαστηριακές μετρήσεις του κατασκευαστή?...

...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: MANGER η γοητευτική αίσθηση της διαφορετικότητας !!!!!

...............................................................................................

Ο φίλος σου g,kar από τη γνωστή παρέα "Σάρα και η Μάρα" -copyrightavsite.gr
Δεν κατανοώ τις αφύσικες εμμονές στο παρελθόν!

Παραμένουν κάποιοι εκεί αν και έχουν γίνει γιγάντια

βήματα αλλαγής και επανειλημμένες χειρονομίες

καλής θέλησης προς αυτούς που υποτίθεται ότι εθίγησαν !

Αυτά όμως τα βήματα αντί να επικροτούνται και να υποστηρίζονται

αντιμετωπίζονται με δήθεν διακριτική ειρωνεία , χλευασμό και άρνηση !

Τί τέλος πάντων θέλουν κάποιοι από το avsite;

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: MANGER η γοητευτική αίσθηση της διαφορετικότητας !!!!!

Κάτι τέτοια γράφεις και ονειρεύομαι κι εγώ ο φουκαράς την υπέροχες μεσαίες και τις υψηλές που δεν βγάζει ούτε η κιθάρα μου των 7.000 ευρώ. Τελευταία και ειδικά μετά την έκθεση ο ήχος της κιθάρας μου είναι τόσο μουντός και χωρίς ανάλυση που λέω να τις βάλω κανένα tweeter σχεδόν πλήρουςφάσματος .

Αγαπητέ gkar σε ευχαριστώ θερμά για τις "ουσιαστικές" παρεμβάσεις σου

και τις "καλοπροαίρετες" αναφορές σου!

Σε ανταπόδοση θα σε βοηθήσω να επιλέξεις tweeter πλήρους φάσματος

γιατί θα δυσκολευτείς μέσα από τις χιλιάδες που υπάρχουν !

Η επιλογή θα συνοδεύεται και από τις κατάλληλες οικόνες τοποθέτησης

και αξιοποίησης του…..

Είναι αυτονόητο ότι αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω κανείς δεν σε

υποχρεώνει να τα διαβάζεις!

Αν όμως έχεις διαπιστώσει κάποια ανακρίβεια επί του αντικειμενικού

πεδίου (είτε λόγω ανεπάρκειας μου είτε λόγω δόλιων προθέσεων μου)

τότε καλείσαι να τοποθετηθείς και να αποδείξεις την ανακρίβεια αυτή!

Κατά τα άλλα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι μπορώ να μετρήσω όποιο

μεγάφωνο ή ηχείο θέλεις!

Ποτέ δεν έκρυψα τις φιλικές μου σχέσεις με τους μηχανικούς

των τριών μεγαλύτερων εταιριών κατασκευής ηχείων στην χώρα μας

και την απρόσκοπτη πρόσβαση μου οποτεδήποτε στα εργαστήριά τους !

Είναι προς τιμήν του Ανδρέα Μυγιάκη ότι όταν του ανέφερα

ότι θα ελέγξω εργαστηριακά το ηχείο δεν εξέφρασε

την παραμικρή επιφύλαξη.

Συνεπώς οι «οικόνες» που χρησιμοποίησα ανεξάρτητα από την

προέλευση τους είναι απόλυτα ελεγμένες!

Δεν είμαι τόσο αφελής να εκτίθεμαι χωρίς σοβαρότατο έλεγχο

των αναφορών μου στις κακοπροαίρετες ή δόλιες κρίσεις

και ενέργειες του οιουδήποτε ….

PS Και επειδή θα βγούν κάποια παπαγαλάκια στο παρασκήνιο

και θα πουν ενδεχομένως ότι η φιλική μου σχέση με τους προαναφερθέντες

μηχανικούς θέτει σε κίνδυνο την αμεροληψία και την ουδετερότητα

των γραπτών μου δηλώνω επί λόγω τιμής ότι στημένο διαδικτυακό

thread-review δεν θα άνοιγα ούτε για τον ίδιο μου τον Αδελφό!

Πάνω από το hobby και τις φιλίες είναι το καθαρό κούτελο.....

Reaction score
3

Βασίλη.
Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.
Αυτή η περιγραφή έγινε κατόπιν ακροάσεων, ή απο τα χαρτιά του κατασκευαστή, ή απο το κάτι άκουσα κάτι μου είπαν κάτι γίνετε?
Οταν όμως γράφουμε σε ένα site που το παρακολουθεί αρκετός κόσμος, πρέπει να υπάρχουν σωστά τεκμηριωμένα πράγματα και απόψεις.
Δεν μπορώ φυσικά να μην σε συγχαρώ για τον κόπο και τον χρόνο που έκανες για να τα γράψεις και να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου.:cool_4:
Περιμένουμε την συνέχεια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αυτή η περιγραφή έγινε κατόπιν ακροάσεων, ή απο τα χαρτιά του κατασκευαστή, ή απο το κάτι άκουσα κάτι μου είπαν κάτι γίνετε?
Γιώργο, να με συγχωρείς αλλά θα έπρεπε να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις την συγκεκριμένη παρουσίαση πριν θέσεις τα ερωτήματα - συμπεράσματα που παρέθεσες. Επίσης, έχει αποδειχτεί πολλάκις και μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα, ότι συμβουλές περί εγκυρότητας και τεκμηρίωσης απόψεων χρειάζονται πολλοί που έχουν γράψει εδώ κατά καιρούς, ΕΚΤΟΣ όμως από τον Τσαντουλή.

- Και επιτέλους, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν φωτογραφίες στο thread με τα ηχεία στον χώρο του γράφοντα και να τον ρωτάς αν τα άκουσε...

Πραγματικά λυπάμαι για όσα έγραψες, ελπίζω να καταλάβεις το λάθος σου.

...

Reaction score
3.580

Συγχωρέστε μου κάποια ορθογραφικά λάθη. Αντί για ”εικόνες” έγραψα “οικόνες”.
Δεν χαλάσαμε και την εικόνα του avsite προς τον έξω κόσμο.

Το ερώτημα που έθεσα πιστεύω ότι ήταν απλό, αν και κάποιοι το εξέλαβαν σαν ειρωνεία.
Τις μετρήσεις κύριοι που εμφανίζουν την συμπεριφορά του ηχείου/.μεγαφώνων ποιος τις πραγματοποίησε ?

Οσοι διαβάζουν reviews συσκευών θέλουν να ξέρουν την πηγή της τεχνικής τεκμηρίωσης -πληροφόρησης , είτε αυτά τα reviews προέρχονται από τον ειδικό τύπο είτε από δικτυακούς τόπους είτε από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Εγώ ας πούμε, κάποτε που δοκίμασα το Audio Nemesis, σε κάποιο παλαιότερο θέμα του AVsiste.gr, τις περισσότερες αν όχι όλες τις μετρήσεις τις πραγματοποίησα μόνος μου και στη συνέχεια τις ανέβασα σαν εικόνες στο θέμα . Οι μετρήσεις αυτές εμφάνιζαν μια πολύ κακή συμπεριφορά του DAC , συγκριτικά με τα δεδομένα των σύχχρονων DACs καθώς και της βιβλιογραφίας . Παρόλα αυτά τις ανέβασα γιατί θεώρησα ότι μόνο έτσι θα έδινα πραγματική αξία σε αυτό που έκανα και πάντα για την σωστή ενημέρωση των μελών μας . Το να βασίζει κάποιος την κριτική του για ένα μηχάνημα αναφερόμενος σε διαφημιστικά φυλλάδια άγνωστης πηγής δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος τρόπος για σωστή ενημέρωση.
Αυτό πιστεύω εγώ και για αυτό το λόγο έκανα την ερώτηση για την οποία κάποιο ενοχλήθηκαν.

Η φιλική σχέση μου με το μέλος Luxman (Μαρίνο Ντόκο, αντιπρόσωπο της Audio Nemesis ) ήταν και παραμένει άριστη μέχρι σήμερα Ουδέποτε ενοχλήθηκε για τις μετρήσεις που ανέβασα τότε που έγινε η δοκιμή και που λογικά υποβάθμιζαν το προϊόν που αντιπροσωπεύει. Στη συνέχεια το “Λάθος στα χαρτιά Nemesis” με εντυπωσίασε για την φυσική και ζεστή ηχητική συμπεριφορά του και το αγόρασα, το έχω ακόμα σαν εναλλακτικό DAC για τις όμορφες νύχτες του χειμώνα.

Θέλω να πω με όλα αυτά ότι ασχέτως των προσωπικών φιλικών σχέσεων που έχουμε με κάποιους ανθρώπους του χώρου, όταν έρχεται η ώρα της αντικειμενικής ενημέρωσης οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να εξηγούμε-διπλοτσεκάρουμε τις όποιες αναφορές μας σε μην τεκμηριωμένο υλικό που βρίσκουμε στο internet.

Αυτά τα ολίγα και σας ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί αυτό .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Ειλικρινα λυπαμαι για ολα αυτα.
-Την στιγμη που γνωριζω ποτε ακριβως ο Βασιλης πηρε τα ηχεια για δοκιμη(τουλαχιστον 2 μηνες πριν)
-Την στιγμη που γνωριζω ποσο τελειομανης ειναι και ποσο προσεχτικα τα δοκιμασε αλλα και με ποσα διαφορετικα συνοδα
-Την στιγμη που γνωριζω πως ειχε ηδη γραψει ολα αυτα, τα ειχε περασει στον σκληρο δισκο του, μετα απο καποιο λαθος της συζυγου του τα εχασε ολα με συνεπεια να κατσει να τα ξαναγραψει
-Την στιγμη που γνωριζω ποσο μερος του εισοδηματος του εχασε καθως δεν μπορουσε να παρακολουθησει ανηλλειμενες υποχρεωσεις του
-Την στιγμη που εως και επιπλεον δικα του εξοδα εκανε για την φωτογραφιση(τριποδο, αλλα φλας κλπ)γιατι δεν του εβγαιναν καλα οι φωτογραφιες.Απο την τσεπη του, οχι με εξοδα του site

Θα μπορουσα να γραφω εναν ολοκληρο καταλογο απο πραγματα που εγιναν για αυτο το τεστ αλλα νομιζω πως την ουσια την εχετε πιασει.

Καθως λοιπον τα τεστ του Βασιλη, οπως και αυτα του Κωστα, εχουν συζητηθει παρα πολυ στους χωρους της Κοινοτητας(οχι αποκλειστικα της δικης μας) και προφανως εχουν ενοχλησει καποιους οι οποιοι...ψυθιριζουν.
Και φυσικα, οπως του ειπα σημερα το πρωι, οταν αρχισεις και ξεχωριζεις αρχιζουν και οι κατηγοριες...

Μετα απο 2 μηνες ακροασεων ερωτειται εαν ακουσε τα ηχεια.

Εγω ξερω πως κρινεις οταν εχεις ηδη δημιουργησει και εχεις ακολουθησει τουλαχιστον παρομοια διαδικασια.

Απο την στιγμη που υπαρχουν ολα τα παραπανω θα αναγκαστω να ζητησω απο δυο ανθρωπους, τους οποιους εκτιμω και αγαπω ιδιαιτερως, να ανακαλεσουν ΑΜΕΣΑ καθαρα και μονο ως δειγμα σεβασμου ως προς το προσωπο και την δουλεια του Βασιλη.

Σας ευχαριστω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Τωρα βλεπω και το μηνυμα του gkar

Γιωργη , παρεμβασεις πρεπει να υπαρχουν παντα.

Με καλη καρδια ομως φιλε...
Με καλη καρδια!

Reaction score
3.580

Μετα απο 2 μηνες ακροασεων ερωτειται εαν ακουσε τα ηχεια.
Ανδρέα μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί κάτι. Η ερώτηση που ετέθη από εμένα προσωπικά δεν ήταν εάν o Βασίλης άκουσε τα ηχεία. Κανένας δεν αμφέβαλε για το αν τα άκουσε .
Προφανώς και τα άκουσε, για όσο χρόνο χρειάστηκε για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Η ερώτηση που έθεσα ήταν καθαρά τεχνική κι αν θέλεις διευκρινιστική.
Την ίδια ερώτηση θα την έκανα σε οποιονδήποτε έκανε μια αντίστοιχη παρουσίαση.

Ποιος πραγματοποίησε τις μετρήσεις που εμφανίζονται σε εικόνες ανάμεσα στα μηνύματα του Βασίλη.

Ο Βασίλης ?
Ο ίδιος ο κατασκευαστής των μεγαφώνων ?
Ενας ανεξάρτητος φορέας ?
Ο Ατκινσον ?
Ο Meitner ?
Εσύ ?
To πανεπιστήμιο της Πάτρας ?
Η θεια μου η Βασίλω ?
Ο ντόχερτης ? (καλά να είναι ο άνθρωπος)

Γιατί μια ζωή μυγιάζεστε με το παραμικρό ?

Reaction score
3.580

Τωρα βλεπω και το μηνυμα του gkar

Γιωργη , παρεμβασεις πρεπει να υπαρχουν παντα.

Με καλη καρδια ομως φιλε...
Με καλη καρδια!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Συγχαρητήρια και στον Βασίλη Τσαντουλή για την παρουσίαση :happy_6:
Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να γράφεις και να αισθάνεσαι υποχρεωμένος να απαντάς και σε ερωτήσεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

...

Ποιος πραγματοποίησε τις μετρήσεις που εμφανίζονται σε εικόνες ανάμεσα στα μηνύματα του Βασίλη.
Ακόμη και ένα 15χρονο παιδί, που διαβάζει για να πάρει το ECDL, είναι σε θέση να προσδιορίσει την προέλευση των επιμάχων εικόνων που αναπαριστούν τις καμπύλες απόκρισης συχνότητας και εμπέδησης του εν λόγω ηχείου. Το μόνο που δεν έκανε ο Βασίλης είναι να αναφέρει ρητά ότι, «ναι παιδιά, τα διαγράμματα προέρχονται από τον κατασκευαστή, και τα επαλήθευσα μετρώντας το συγκεκριμένο ζευγάρι, και οι μετρήσεις επαληθεύουν τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή», ή «όχι παιδιά, τα διαγράμματα προέρχονται από τον κατασκευαστή, αλλά τα ηχεία δεν τα μέτρησα γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να τα μετρήσω, ή γιατί βαρέθηκα, ή γιατί δεν πρόλαβα, αλλά εμπιστεύομαι τον κατασκευαστή, και σ’ όποιον δεν αρέσω τη βόλτα του».

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, ουδέποτε θα αμφισβητούσα την ακεραιότητα του Βασίλη. Εφ’ όσον λέει ότι μέτρησε τα ηχεία, τα μέτρησε και πάει και τελείωσε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Βασίλη.
Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.
Οταν όμως γράφουμε σε ένα site που το παρακολουθεί αρκετός κόσμος, πρέπει να υπάρχουν σωστά τεκμηριωμένα πράγματα και απόψεις.
Δεν μπορώ φυσικά να μην σε συγχαρώ για τον κόπο και τον χρόνο που έκανες για να τα γράψεις και να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου.:cool_4:
Περιμένουμε την συνέχεια.
Όμως, ΟΜΩΣ, από αυτό το σημείο, μέχρι να αμφισβητεί κάποιος την ίδια την υπόσταση της δοκιμής, υπονοώντας ότι τα ηχεία δεν ήλθαν καν στα χέρια του, αλλά ο Βασίλης έγραψε εξ αποστάσεως ό,τι του κατέβαινε, πολλώ δε μάλλον όταν έχει δημοσιευθεί και φωτογραφία που απεικονίζει τα ηχεία μέσα στο χώρο του, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Και προσέξτε τώρα: ο συντάκτης του παρατιθεμένου μηνύματος λέει και ξελέει, και αυτό το καταφέρνει μόλις μέσα σε τρεις προτάσεις. Αφ’ ενός μεν αμφισβητεί ευθέως την υπόσταση της δοκιμής, υπονοώντας πως όσα εγράφησαν, εγράφησαν επειδή ο συντάκτης τους κάπου – κάπως – κάποτε άκουσε ή του είπαν, αφ’ ετέρου δε, τον συγχαίρει που τα έγραψε. Δοθέντος του βαθμού λογικής συγκρότησης αυτής της κριτικής, κάτι που συνεπάγεται και τον αναλόγως χαμηλό βαθμό ευκολίας που συναντά κάποιος λογικά σκεπτόμενος που θα αποπειραθεί να διαβάσει τέτοιες ασυναρτησίες, θεωρώ ότι ο συντάκτης του παρατιθεμένου μηνύματος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη διαχειριστκή ομάδα του avsite.gr, πολλώ δε μάλλον αφ’ ης στιγμής εγείρει έωλη κριτική έναντι άλλου συναδέλφου του, και μάλιστα στην ίδια κατηγορία. Όσον αφορά τα ελατήρια αυτής της κριτικής, καλύτερα να μην επεκταθούμε εκεί.

Πάντως, τελικά, θεωρώ ότι η κίνηση του κ. Μυγιάκη, να δώσει τα ηχεία για δοκιμή σε κάποιο γνώστη και όχι άσχετο, είναι από μέρους του μια εύστοχη κίνηση. Επίσης, πρέπει να υπογραμμίσω και το γεγονός, ότι αυτή η δοκιμή στάθηκε εν πολλοίς η αφορμή για να γράψει εδώ μέσα και κάποιος από αυτά τα σοβαρά άτομα, (Μουρτζόπουλος, Πετρόπουλος, Λογοθέτης, Ζαφειρόπουλος, Μπουρατζής, κ.ά.), που γενικώς οι περισσότεροι από αυτούς διαβάζουν μεν, αλλά δεν γράφουν, έστω δυό αράδες. (Αναφέρομαι για τον κ. Μαρματσούρη). Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και συνέχεια.

Reaction score
250
Με την ευκαιρία της δοκιμής του manger Zerobox 109IIE

ανοίγω αυτό το θέμα .

Εκτός από τα κολακευτικά σχόλια υπήρξαν και αντιδράσεις που

γράφονται στα παραπάνω posts.

Κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις είναι εύλογες και

φυσιολογικές.

Κάποιες άλλες κακοπροαίρετες και με δόση μικροψυχίας !

Εδώ θα εξηγήσω τις απορίες και θα ξεκαθαρίσω μέχρι κεραίας

τα πράγματα. Μόνο λίγο υπομονή γιατί καταντήσαμε

να ασχολούμαστε περισσότερο με το forum και

λιγότερο με την δουλειά μας και την προσωπική μας ζωή!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ενα χόμπι όταν γίνεται και επάγγελμα με φοβίζει λίγο γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η πραγματική αγάπη που έχουμε για το ίδιο μας το χόμπι.
Ελπίζω να μην συμβεί αυτό σε σένα και πραγματικά σου εύχομαι να ξεχωρίσεις στην αγορά της Ελληνικής ζούγκλας του Audio, γιατί πραγματικά το αξίζεις.

Ο φίλος σου g,kar από τη γνωστή παρέα "Σάρα και η Μάρα" -copyright avsite.gr
G ειμαι και γω της παρεας της μαρας και της σαρας????????????????

Reaction score
3
Διαβάζω για μια παρεξήγηση η οποία δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο δημιουργήθηκε.

Φυσικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για τα περι ακροάσεως που έγραψε ο Βασίλης, αλλωστε εκτός απο την περιγραφή, υπάρχουν και οι οικόνες που το φανερώνουν.
Ακόμη και το ότι σε κάποιο σημείο τα manger συγκρινόμενα με τα προσφάτως αγορασθέντα ΜL υπερείχαν, δεν σηκώνει καμμιά αμφισβήτηση.

"Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.", που δεν είναι άλλα απο τα τεχνικά.

Αυτό δε απο μόνο του, πιστεύω ότι τα λέει όλα, αναφερόμενος φυσικά στον Βασίλη, όπου τώρα μόλις διάβασα ότι τα έγραψε και δυό φορές. "Δεν μπορώ φυσικά να μην σε συγχαρώ για τον κόπο και τον χρόνο που έκανες για να τα γράψεις και να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου.:cool_4: ".

Τον Ανδρέα Μυγιάκη, έχω την τιμή να τον γνωρίζω και μάλιστα ξέρω καλά και απο πρώτο χέρι την αγάπη του γι'αυτό το χόμπυ, του εύχομαι απο καρδιάς να τα πάει καλά και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί είναι δύσκολο να κάνεις το χόμπυ που αγαπάς επάγγελμα.

Οσο για τα κολακευτικά σχόλια που έγραψε ο κ. ΚΟΓΙΑΣ προσωπικά για εμένα, θα ήθελα να πω "πως κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" και φυσικά δεν παύει με την πρώτη ευκαιρία να το δείχνει.
Να πω ότι λυπάμαι για λογαριασμό του, δεν αξίζει τον κόπο.
Ας ξανα διαβάσει, ας ξανα σκεφθεί αυτά που έγραψε και για ποιό λόγο τα έγραψε και εαν έχει το σθένος και την ευθιξία, τουλάχιστον ας ανακαλέσει.
Πάντα ήμουν μεγαλόψυχος, ακόμη και για αυτούς που δεν το άξιζαν.

Υ.Γ. Αργησα να το διαβάσω και φυσικά να απαντήσω, για κανένα άλλο λόγο, απλά διότι δεν παρακολουθώ όσο θα ήθελα την κατηγορία, καθ'ότι όπως θα έχετε παρατηρήσει, μόνο τα απογεύματα έχω πρόσβαση.

Reaction score
3.580

G ειμαι και γω της παρεας της μαρας και της σαρας????????????????
Mε B&W και μάλιστα με κάλτσα στο tweeter, θα μπορούσες να ήσουν στην παρέα της Σάρας και της Μάρας ;

:cool_11:

Reaction score
3.580
"Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.", που δεν είναι άλλα απο τα τεχνικά.
Οι ερωτήσεις απαγορεύονται. Μας χαλάνε την οικόνα και θα πάρει φως το φιλμ.

Reaction score
3.580
Εκτός από τα κολακευτικά σχόλια υπήρξαν και αντιδράσεις που

γράφονται στα παραπάνω posts.

Κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις είναι εύλογες και

φυσιολογικές.

Κάποιες άλλες κακοπροαίρετες και με δόση μικροψυχίας !
Να τους μπανάρετε τους τελευταίους μικρόψυχους για να μην σαν ενοχλούν

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members