Αποτελεσματα ακροασεων στην Stepcom?

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
NikoR, το δικό μου setup, το gkario, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να συμμετέχει σε λίστα εμπορικής κατάταξης. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και το αποσύρω από οποιαδήποτε λίστα κι αν ανακοινωθεί δημόσια.

Σκοπός της συμμετοχής του set ήταν να ακούσουμε μόνο αν όντως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε διαφορετικες κατασκευές CD players. Η ακροάσεις δεν έγιναν για εμπορικούς σκοπούς και ελπίζω τα αποτελέσματα να μην τα εκμεταλλευτούν άλλοι για τα δικά τους συμφέροντα.
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Βαγγέλη Κυρίτση ,
την επόμενη φορά θέλω να κάνουμε ομαδική δοκιμή για τα καλώδια ρεύματος.
Πιστεύεις ότι όλοι συμφωνούν με την άποψη ότι όντως υπάρχουν ακουστές διαφορές στο τελευταίο μέτρο καλωδίου ?

Αν είναι, πες το από τώρα πριν βγούν τα αποτελέσματα της επόμενης ακρόασης.
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Με τα ψηφιακά καλώδια τι γίνεται ?
Υπάρχουν ακουστές διαφορές ?
Στα οπτικά interconnects ?
 

Μηνύματα
688
Reaction score
1
δεν κανουμε κ μια δοκιμη σε interconnect καλωδια??
να δουμε διαφορες απο μαυρο-κοκκινο με καλωδια χιλιαδων ευρω
 

Μηνύματα
483
Reaction score
0
Ναι βρε παιδιά, καλή η κριτική σας και ευπρόσδεκτη...αλλά στη θέση του μέλους (ενός απλού δηλαδή χομπίστα με τις βασικές γνώσεις τις περισσότερες φορές) μπαίνει κανείς???

Καλείται λοιπόν να πει πως το τάδε super wow player δεν έπαιξε καλά? ή πως ανακάλυψε το επόμενο superbest buy της χρονιάς?

Δεν υφίσταται καμιά συγκάληψη εδώ, να είστε σίγουροι...για αυτοπροστασία πρόκειται!
 

Μηνύματα
183
Reaction score
0
Μελετώντας προσεκτικά το θέμα και διαβάζοντας όλες τις απόψεις -που πολύ ώριμα- καταγράφονται θα ήθελα μια μικρή τοποθέτηση να κάνω ως παρατηρητής.

Πρώτα από όλα η όλη διαδικασία μου φαίνεται πολύ καλά οργανωμένη και με πραγματικές χομπίστικες διαστάσεις και διέκρινα το υψηλό ήθος των συμμετεχόντων.

-Προσωπικά πιστεύω ότι όλη διαδικασία αποτελεί ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ή μια φωτογραφία αν θέλετε της δεδομένης στιγμής, δεδομένου χώρου, δεδομένων καλωδίων και συγκεκριμένων ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.
Δηλαδή σε ένα άλλο σύστημα/χώρο τα αποτελέσματα θα μπορεί να ήταν λίγο πολύ διαφορετικά. Πολύ σημαντική παρατήρηση του ΝίκοςR (σχετικά με audionet/primare).
Τι κρατάει κανείς όμως;
Ότι σίγουρα πρέπει να έχει στα υπόψιν του τα πρώτα 2-3 players (τουλάχιστον) σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για πιθανή αγορά, μαζί φυσικά με άλλα. Επίσης μάλλον (τονίζω μάλλον) θα πρέπει να αποφύγει αυτό που απογοήτευσε (4).

- Δεύτερον είναι πολύ εντυπωσιακή η ομοφωνία από ότι διαβάζω αλλά και έμαθα των συμμετεχόντων, κάτι που έχει πολλές διαστάσεις και επιβεβαιώνει το επόμενο σημείο.

- Τρίτον (και ίσως σημαντικότερον) Επιβεβαιώθηκαν οι διαφορές ανάμεσα σε ψηφιακές πηγές (15 άτομα διαβάζω και ούτε ένας δεν τις αρνείται) κατι που ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ κάποιοι ΓΚΟΥΡΟΥΔΕς ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ που "λυμαίνονται" τον χώρο υποστήριζαν ότι δεν υπάρχουν.
Ο κ.Κυρίτσης νομίζω είπε μα καλά δεν το ξέρατε ότι υπάρχουν διαφορές; ----
Κάποιοι τις ξέραμε αλλά το σκηνικό στον Ελληνικό ιντερνετικό τοπίο ήταν διαφορετικό αγαπητέ, θυμάμαι τι πόλεμος έιχε γίνει σε άλλο site σχετικά με κάποιο cdplayer plinius που απλά είχε αναφερθεί η ύπαρξη του.
Νομίζω επίσης ότι είναι γνωστό ότι συγκεκριμένα γνωστά άτομα εδώ και χρόνια διαλαλούσαν ότι διαφορές δεν υπάρχουν ή είναι της τάξεως του 3% (ουσιαστικά καθόλου) και μάλιστα είχαν-έχουν ψήσει πολύ κόσμο για αυτό και έκαναν το "παιχνίδι τους" χωρίς να δέχονται αντίλογο (με ανάλογο αντίτιμο βέβαια αφού πουλούσαν αυτά που θα μπορούσαν να πουλήσουν γιατί απλά δεν μπορούσαν να κατασκευάσουν κάτι πιο σύνθετο όπως μία ψηφιακή πηγή).

Τώρα λοιπόν ήταν μια καλή ευκαιρία να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και πραγματικά καταλαβαίνω όλη την ανάπτυξη αυτού του thread και τη πολύ σοβαρή αντιμετώπιση των συμμετεχόντων σε αυτό.

Επειδή σε αντίστοιχη πρόταση κάποιοι για άλλη μια φορά απέφυγαν να δεχτούν σύγκριση καλωδίων (και ήδη θιασώτες των μηδενικών διαφορών σε ψηφιακές πηγές) ελπίζω να πυροδοτηθεί επόμενη δοκιμή σε διαφορές καλωδίων, βέβαια στις μέρες μας κυριαρχεί το put the kot down, για να δω θα εμφανιστούν τώρα οι κύριοι ή θα ψωνίσω κι άλλο καλαμπόκι (βιολογικό πάντα). Μόνο στο τέλος να έχουν ετοιμάσει και την επιστημονική εξήγηση για το αποτέλεσμα γιατί θα πάρουν μεγάλη έκπληξη.

-4η σημαντική παρατήρηση -που όλοι γνωρίζουμε- αλλά επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά είναι ότι τα ψηφιακά προχωράνε. Δεν θα συνεχίσω το σχόλιο αλλά άλλη μια φορά οι γκουρούδες που έβαζαν το κόσμο να ψάχνει το Sony 50άρι και να το πληρώνει όσο όσο ένω το Harman είναι ήδη μπροστά π.χ.και άλλα σαν κι αυτό.

-Τέλος μεγάλο θέμα είναι και η ενημέρωση ή μη των απομακρυσμένων χρηστών ή αυτών που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν. Νομίζω δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και απαντήσεις που είναι απόλυτα λογικές απλά θα σταθώ σε ένα σημείο μόνο:
Δυστυχώς η δύναμη του ειδικού τύπου και ενός φόρουμ, έχει πολλή περισσότερη ανταπόκριση από ότι πιστεύουμε όλοι και οφείλουμε όσοι ασχολούμαστε με το χόμπι μας και νοιαζόμαστε για αυτό, να προσέχουμε τι γράφουμε, γιατί παρασύρουμε πολλούς, άθελά μας, κάποιες φορές σε λανθασμένες αγορές!
Με την ίδια λογική ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ αγορά δεν θα είναι και το -4- ;

Και για να γίνει η ομελέττα από τα αυγά που θέλει ο κ. Κυρίτσης να σπάσουν, ένα ξέφυγε και έγινε πουλάκι και με πληροφόρησε, ότι το -4- ήταν το Krell sacd standard.
(δικαιολογώντας τη προβληματική και κακή του φήμη στο παγκόσμιο ιντερνετ)

Ευτυχείτε και χρόνια πολλά.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
:lol: :lol:
Σωστός ο μεσιέ Else, αλλά για να μην αναιρούμε τους εαυτούς μας, σε ένα άλλο setup, σε έναν άλλο χώρο, το Krell μπορεί να έπαιζε παπάδες ορθώς...?
Συ είπας... :wink:
 

Μηνύματα
183
Reaction score
0
Μπορεί αν βάλεις ένα ερπετό που έρπεται στη γη στη θάλασσα να κολυμπήσει (εξ' ου και το νερόφιδο) αλλά πίστεψε με δεν θα πετάξει ποτέ.
 

Μηνύματα
183
Reaction score
0
Άλλωστε εντυπώσεις μου μετέφερε το πουλάκι για το 4 και από ότι διάβασα προσεκτικά εδώ.
 


Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία τι γράφτηκε εδώ μέσα αλλά τι ακούστηκε και τι δεν ακούστηκε στην παρουσίαση που έγινε στην Stepcom.

Ελπίζω σύντομα να προχωρήσουε σε νέες ακροάσεις.
Πάντα τέτοια. Επίσης επιθυμώ όλοι να σεβαστείτε κάθε μηχάνημα για την δική του μουσική άποψη.
Κανείς μας δεν ήταν την ημέρα της ηχογράφησης στο studio. Απλά το φανταζόμαστε πως πρέπει να ακούγεται ένα καλό και πως ένα κακό CDP.

Σε κάθε ψηφοφορία γίνονται και λάθη. Ειδικά όταν οι ακροατές κατά την ώρα της ακρόασης σκέφτονται τους άλλους που τρώνε τα λουκανικοπιτάκια στο ισόγειο.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους με αγάπη και πλούσιες μουσικές απολαύσεις.
Πάνω απ' όλα υγεία και ευτυχία στη προσωπική σας ζωή.
 

Μηνύματα
32
Reaction score
0
γειά σας
παρακολουθώ το trend από την πρώτη στιγμή.Πραγματικά τα λεγόμενα του Βαγγέλη με κάλυψαν απολύτως.Αλλά το ίδιο συνέβει και με τις εξηγήσεις των παρεβρισκομένων.Πάντως στο συγκριτικό πρέπει να έγινε τρομερή δουλειά και αυτοί που μπορούν και είναι εκεί είναι πολύ τυχεροί.
υ.γ. γράψτε και καμιά εντύπωση για τα audio physic
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Οι φωτογραφίες που τράβηξε αυτός ο κύριος τι έγιναν βρε παιδιά ?

Τον γνωρίζει κάποιος από εσάς. Από που ήταν ?

Λέτε να ήταν κατάσκοπος ? :lol: :lol: :lol:
 

Μηνύματα
402
Reaction score
2
Δεν φταίει ο Μανώλης (το όνομα του κυρίου).

Ο Αντώνης φταίει, που δεν γνωρίζει να ανεβάζει φωτογραφίες.

Δεν έχει τραβήξει πολλές, αλλά μερικές από αυτές δείχνουν την διαδικασία πριν την ακρόαση.

Να σου τις στείλω με e-mail, να τις ανεβάσεις?
 




Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Εγώ πάντως δεν έλαβα ακόμη τίποτε...
[email protected] είναι το e mail.

Αν τις ανεβάσει κάποιος άλλος, παρακαλώ σε ξεχωριστό θέμα και μια ανά post, γιατί γίνεται βαρύ κι ασήκωτο... :wink:
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.869.216
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top