Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Να τα, ναααα τα... Βρε θα σου σπάσει το κεφάλι νιόπαντρος άνθρωπος. :cool_11:Γιατί ρε παιδιά. Οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή;;; :respect:
...
Να τα, ναααα τα... Βρε θα σου σπάσει το κεφάλι νιόπαντρος άνθρωπος. :cool_11:Γιατί ρε παιδιά. Οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή;;; :respect:
Να μας ζησεις μπρε.....Αληθεια μηπως χρειαζεσαι μια καλη βοηθο για το σπιτι??????????Ετσι απλα για να σου μαζευει τα συμπραγκαλα μετα τα τεστ,αλλα και να βαζει πλυντηριο και φυσικα και να σου μαγειρευει.Ειναι απο σπιτι και την χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα!!!!!!!!!!Ναι ρε γ@μώ το. Μήπως έκανα λαλακία;;; :crazy_1:
Για τους εκλεκτους πελατες τα βαφει και σαπιο μηλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχει και σε καστανό?
ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΑ κατα προτιμηση OYADE και πανω......ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ?????????????????Να κάνω μια ερώτηση;;; Τη μπανάνα τη ξεφλουδίζει ή την λιώνει αμάσητη;;; Γιατί αν είναι έτσι, τότε να το πλερώσουμε το κορίτσι. :bravo:
Και δεν μου λες… αυτή πληρώνεται μόνο cash ή δέχεται και τράμπες;;; Ξέρεις, ρωτάω γιατί έχω κάτι καλώδια που δεν τα χρησιμοποιώ… εεε και καταλαβαίνεις τώρα.![]()
Ναι έχω ένα καλωδιάκι που δεν χρησιμοποιώ και κοστίζει κάτι ευρώπουλα. Για πες στο κορίτσι να έρθει μια βόλτα. Ξέρεις τώρα... έτσι όπως βγαίνει στις φωτογραφίες, με τις ποδιές, τις ξεσκονίστρες και την λοιπή περιβολή. :happy_9:ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΑ κατα προτιμηση OYADE και πανω......ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ?????????????????
ANTΡΟΠΗ ΣΟΥ-----ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι έχω ένα καλωδιάκι που δεν χρησιμοποιώ και κοστίζει κάτι ευρώπουλα. Για πες στο κορίτσι να έρθει μια βόλτα. Ξέρεις τώρα... έτσι όπως βγαίνει στις φωτογραφίες, με τις ποδιές, τις ξεσκονίστρες και την λοιπή περιβολή. :happy_9:![]()
:happy_9:![]()