Απορια HD Ready/1080p

Reaction score
0
Λοιπον μολις επεστρεψα απο Πλαισιο στο Περιστερι, πηγα να την δω και απο κοντα...ομολογουμενως μου αφησε παρα μα παρα πολυ καλες εντυπωσεις.Το μονο θεμα ειναι οτι μου δημιουργηθηκαν οι εξης δυο ''ανοητες'' αποριες...1ον)Επειδη δεν ειμαι σε θεση να προβω και σε αγορα Player με HDMI εξοδο, ο πωλητης αναφερε πως θα την ''τσεκουροσω'' αν συνδεθει με απλο Player και Scart και αυτο γιατι θα χανω πολυ σε ποιοτητα.Ωστοσο αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως αν θα την εστρωνα κατα αυτο τον τροπο δεν θα ηταν καλο για την TV?Και 2ον)Οταν λεμε πως δεν πρεπει να την αφηνουμε με καποια σταθερη εικονα (πχ. pause καποιας ταινιας η οταν ειναι συνδεδεμενη με PC κλπ.)αυτο ισχυει οταν ειναι οθονη ειναι σε λειτουργια...γιατι προφανως αν ειναι κλειστη και με pause δεν εχει προβλημα, ετσι δεν ειναι?

Reaction score
0
Απάντηση: Απορια HD Ready/1080p

1
σαφώς με HDMI είναι καλύτερα από scart, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις αξιόλογες τηλεοράσεις, οπότε δεν παίζει ρόλο στην επιλογή. Στο στρώσιμο μπορείς να χρησιμοποιείς όποια σύνδεση θέλεις.

2
έτσι είναι, δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα!

Reaction score
14
1) Ο πωλητής ώς συνήθως πατρονάρει τις ανάγκες σου.
Ας μην πατρονάρει και το πορτοφόλι σου.
Με Scart και RGB σήμα θα είσαι μια χαρά.
Σαφώς και η Component ή η HDMI σύνδεση είναι καλύτερη...αλλά δεν θα τρελλαθούμε κιόλας. (Εγω την έχω με Component.)

2) Ορθόν.

3) Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και άσε το στρώσιμο.
Δες απλά τηλεόραση.
Θα στρώσει μόνη της. Θέλει δεν θέλει.

Δεν μας είπες...πως σου φαίνεται;

Reaction score
0
Δεν μας είπες...πως σου φαίνεται;
Απλα καταπληκτικη, στο Πλαισιο μαλιστα που την ειδα διπλα διπλα με μια Plasma της Philips (μαλλον η 5332 πρεπει να ηταν,δεν ειδα κωδικο αλλα θυμαμαι τιμη 899 ευρω) μιλαμε για τουλαχιστον δυο κλασεις πιο πανω....τις ειχε και επαιζαν και οι δυο με ενα DVD "BBC Motion Gallery" απο μακρια δεν το παρατηρουσες τοσο απο κοντα ομως η διαφορα τους ηταν αισθητη, η Pany ειχε τρομερο ''smoothness'' στην εικονα της χωρις pixelιασματα.Το σιγουρο ειναι πως μου αρεσε πολυ και ηδη απο εχθες το απογευμα εδωσα προκαταβολη στην Expert της ''γειτονιας'' και τωρα αναμενω!

Reaction score
0
Το μονο...ευχομαι να μην εχουμε τα ''καλα'' της 70αρας μετα απο καιρο!

Reaction score
290
Mην κάνεις άσχημες σκέψεις και όλα θα πάνε καλα..:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απορια HD Ready/1080p

... εχθες το απογευμα εδωσα προκαταβολη στην Expert της ''γειτονιας'' και τωρα αναμενω!
με το καλό να τη δεχθείς!!
Το μονο...ευχομαι να μην εχουμε τα ''καλα'' της 70αρας μετα απο καιρο!
και γενικά να μην έχετε τίποτα περίεργο, σας εύχομαι ως ένας από τους παθόντες (αλλά ακόμα χαρούμενος!) "70ριδες".

περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις στο αντίστοιχο thread!

Reaction score
0
Ok, Thanks...το ειχα δει, ελεγα μηπως υπηρχε και καποιο παλιοτερο που πιθανον δεν ηταν στις πρωτες σελιδες γι'αυτο ρωτησα.Η συνεχεια εκει λοιπον...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934