Αποχωρησε Η Αννετ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καλα με συγχωρειτε, αποχωρησε η Αννετ και εσεις ασχολειστε με λεωφορεια, τι τρωμε, αυτοκινητα και τα χαλια του γαβρου?

Που ειναι η αντικειμενικη ενημερωση που οφειλουμε να εχουμε ως site?
Επρεπε δηλαδη να μου το "σφυριξει" η γυναικα μου?

Ελπιζω να εχετε κατεβασει το κεφαλι απο ντροπη τωρα που διαβαζετε αυτες τις γραμμες :lol: :lol: :lol:

Και επιτελους, γιατι εφυγε? :?:

Reaction score
7
Εγω το περιμενα να φυγει (εφυγε ε?). Ηταν εκτος συναγωνισμου. Απλα μαλλον πηγε για να κανει το κομματι της, να τη μαθει λιγο ο κοσμος και να βγαλει δισκο...

Παντως εχω κατι (παλιες?) φωτο της με την Μπριτνευ που ΔΕΝ αναδυκνυουν τα μπαλκονια της...Ασχετο αλλα ηθελα να το πω.
Επιτελους εφυγε...
Never liked her anyway...

Reaction score
14
Nai,αυτες με τα πραγματικά "μπαλκόνια" τις έχω και εγώ. Να σας τις στείλω αμα θέλετε να δείτε τη...μικρή αλήθεια...

Reaction score
49
Nai,αυτες με τα πραγματικά "μπαλκόνια" τις έχω και εγώ. Να σας τις στείλω αμα θέλετε να δείτε τη...μικρή αλήθεια...
Κατέβασέ τες Μιχάλη.......για να δούμε την αλήθεια!!!
Τελικά ο πλαστικός της μάλλον δεν ήταν τόσο καλός........Φουστάνος :roll: :mrgreen:

Συγκρίνεται η Ανέτ με την Ελενίτσα μας? :wink:
Έτσι για να έχουμε και καλό ερώτημα!!

Reaction score
14
χαχαχ...και εγώ που φοβόμουν μην με πετάξει έξω ο κ.Γενικός. οκ...θα τις φέρω εδω για όλους..!

Reaction score
49
Μας δουλεύεις ρεεεεεεεεε................... :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Για ξαναβρές που βρίσκονται και.........ρίξτες μέσα!!!

(είπαμε.......μοναχοφάης...................αλλά όχι κι έτσι!! :roll: :roll: :lol: )

Reaction score
7
Καλά η μία είναι η Αννέτ.

Η άλλη ποιά είναι;
Χρηστο με εκπλησεις που δεν τη γνωρισες....

Μιχαλη δεν τα ξερεις καλα. Δεν εκανες επαναληψη φαινετα...

Αυτη με τα μεγαλα λεγεται Μπριτνευ.... και ειναι μεγαλη τραγουδιστρια.

Reaction score
49
.....και μέχρι πριν από λίγο καιρό (όπως διαφήμιζε η ίδια.....) ήταν ΚΑΙ...........παρθένα!! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

(να δεις πως το λέγανε....
Ααααα ναι :"από μπρος παρθένα και από πίσω μπαίναν τρένα......" :twisted: :twisted: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης